Artk dayancak tahamlm bile yok..

kusura bakmayın ama anneniz gerçekten çok ayıp etmiş..... ne var yani o saatte ortalığı ayağa kaldırcak....tek sorununuz bu değil galiba,bide yaşınızı merak ettim

bu annelerin kızlarına yaptıklarına hep kızıyorum onların yanında olmaları gerekirken hep erkeğin yanında olurlar kızlarımızda hep yalnız kalırlar elden beter birdeavranırlar

neyse sen bunu annnenin cahilliğine ver [/FONT]tabi içinde her zaman kırılganlık kalacak bu geçmeztabi bizde bayağı savaş veriyoruz erkeklere karşı, akrabalara karşı ,eşimize karşı buna da yürek ister korkarsanız kendi kızınızı
çok kolay piskolojik bunalım sokarsınız!!!
sen kzım kendi başına güçlü olacaksın
artık ne diyeim böyle anneye!!!
:1hug:

18 yaşındayım annemin bu yaptığı kaçıncı şeyler altı üstü sinema 3 saatmi ne kaldım dışarda.. ta ankaralardan istanbulda herkesi ayağı kaldırdı ortalığı kalktı ve şuan kötü durumda benim ama ona göre haksız ben hatasını anlamıo knouşmaya çalışıyorum bbağırıo sinirlerm altüst oldu üstelik hastayım dün hiç uyumadım bugünde olay:S

kendinide hasta etti benide zaten 4 senedir ilaç kullanıodum ben yeni bıraktım. bikere anlaştığımızı yada ağlamadan mutlu olduğum zamanlar çok kısıtlı üstelik cahil biride değil görmüş geçirmiş..bu benim çoçukluğumdan gerçekten kaynaklanmıo hatasını yada hatalarını anlamıo knouşmayı tercih etmiyor hep kendin doğruları üzerinde savunmalar yapıyo.ve 18 yaşımdayım annemi sevemiyorum dediğimde herkes bana ayıplancak şekilde bakıyo peki hata bendemi yada böyle davranarak ondamı?

demek annen endişelenmiş senin için.anne diyesim yok demişsin şunu bil anne kızının asla kötülüğünü istemez.anne diyesim yok dediğin insanı çok ararsın birgün.

endişelenmekle kalsaydı keşke.. ben annemi anlamaya çalışsamda olmuo evet şuan içimdem bunlar geçiyo ama annem normal olduğunda olay olmadığında gerçekten hiç bişiy demiorum hatta pişman bile oluyorum ama bu yaptığı gerçekten yanlış hatayı kendimde aramaya çalışıyorum ama bulamıyorum

hem bi anne tabiki endişelenicek ki bu bence en doğalı zaten benim sorunum endişelenmesi değil farkındaysanız.. ki bu zamana kadar annemi habersiz bırakmadımki hep haber verdim sanırım sorunlar benle geçinememesinden kaynaklıo..

senin yaşındaki bütün kızlara anne iyide söylese batar çünkü ben kendimden biliyorum.annem söylerdi ben hep tersini anlardım bir an önce bu evden kurtulsam derdim.kendimce o baskıyla 19 yaşında evlendim şimdi çok iyi anlıyorum annemi ve her zaman haklıymış.o yüzden sana bunu yazıyorum anne gibi hiç kimse olamaz emin ol.annenin yaptığına iyi yapmış demiyorum senin anne diyesim yok dediğin için öyle söyledim.

yasıınz 25 falan olsaydı anlardım ama bıraz sabır anneler babalar bu yaslarda karısır bu hep boyledır ama cocuklarda hep kızar uzulme ve bıraz ılımlı ol madem kı buyudun annene kanıtla bunu sakın ol

olmaya çalışıyorum hatta anlatmaya çalışsamda anlamıyor.. annem biras dik ve sinirli yapıya sabittir o dediyse tamam olay bitmiştir benim karşımda herzaman haklı görmüştür kendini.. biras güsel ılımlı yaklaşsa tamam derim tabikide sesim bile cıkmaz ama işte kaç senedir birbirimizi yiyoruz resmen:S ne var sanki yani herşeyi bu kadar büyütmese ya istedim sadece anlayış yada anlamaya çalışması beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…