arkadaslar ilginiz icin cok sagolun
hepiniz haklisniz
esimle dün yine konustum bu sefer sakin konustum ve ayri eve cikacagiz evet ama
biraz paramiz olmasi gerekiyor bende ondan söz aldim yilbasinda avrupada oturanlar bilir gelirinin iki kati para aliyorsun ve ozaman esyamizida alabilecegimizi söyledi ve yilbasindaki kaynimin dügününe yardimci olmayacakmis bakalim sözünü tutarsa en fazla 2 3 ay daha disimi sykmam gerekiyor insallah yarabbim allahimdan tek dilegim bu kizlar ayri bir evim olsun esime yemegimi yapim temizligimi yapim esimin isten gelmesini bekliyim.
burda bu mümkün degil cünki isim hic bitmiyor zaten onlarin yaninda oturmuyorum yani odama geciyorum ve yine bir acik bulup oturma odasinda bagiriyo ve ben duymam gerekiyor hepsini anlayacaniz bakalim esim sözünü tutarsa en fazla bir kac ay
arkadaslar ilginiz icin cok sagolun
hepiniz haklisniz
esimle dün yine konustum bu sefer sakin konustum ve ayri eve cikacagiz evet ama
biraz paramiz olmasi gerekiyor bende ondan söz aldim yilbasinda avrupada oturanlar bilir gelirinin iki kati para aliyorsun ve ozaman esyamizida alabilecegimizi söyledi ve yilbasindaki kaynimin dügününe yardimci olmayacakmis bakalim sözünü tutarsa en fazla 2 3 ay daha disimi sykmam gerekiyor insallah yarabbim allahimdan tek dilegim bu kizlar ayri bir evim olsun esime yemegimi yapim temizligimi yapim esimin isten gelmesini bekliyim.
burda bu mümkün degil cünki isim hic bitmiyor zaten onlarin yaninda oturmuyorum yani odama geciyorum ve yine bir acik bulup oturma odasinda bagiriyo ve ben duymam gerekiyor hepsini anlayacaniz bakalim esim sözünü tutarsa en fazla bir kac ay
bizde sizi öpüyoruz:)))
oglusumla birlikte ama kizin varsa bilmiyorum kizarsin belki :))))
yok artik pesini birakmiyorum valla
bugün bile devlet dairesine gidip (eve yazilmistim orda) bir ev ilani aldim bakalim birazdan gidip o eve bakacam
insallah olur bana dua edin
canım ya hani bir eve bakacaktın ne oldu?
var mı bi gelişme?
merak ettimCADIARZU
cok cok iyi anliyorum seni...
merak ettigim bisey var esin calisiyor mu?yani calisiyorsa kayninin dügününü esin yapacak degil ya,iki göz evin olsun yeter,yeterki eski esyalar olsun ama senin evin olsun...
bunu anlamayan insanlardan nefret ediyorum
bence esini kirmadan tatli dille konus,ve bir an önce ordan cikin...
canim malesef olmadi((
baskasina vermisler evi adam beni arayip gelmenize gerek kalmadi dedi((
cok üzüldüm ama demek nasip degiolmis ama bakmaya devam ediyorum
pesini birakmam bu sefer gercekten sabir tasi catladi
ayrica kayinvalidem gecen hafta isten cikti kadinin caisirken hic biseyi yok simdide belim agriyo diye habire yatiyo
vallahi cildiracam artik((
evet canim calisiyor esim
allahima cok sükür güzelde para kazaniyor ama gel görki aylesindende kopamiyor yani babasini takmiyorda kayinvalidem felan cok degerli onun icin tabiki onu anlamiyor degilim ama zaten 7 senedir hep sykinti cekiyorum birazcik rahat etmek benimde hakkim degilmi ?
ben almanyadayken esimi getirdim ve is bulamadigi icin ben calismak zorunda kaldim baktik olmuyor telefonda felan kayin pederim cok iyidi ya bende gidelim biraz kendimizi toparlariz dedim ve avusturyaya geldik ama yinede cilem bitmedi yine birsüre esim is bulamadi ve ben yine calismak zorunda kaldim.
Gece calistim sabah eve geldigimde sabah 7 de kapimin önünde bagris cagris olurdu tabiki gelde uyu sonra esim is buldu ben biraktim isi ve oglum dünyaya geldi ama halen eziyet cekiyorum bakalim nezaman kurtulacam
canim özüdilerim yine kendimi kaybetmisim birsürü sey yazmisim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?