Artk unutmak istiyorum

bide şöyle bişey var saçma biliyorum ama karşıma biri çıktığında ilgilenmiyorum bile içimde sanki onu aldatıyormuşum gibi geliyor.. birisi gözüme baksa hemen yönümü çeviriyorum.. off biliyorum bunlarda geçecek...

çok şükür Rabb'ime canım kafada bitince kurtuluyo insan,başka uğraşlara da dalınca daha kolay oluyo:hulya:
yeni kısmetler filan da çıkıyo arada kafam dağılıyo iicekaydirigubbakcemile3
:lepi:
az kaldı canım inan ''iyi ki'' diyeceksin sen de yakında.
bu konu bundan sonra ayrılıp da unutanların mutlu olanların konusu olsunzemuszemusçünkü ben o başlıktaki ruh halimden çıktım artıkkaydirigubbakcemile2:lepi::lepi::lepi:

Canim bu topik beni hala cok uzdugu icin ugramamaya gayret ediyordum ama dayanamadim geldim iste.. vallahi seni kutluyorum ..ben ise hala ayni yerdeyim . bircok is pesinde kosturma halindeyim ama onu hala cok ozluyorum..ama o beni tamamen sildigi icin savasmam mumkun degil.. Keske ben de senin kadar sansli olsaydim..:sinifsinif:

bide şöyle bişey var saçma biliyorum ama karşıma biri çıktığında ilgilenmiyorum bile içimde sanki onu aldatıyormuşum gibi geliyor.. birisi gözüme baksa hemen yönümü çeviriyorum.. off biliyorum bunlarda geçecek...

Canim al benden de o kadar..bu aralar cok ilginc olaylarla karsilasiyorum ama insanin gonlu dolu olunca mumkun degilmis,arkadaslarim bile beni anlayamaz oldular..granada'yi Allah mutlu etsin yenisiyle ....vallahi kiskanmamak mumkun degil inan onun gibi coktan unutmus olmayi cok isterdim...:roflol:

canım benim yaa:teselli:
5 ay oldu canım ara ara kötü olurdum ne biliim rüyamda filan görürdüm sabah ağlardım kalkıp ama çok şükür yaa dün de gördüm rüyamda ama sabah güldüm geçtim:roflol:
bazen normal miyim ben diye düşünüyorum:uhm:
ama senin çok etkin oldu biliyo musun,o uzmanın dediklerini yazmıştın ya kafama dank etti o cümleler,adamın serzenişlerini aşk acısı sandım vicdan azabıymış meğerse çünkü tamamen ondan kaynaklı bi ayrılıktı bizimki.
sana teşekkür borçluyum yaniia.s.a.s.
o uzmanın dediklerini uygula canım hayatından çıkar tamamen ve bekleme artık umut etme gelecek adam gitmezdi de dimi ama,seven gitmezdi,senin çektiğinin yarısı kadar acı çekse gitmezdi,dönerdi böyle düşün..
yenilere yol aç kapatma kapılarınıa.s.:teytey::teytey:

sevindim inan.vesile olmakta güzel
ben güçlü değilim galiba canım.
yapamıyorum.
öyle çok seviyorumki onu.unutamıyorum.
acıdan deliriom.
bu günler geçermi bi gün bilmiom ama.dibe vurdum

Canim al benden de o kadar..bu aralar cok ilginc olaylarla karsilasiyorum ama insanin gonlu dolu olunca mumkun degilmis,arkadaslarim bile beni anlayamaz oldular..granada'yi Allah mutlu etsin yenisiyle ....vallahi kiskanmamak mumkun degil inan onun gibi coktan unutmus olmayi cok isterdim...:roflol:

allahın izniyle birgün bizde kurtuluruz inş. ama unutmamızda çevreninde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. ben nişanlımdan ayrıldığım için herkez biliyor haliyle.. bilmeleride sürekli hatırlatıcı birşeyler söylemeleri.. biteli 9 ay oldu.. senin nekadar oldu?

kızlar sizede oluyoırmku bilmiom.yada benmi böyle seviom onuda bilmiom.
artık acı öyle işlemişki içime.
yaşamak dahi istemiyorum.

sevindim inan.vesile olmakta güzel
ben güçlü değilim galiba canım.
yapamıyorum.
öyle çok seviyorumki onu.unutamıyorum.
acıdan deliriom.
bu günler geçermi bi gün bilmiom ama.dibe vurdum

pisiko galiba dediğin gibi bende güçlü değilim yada ona olan sevgimi içimden çıkarmayı başaramıyorum.. bende dibe vurduğumu hissediyorum çoğu zaman..

kızlar sizede oluyoırmku bilmiom.yada benmi böyle seviom onuda bilmiom.
artık acı öyle işlemişki içime.
yaşamak dahi istemiyorum.

canım evet oluyor zaman zaman. canım çok acıyo bazen bende yaşamak istemiyorum. öyle zamanlarda ben hep şöyle düşünüyorum allahın verdiği canı allah alır.. ben kimimki..

duygu40 psiqo ve sourcream resmen beni anlatıyor gibisiniz, kendimi buldum anlattıklarınızda. aynen ben de o haldeyim yaa.. olmuyor olmuyor olmuyor.. 3 ay oldu hala aynı. özledim her şeyini özledim. bana neler yaptı düşündükçe midem bulanıyor ama gene de onu o kadar çok özlüyorum ki...

canlarım benim kendinize şans verin yok ben aşığım ölüyorum başka kimseyi sevemem demeyin sakın ha sakın:olmaz:
biz zır zır ağlarken onlar kaldıkları yerden devam ediyo biz yerimizde sayıyoruz değer mi bi düşünün silkinin ve kendinize gelin...
diyeceksiniz ki acaba bu kız gerçekten sevmedi mi?
hayır deli gibi sevdim bağlandım çok fedakarlık yaptım ama karşılığında ne gördüm ailesinin bi lafıyla bıraktı gitti,yeni arayışlara girdi deli miyim ben böyle bi adam için üzeyim kendimi daha.
yenisiyle bişey olduğu yok daha canım sadece bi şans vermek istedim ailesi gelecek bakalım hayırlısı artık dua edin ve siz de kendinize şans verin geriye dönüp bakarak unutulmaz...

pisiko galiba dediğin gibi bende güçlü değilim yada ona olan sevgimi içimden çıkarmayı başaramıyorum.. bende dibe vurduğumu hissediyorum çoğu zaman..
aynı haldeyiz canım.inan şuan hıçkıra hıçkıra ağlıom.
ona msj atmamak için zor tutuom kendimi.

canım evet oluyor zaman zaman. canım çok acıyo bazen bende yaşamak istemiyorum. öyle zamanlarda ben hep şöyle düşünüyorum allahın verdiği canı allah alır.. ben kimimki..
kesinlikle öle.şükürki benimde allah inancım büyük.intiharı düşünmedim dersem yalan olur ama allah inancım böyle bişeyi yapmama izin vermez.
ama yaşamak istemiyorum yinede.pes ediyorum.güçlü olmak istemiom.
hiç bişey gelmio içimden.
kim nederse desin diom.zavallı desinler.o bunu unuttu sevmio.bu ne halde deselerde.
çok acı çekiyorum
duygu40 psiqo ve sourcream resmen beni anlatıyor gibisiniz, kendimi buldum anlattıklarınızda. aynen ben de o haldeyim yaa.. olmuyor olmuyor olmuyor.. 3 ay oldu hala aynı. özledim her şeyini özledim. bana neler yaptı düşündükçe midem bulanıyor ama gene de onu o kadar çok özlüyorum ki...
allah yardımcın olsn.
ben rabbime yalvarıom artık içimden al soğut beni diye

canım içinizde ayrılığı en uzun olan beni ama hala acım geçmiyo ya. seninde dediğin gibi bir sürü saçma şey yaşamama rağmen.. hala seviyorummm. ama hiç kimse onu istemiyor.. sevmemeliyim.. ilk defa birini sevdim ve unutmak zorundayım nasıl olcak hiç bilmiyorum.. uyanır uyanmaz aklıma geliyo :(((((

kesinlikle öle.şükürki benimde allah inancım büyük.intiharı düşünmedim dersem yalan olur ama allah inancım böyle bişeyi yapmama izin vermez.
ama yaşamak istemiyorum yinede.pes ediyorum.güçlü olmak istemiom.
hiç bişey gelmio içimden.
kim nederse desin diom.zavallı desinler.o bunu unuttu sevmio.bu ne halde deselerde.
çok acı çekiyorum

allah yardımcın olsn.
ben rabbime yalvarıom artık içimden al soğut beni diye

allah duysun artık sesimizi ya bitsin artık bu işkence. devamlı boşlukta gibiyim yaşadığım hiçbişeyden tad alamıyorum.. gözüm telefonda. mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünmekten başka hiçbir şey düşünemiyorum.

canım içinizde ayrılığı en uzun olan beni ama hala acım geçmiyo ya. seninde dediğin gibi bir sürü saçma şey yaşamama rağmen.. hala seviyorummm. ama hiç kimse onu istemiyor.. sevmemeliyim.. ilk defa birini sevdim ve unutmak zorundayım nasıl olcak hiç bilmiyorum.. uyanır uyanmaz aklıma geliyo :(((((

senin 9 ay olmuş galiba di mi canım:( ne çok sevmişsin ki bu kadar süre geçti unutamamşsın.. ah hıyarlar ahh. gerizekalılar. biraz değer kıymet bilseler olmazdı di mi!
ya unutucaz ya unutucaz arkadaşlar başka çaremiz yok..

canlarım benim kendinize şans verin yok ben aşığım ölüyorum başka kimseyi sevemem demeyin sakın ha sakın:olmaz:
biz zır zır ağlarken onlar kaldıkları yerden devam ediyo biz yerimizde sayıyoruz değer mi bi düşünün silkinin ve kendinize gelin...
diyeceksiniz ki acaba bu kız gerçekten sevmedi mi?
hayır deli gibi sevdim bağlandım çok fedakarlık yaptım ama karşılığında ne gördüm ailesinin bi lafıyla bıraktı gitti,yeni arayışlara girdi deli miyim ben böyle bi adam için üzeyim kendimi daha.
yenisiyle bişey olduğu yok daha canım sadece bi şans vermek istedim ailesi gelecek bakalım hayırlısı artık dua edin ve siz de kendinize şans verin geriye dönüp bakarak unutulmaz...

canım inş hakkında hayırlısı olur.
rabbim gönlüne göre versin.

allahın izniyle birgün bizde kurtuluruz inş. ama unutmamızda çevreninde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. ben nişanlımdan ayrıldığım için herkez biliyor haliyle.. bilmeleride sürekli hatırlatıcı birşeyler söylemeleri.. biteli 9 ay oldu.. senin nekadar oldu?

Canim bizim yaklasik 5 ay olacak Ocak ortasinda ..arkadaslarim benim yanliz oldugumu bildikleri icin surekli bir caba icindeler ama inan o ,benim ilk ve tek asik oldugum, beraber yaslanmak istedigim kisiydi. kimseye soyleyemiyorum ama onu kalbimden,kafamdan atamiyorum bir turlu.. ne olacak bizim halimiz boyle???

canım neden uzun sürdü biliomusun.bitti dedikten sora kesip atamadık biz.
sende görüştün.
bende görüştüm.
iice yıprandım.
saçma sapan bi hal aldı iice.
öfkem büyüdü.aşkım büyüdü.içinden çıkılmaz bi hal aldı.
benim ailemdende kimse istemiyor.onun aileside istemiyor.

allah duysun artık sesimizi ya bitsin artık bu işkence. devamlı boşlukta gibiyim yaşadığım hiçbişeyden tad alamıyorum.. gözüm telefonda. mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünmekten başka hiçbir şey düşünemiyorum.

senin 9 ay olmuş galiba di mi canım:( ne çok sevmişsin ki bu kadar süre geçti unutamamşsın.. ah hıyarlar ahh. gerizekalılar. biraz değer kıymet bilseler olmazdı di mi!
ya unutucaz ya unutucaz arkadaşlar başka çaremiz yok..
ben pes ettim artık.hergün kendimi şartlıom unutcam die.sora daha beter dibe çöküom

o zaman bu şarkı hepimiz için gelsin:
seni ben unutmaaak istemedim kiii... uzayan yollaraa neden inandııın sevenler verdiğiii sözden döner mii? o yalan yıllara neden inandııın:(

canım benim en çok da şu ağlamalardan kurtulmak istiyorum. ya ben hiç bukadar hemen ağlayamazdım.. bende msj atmamak için çok direndiğim bigünde msj attım tekrardan başladık ama ailemi ikna edemedim ve ben okadar ikna çabalaarıma karşılık ondan benden öcünü aldın oldu..keşke atmasaydım o msj diye çok kızdım ona.. numaramı değiştim artık beklemiyorum onun aramasını ve msj atmasını..sizde yapın çok zor ama insan biraz rahatlıyor

evet numara değiştirmek iyi fikir aslında ama ortak arkadaşlar olunca bulması çok da zor değil:( tabi öyle bi çabası olursa:( ya birisinden bulmuşsa telefonumu diye gene alık alık telefona bakmaya devam ederim ben..

o zaman bu şarkı hepimiz için gelsin:
seni ben unutmaaak istemedim kiii... uzayan yollaraa neden inandııın sevenler verdiğiii sözden döner mii? o yalan yıllara neden inandııın:(
bendende gelsin ozaman bi şarkı
yan sen bir ses gibi..herkes gibi..dünler gibi yann..geçtiğim tüm hayaller düşer gibi yan...

canım benim en çok da şu ağlamalardan kurtulmak istiyorum. ya ben hiç bukadar hemen ağlayamazdım.. bende msj atmamak için çok direndiğim bigünde msj attım tekrardan başladık ama ailemi ikna edemedim ve ben okadar ikna çabalaarıma karşılık ondan benden öcünü aldın oldu..keşke atmasaydım o msj diye çok kızdım ona.. numaramı değiştim artık beklemiyorum onun aramasını ve msj atmasını..sizde yapın çok zor ama insan biraz rahatlıyor
ben yapamam:(
diom ya öyle güçsüzümki
onu öyle deli seviomki.neler neler yaptı soğuyamadım ondan.
onun aramıcağını biliom.benim derdim kendimle.ben dayanamıom.
en son öyle kızdımki.bi dünya sitemkar msj attım.hakkımı helal etmiyorum falan dedim sanada ailenede dedim.çok kızmış.böyle msjları atan kişiyi sevmem.aslada dönmem dedi.
çok ağladım çok :(

Back
X