Artk unutmak istiyorum

pisiko cum sana edilen hakaretler bende de nişanı atma sebebimdi seni sevmiyorum, istemiyorum evleninc eline bile değmem.. ama sonrasında tabi nişanı attıktan sonra sinirle söylediğini dedi ama iş işten geçti işte.. üzülme bukadar güzeli onlar haklarımızda hayırlı olsaydı zaten bunların hiçbiri olmazdı.kader..

ahh duygucum canım benim.öyle içime dokunuoki.bende duysam sinirle sölendiğini.
tmm dönmesin.bidaha birleşemicek olsakta gerçekte sevdiğini unutamadığını duysam belki tutuncam hayata.ama eğerki büyü gibi bişi varsa asla demicek.asla dönmicek.pişman olmıcakmafoldumben

oy yavruuum:( bi haber alabileceğin sordurabileceğin birileri yok mu, belki gururdan mesaj atmıyordur..

Tabii ki ortak kisiler var ama boyle birsey yapsam bana daha da kizacagini cok iyi biliyorum....yoksa gururunun ne kadar onde oldugunu cok biliyorum ama hala beni seviyor mu iste ona emin degilim..yine de benim icin cok ozel bir anlami olan yilbasinda aramasini ya da mesaj atmasini bekledim,itiraf edeyim....sanirim o artik baskasini secmis durumda....

iyi fikir canım.ama gün gelio dayanamıom.2 ay sora doğum günü.düşünsenize şimdiden o günü düşünüom.:(
canım o kadar iyi anlıyorum ki. aynen ben de kendi doğumgünümü düşünüyorum 1 ay sonra. acaba mesaj atıcak mı diye düşünüorum.

evet canım delirdim.yinede öle şerefsiz falan demedim ha.beddua etti dediği şey hakkımı helal etmiom dedim.evde dolduran okadar çokki.:(ben büyüyü bile düşünüom artık düşünün.çünkü 3 gün önce yanımda olan adamı.gözlerinin içine bakmışım.nasıl seviodu beni.3 gün sora nekadar kötü söz sölesemde vazgeçemez insan.bak ben o bana neler dedi vazgeçcek olsam ben geçcem:(ya bana sinirinden yalan sölüo seni sevmiom die ya da ne bilim iştemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bence de sinirden yalan söylüyor olabilir.. ama bu kadar zaman araması gerekiyordu.. valla büyü hakkında bi yorumda bulunamicam ama çevresinde bişeyler olduğu kesin.. nasıl bu hale gelebilir ki.. o bedduaysa beddua görmemiş o ya.. benimki bana allah belanı versin dedi açık açık ne bedduasından bahsediyo o:)

yine iyi canım benimki doğum günümde bile msj atmadı... final dönemi bıraktı bide.. ayrılalı 2 hafta oldu daha... ama hiç ses seda yok olmayacak da... halbuki ne hakaret ne tartışmayla bitti.. her an anılar gözümün önünde... daha geçen gün zır zır ağladım,kabuslar gördüm.. offf unutmak istiyorum artık.. içimde koca bir boşluk var...mafoldumben

bu çok acı işte.allah yardımcın olsun.
ben bile şimddien onun 2 ay soraki doğum gününü düşünüom.
bişeyler yapmak istiom.ama o kutlamazsa çok acı olur:(
benimde içimde koca bi boşluk.

Tabii ki ortak kisiler var ama boyle birsey yapsam bana daha da kizacagini cok iyi biliyorum....yoksa gururunun ne kadar onde oldugunu cok biliyorum ama hala beni seviyor mu iste ona emin degilim..yine de benim icin cok ozel bir anlami olan yilbasinda aramasini ya da mesaj atmasini bekledim,itiraf edeyim....sanirim o artik baskasini secmis durumda....

o tarz bi duyum almadıysan öyle şeyler düşünüp kendini iyice üzme canım.. o kadar da kolay değil hemen başkasına aşık olmak..

bence de sinirden yalan söylüyor olabilir.. ama bu kadar zaman araması gerekiyordu.. valla büyü hakkında bi yorumda bulunamicam ama çevresinde bişeyler olduğu kesin.. nasıl bu hale gelebilir ki.. o bedduaysa beddua görmemiş o ya.. benimki bana allah belanı versin dedi açık açık ne bedduasından bahsediyo o:)

aramadı:(aramaz çok inattır.
sizce özür dilemelimiyim o msjlardan ötürü???
hatta yanına bile gitmeyi düşündüm yüzüme sölesin bide sevmiom die:(
seninkine sen bişimi yaptın da bukadar şey söledi:S

yine iyi canım benimki doğum günümde bile msj atmadı... final dönemi bıraktı bide.. ayrılalı 2 hafta oldu daha... ama hiç ses seda yok olmayacak da... halbuki ne hakaret ne tartışmayla bitti.. her an anılar gözümün önünde... daha geçen gün zır zır ağladım,kabuslar gördüm.. offf unutmak istiyorum artık.. içimde koca bir boşluk var...mafoldumben

benimki vize dönemi bıraktı:( hem vizelerim hem de şu an olduğu gibi finallerim mahvoluyo:(:(:( sizin ne kadar olmuştu canım birlikteliğiniz..

bence özür dileyip alttan alma da bi baheneyle bi kere yüzyüze konuşmamız gerekiyor de. yani böyle çok perişan oldum öldüm gibisinden bi imaj vermesin ama ne bliim aklıma da gelmiyor ki şu an:/ bunun üzerine düşünülüp bişey bulunur, demem o ki bi kere yüzyüze konuşmak istiyorum barışalım ya da ayrılalım diye değil, aramızdaki şeyleri medeni iki insan gibi konuşarak ayrılmalıydık de. mesajlaşarak telefonda vs. ayrılmak yaşanan o kadar şeye saygısızlık olur diyebilirisin.. ben ne yaptıım, ben şey.. beni aldattı, ben de kızdım hakkımı helal etmiyorum falan dedim, aldatmadığını iddia ediyor o yüzden üste çıkmak için allah belanı versin bile dedi ama aldattı yani%100 eminim kesin yani.

o tarz bi duyum almadıysan öyle şeyler düşünüp kendini iyice üzme canım.. o kadar da kolay değil hemen başkasına aşık olmak..

Baskasinin varligi konusunda net bir bilgim yok sadece beni bu kadar cabuk silmesine akil erdiremedigim icin boyle hissediyorum ama 5 ay gecmis. ...daha nasil kendimi uzmem?? Ben sabir tasina dondum ama o aramaz ki ...

5 ay... hiç arama sorma olmamışsa başka biri olabilir hayatında gerçekten de:(:(:( bi arasan belki açar telefonu?

Bence sakin ozur dileme.zira bazi erkekler bunu zayiflik gibi goruyorlar..oysa hic alakasi yok....

kızlar benim çıkmam gerekiyor, gene konuşuruz.. kendinize dikkat edin.. unutturması için allaha dua edelim artık napalım:( iyi geceler hepinize..

benimki vize dönemi bıraktı:( hem vizelerim hem de şu an olduğu gibi finallerim mahvoluyo:(:(:( sizin ne kadar olmuştu canım birlikteliğiniz..

canım ilk ayrılığımızda vizelere 1 hafta kala olmuştu,tüm sınav dönemlerimi mahfetti anlayacağın. çok değil 4 ay çıktık ama herşeyi sığdırdık bu zamana.. ondan öncesinde deliler gibi sevdiğim biri vardı oda 2.5 yılın sonunda bitmişti. ve ben bu ayrıldığım kişiyle mutluyken, diğerinin nişanlandığını duydum.. onun acısı üstüne bunu gerçekten çok sevmiştim daha çok bağlandım tabi.ama buda bitti.. hemde hiç bir hatam yokken. sadece çok sevdim,değer verdim bukadar.. ve ben yine başa döndüm! yıllardır çektiklerim yetmiyor gibi hala acılar içindeyim,rabbim sabır versin..mafoldumben

bence özür dileyip alttan alma da bi baheneyle bi kere yüzyüze konuşmamız gerekiyor de. yani böyle çok perişan oldum öldüm gibisinden bi imaj vermesin ama ne bliim aklıma da gelmiyor ki şu an:/ bunun üzerine düşünülüp bişey bulunur, demem o ki bi kere yüzyüze konuşmak istiyorum barışalım ya da ayrılalım diye değil, aramızdaki şeyleri medeni iki insan gibi konuşarak ayrılmalıydık de. mesajlaşarak telefonda vs. ayrılmak yaşanan o kadar şeye saygısızlık olur diyebilirisin.. ben ne yaptıım, ben şey.. beni aldattı, ben de kızdım hakkımı helal etmiyorum falan dedim, aldatmadığını iddia ediyor o yüzden üste çıkmak için allah belanı versin bile dedi ama aldattı yani%100 eminim kesin yani.
istiom bi kere yüzyüze görüşmeyi.ama cesaret edebilirmiyim bilmiom.
senin içinde çok üzüldüm.ispatlayamıosun aldattığını.eğerki ispat yoksa asla kabul etmez.
bide seni vicdan azabına sürükler.bende bu duruma tav oluom
Baskasinin varligi konusunda net bir bilgim yok sadece beni bu kadar cabuk silmesine akil erdiremedigim icin boyle hissediyorum ama 5 ay gecmis. ...daha nasil kendimi uzmem?? Ben sabir tasina dondum ama o aramaz ki ...
benimkide aramazzz.bunu bilmek çok acı.zaten teli kapatırkende.bida sesini duymak istemiom dedi:(
Bence sakin ozur dileme.zira bazi erkekler bunu zayiflik gibi goruyorlar..oysa hic alakasi yok....
zaten zayıfsın dio açık açık bana.senin kadar zayıf kız görmedim dio.:(

kızlar benim çıkmam gerekiyor, gene konuşuruz.. kendinize dikkat edin.. unutturması için allaha dua edelim artık napalım:( iyi geceler hepinize..

iyi geceler kuzum.ben ediom sğoumak için dua.yoksa halim harap:S

bu çok acı işte.allah yardımcın olsun.
ben bile şimddien onun 2 ay soraki doğum gününü düşünüom.
bişeyler yapmak istiom.ama o kutlamazsa çok acı olur:(
benimde içimde koca bi boşluk.

canım bide doğum günüme 1 hafta bile yoktu ayrıldığımızda ve biliyordu.. hep soruyordum şakasına... ama bir msj bile atmadı tamamen sildiğini acı bir şekilde anladım,dogum günümde bile ağladım yaa..

Bak iste sen de benim hissettigim yere geldin..varsayalim acti ve "artik baskasi var dedi.".. bunu kaldirabilir miyim emin degilim..cok zor..
bu gerçekten çok zor.öğrenebilceğin kimse yokmu
canım ilk ayrılığımızda vizelere 1 hafta kala olmuştu,tüm sınav dönemlerimi mahfetti anlayacağın. çok değil 4 ay çıktık ama herşeyi sığdırdık bu zamana.. ondan öncesinde deliler gibi sevdiğim biri vardı oda 2.5 yılın sonunda bitmişti. ve ben bu ayrıldığım kişiyle mutluyken, diğerinin nişanlandığını duydum.. onun acısı üstüne bunu gerçekten çok sevmiştim daha çok bağlandım tabi.ama buda bitti.. hemde hiç bir hatam yokken. sadece çok sevdim,değer verdim bukadar.. ve ben yine başa döndüm! yıllardır çektiklerim yetmiyor gibi hala acılar içindeyim,rabbim sabır versin..mafoldumben

allah yardımcın olsun canım ya:(ama birini atlattığına göre bunuda atlatırsın

canım bide doğum günüme 1 hafta bile yoktu ayrıldığımızda ve biliyordu.. hep soruyordum şakasına... ama bir msj bile atmadı tamamen sildiğini acı bir şekilde anladım,dogum günümde bile ağladım yaa..

canım neden bitti ilişkiniz.sebep neydi?
omu istedi ayrılmayı

canım neden bitti ilişkiniz.sebep neydi?
omu istedi ayrılmayı

duygularını pek anlatan biri değil aslında.. ilk ayrılıgımızdan sonra araya zaman girdi. geri döndük ama ona ne oldu bilmiyorum değişti.. ilgisiz,duygusuz yabancı biri olup çıktı. hep kırdı beni... sonra olmuyor dedi,çabaladım yapamıyorum dedi,bitsin dedi. ağlaya ağlaya konuştum telefonda ve bitti işte canım. beni artık sevmiyor nasıl oldu,bu insan nası bu hale geldi anlamış değilim.. hala yoklugumun farkında değil... olmicakta.... biz hiç birbirmize kötü söz söylemedik,çok ağır tartışmalarımız olmadı.. hep iyiydik o yüzden unutamıyorum...

Back
X