Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi de onlarin birseylere emin olabilmlerini bekleyelim derken iyice yaslanmayalim da??--tatlicadiarzu-
Bu sefer gercekten gidiyorum, iyi geceler
ya insan hissederya.bence seviyor.ama inatı çok fazladır.asla geri dönmem dedi.aramam dedi.senide istemiom dedi.bukadar lafa adım atmaz gibi gelioseni seviyor mu sence?
Bu sefer gercekten gidiyorum, iyi geceler
ya insan hissederya.bence seviyor.ama inatı çok fazladır.asla geri dönmem dedi.aramam dedi.senide istemiom dedi.bukadar lafa adım atmaz gibi gelio
hergün kötüyüm kızlar.
bitmicekmi bu günler.
onsuz yapamıyorum işteee
yanına gitmek istiyorum
aramak istiyorum terslicek açmıcak diye cesaret edemiyorum![]()
psikom,duygum,bunny,1ey,sourcream arkadaşlarım canlarım unutamamanın güçsüzlükle filan hiç alakası yok 1 ay öncesine kadar ben de sizin gibiydim kötüydüm,rüyalarıma giriyodu sabahları ağlıyodum hayatım çok zevksiz ve anlamsız geliyodu neden?
çünkü konuşuyodum onunla mailleşiyoduk bi şekilde iletişim halinde buluyodum kendimi,konuştukça kötü oluyodum unutmak istemiyodum ama sonra bu durumun en çok bana zarar verdiğini fark ettim çünkü o bu durumdan memnundu bi şekilde beni elinde tutuyodu ama geri kazanmak için hiçbirşey yapmıyodu ailesini ikna etmeye çalışmıyodu,isteyen insan yapardı bunu anlamıştım,kendime geldim çok şükür onunla bütün iletişimimi kopardım maillerden,msn'den sildim facebooku kapattım çevremde onu hatırlatan hiçbirşey kalmadı,ve çok şükür günbegün toparlandım unutma yolunda büyük yol katettim.
önceleri yeni biri lafı bile midemi bulandırırdı şu anda çok mantıklı geliyo bu yüzden kendime de karşıma çıkanlara da bi şans vereceğim.
iletişim halinde oldukça 10 yıl da geçse unutamazsınız bundan şüpheniz olmasın yazık etmeyin hayatınıza umut bitmişse,karşı taraf sizin emeğinize sevginize layık değilse silin gitsin izi bile kalmasın hayatınızda aksi halde herşey onu hatırlatacak ve unutmak imkansız olacak..
sevmekse emin olun çok sevdim ilk aşkımdı ilk hayalimdi çok güvenmiştim ama layık olamadı bunu kendi de biliyor.ama bitti ben bunu kabullendim artık arasın dönsün diye bi beklentim asla yok hal böyleyken hala umut etmek ne kadar mantıklı sizce?
ii düşünün kafanızda netleştirin herşeyi acıya müptela olmak yerine yeni yollar açın kendinize..
hepinizin güzel haberlerini okumak duasıyla inşallah....
psiqocum birini sevmek acizlik asla değil ama önce kendini sev canım..sana değer vermeyen birine de hakettiğinden fazla değer verme...elinde olmuyor insanın zaman zaman duygularına yenik düşebiliyor gelgitler yaşıyabiliyor...benim yaşadıklarımıda biliyorsun hemen hemen seninki ile aynı şeyler ..çok canımız acıdı çok canımız yandı..ve giden gitti biz canımızın yandığıyla kaldık....
garanadacım haklı onunla iletişimini kopar hadi bunu yapamıyorsan en aza i,ndir sürekli iletişim olursa ne acın hafifler nede unutabilirsin...
önce yaptığı olumsuzlukları getir aklına ağladığın günleri sana söylediği şeyleri..bunları hiç aklından çıkarma ve şu uzmanın bana da çok şey öğrettiği şu cümleyi unutma..
seven adam bırakıp gitmezdi............işte bu kadar...
seven dağları deliyor çölleri aşıyor bizimkiler gibi olanlarda daha ailesi ile konuşmayı onları ikna etmeye çalışmayı bile göze alamıyorlar..üzülme canım geçicek ve dinicek..
zaman zaman daha çok acıyacak ama dinecek...
ben bütün kalbimle inanıyorum...sevdik ama karşılığını ağır ödedik:çok üzgünüm:
dua et ve inan...biz kendi hayatımıza devam etmeye çalışalım onların döneceği varsa dönerler...herşeyin hayırlısı..
garanada cım canım senin adına çok sevindim...Rabbim sendeki inanma gücünü bizede versin bizde atlatalım hayırlısıyla inşalllah..:Saruboceq::Saruboceq:
hey gidi günler bu konuyu açtığım günki ruh halimi hatırlıyorum da:bbo:senağlama
çok şükür Allah'ıma yaa unutulabiliyomuş anladım artık çok korkuyodum unutamayacağm diyeeyvahedigeldismile ama anladım işte unutulmayacak bi insan değilmiş.
daha ciddi insanlar çıkıyo karşıma gelişmelerden haberdar ederim demiştim yaa hani bi talibim vardı kendisi hastamdı çok da efendi bi insandı tedavisini bitirdiğimde bi bayan arkadaşıyla haber yollamıştı o zaman çok yeniydi ayrılmıştım kötüydüm filan,hiç düşünmeden reddetmiştim,üzülmüştüm de çok ii biriydi,geçen hafta da annesi geldi iş yerime kimseye bakmıyo ille de seni istiyo dedi biraz oturdu kalkarken oğlumun dediği kadar varmış inşallah gelinim olursun dedibayanssulusmiledün de bize gelmişler annemle görüşmüşler annem düşünmediğimizi söylemiş kadın biz bekleriz ne zaman olsun derseniz demiş şimdi bekliyolar bakalım hayırlısı,çok ii biri ailesi de çok iyi ama nedense ben pek elektrik alamadım biraz zamana bıraktım ben de hayırlısı artık kızlar dua edin.
hastalardan çok kısmet çıkıyo ama en ciddisi bu oldu çok ısrarcılar ben de merak ediyorum sonumu bakalım nolacakkaydirigubbakcemile3
canım hakkında hayırlısı diyelim.. insanlar güzel ahlaklılarsa düşün derim.. gerçekten hastalardan çok talip çıkıyo bizzat şahitim zemuszemus çokda eğlenceli oluyo
bence de ailesini secmis biri icin uzulmek vakit kaybindan baska bisey deil canim hic uzulme toparlarsin sonra o pisman olacak
çok şükür canım geçti sayılır artık o konuyu açtığım günki ruh halimden çıktımzemuszemus
bu topik artık ayrılıp unutanların topiği olsunkaydirigubbakcemile2
hep merak ederdim gerçekten unutulur mu diye evet unutuluyomuş,en azından eskisi gibi değilim çok şükür e tabii biraz kırıntılar var ve biliyorum onlar hep kalacak içimde ama geriye de dönüp bakmıyorum:dilcikar:
önüme bakıyorum![]()