Artmış Fetal Ense Kalınlığı Hakkında

Rabbim bizlere sabır versin. Cok zor bi durum bebeğimi negatif etkilemek istemiyorum ama elimde degil sürekli ağlama halindeyim öğreneli 1 hafta oldu.

Evet önerdi fakat sonucu öğrenmek fayda sağlarmı bilemiyorum. Sonucunda aldırmayacagım 2 dr da aldır dedi. Bir cana kıyamam bi sonraki gebelik için mi yaptrdınz siz
Zamanına bırak canım. Allah büyüktür. Evet, ben bi sonraki gebelik için yaptırdım tekrarlanır mı diye. Benim ikinci gebeliktiydi.

Rabbim bizlere sabır versin. Cok zor bi durum bebeğimi negatif etkilemek istemiyorum ama elimde degil sürekli ağlama halindeyim öğreneli 1 hafta oldu.

Evet ben de öyleydim, sürekli ağlıyordum, çok zor gerçekten. Dünya başıma yıkılmış gibi bir ağlama hali. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah hepimize. Yardımcımız olsun inşallah.

Bence de erken. Testleri yaptırın. Belki doğuduktan sonra ameliyatla düzenelecek bir şey. Bizde durum farklıyıdı. Bebeğim hiç haraket etmiyordu. Büyüme yavaşlamıştı. Durumu çok kütüydu. Dua edin. Dua en büyük teselli benim için. Allahım güzel günler göstersin hepimize inşallah.

Amiin inşallah. Zaten dua dışında yapacak hiç birşeyimiz yok. Rabbim kaldıramayacagımız hiçbir yükü yüklemesin inş. İnsan elinde olmadan gelecek endişesi yaşıyor neler bekliyor beni diye.

İlki sağlıklı ve yaşıyor mu canım? Test sonucun henüz çıkmamıştı değil mi?
Canım benim maşallah çok sağlıklı 6 yaşında oğlum var. Kardeşini çok soruyor. O da bana çok acı veriyor. Alahım öyle nasip etmişti. Çok istediğim bir bebekti. Test sonucu çikmadı az kaldı bekliyorum. Patoloji sonucu da bekliyoruz.

Masallah. Rabbim saglikli evlatlar versin bizede ins. Kalp atisi 192 dediler. Kalp damarinda sıkıntı var dediler. Sıkıntıların hepsi trizomi 13 e işaret ediyor dediler. Recep hasa gittim. Amniyosentez dedi. Riskli oldugu için yaptrmak istemiyrm. Bu şekilde doğum yapan varmı acaba.

Amin. Doktorunuza güveniyorsanız amniosentezden korkmayin. Yaptırın bence kesin sonuç alırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Canım durumuna çok üzüldüm. Ama hastalık da sağlık da Allahtan imtihan dünyası neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz her an. Duaya sarıl Rabbim seni de bebişini de üzecek bir hayata mahkum etmez sizi. Katılmak istersen temmuz anneleri grubumuz var orada da bu kan amniyosentez testlerinden yaptıranlar var sanırım down sendromu riskinden dolayı bilemiyorum sana ne faydası olur ama paylaşmak istedim. Allah seni kazananlardan eylesin...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...paylasim-alani.954813/page-1330#post-49757023

Amin. Allah razı olsun canım. İnşallah. Çok zor bi durum rabbim kimseye vermesin böyle bir dert.

Allah razı olsun canım. Çok korkuyorum, risk artıyor. Allah hepimize yardımcımız olsun Yavrunuzu sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin Allahım
amin canm inşallah. ama sağlıklı bir bebeğiniz daha var olasılığın çoğunu sağlıklı olucak larak düşünün inşallah da öyle olur

Evet önerdi fakat sonucu öğrenmek fayda sağlarmı bilemiyorum. Sonucunda aldırmayacagım 2 dr da aldır dedi. Bir cana kıyamam bi sonraki gebelik için mi yaptrdınz siz

Bende 21 şubatta 12 haftalıkken öğrendim. Cvs testi önerildi özel hastanede ve sonuca göre gebeliğe son verme. Güvenemeyip eğitim araştrma hastanesine gittim. O da benzer cümleler kurdu ama daha detaylı anlattı. Testlerdrki riski, dogumu gerceklestirmek istiyorsan önermiyorum dedi ve rahatladım. Eşimle konustuk ve sonuc ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum. Yazdıklarınızı okurken o anı tekrar yaşadım. Bu konuda gebeliğe son vermek istemeyip sürekli ne olacak acaba kaygısı zor :/ Rabbim güzel haberle-umutla beklediğimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, sağlıklı olmayacaksa da bu yükü kaldırabilmeyi nasip etsin.

Arkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim. 17. Haftada 15 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendik (

Arkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim. 17. Haftada 15 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendik (
Allah sabır versin bir anne için en zor şey evlat acısı.ins yeniden bebeğimin sevincini yaşarsın .Bende bugün CVS testimin sonucumu aldım şükür hamd olsun iyi çıkmış ama yinede birsuru şey çıkıyor hamilelikte iste bu bizim imtihanını sabır Allah'tan tevekkül edecez dua et ins bu günlerin geçecek

mrhb bebeklerinizin durumu nasıl acaba banada ense kalınığı ve kafada kist yada ödem kesin tanı yok ense kalınlığı devletteki ölçümlerde 0.80 11 3 günlüken özeldede 14 hAFTALIKKEN 2 ÇIKTI ARAŞTIRMDA İSE 14 HAFTAda2.3 çıktı ben pek anlamam bu normal dienlerde oldu

Kızlar merhaba, geçen hafta cumartesi Doğum yaptım ikizlerimden birinde ense kalınlığı çıkmıştı, nifty testi yaptırmıştık temiz çıktı ama hep bir endişe vardı, çok şükür durumları iyi, allahım hepinizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…