Zamanına bırak canım. Allah büyüktür. Evet, ben bi sonraki gebelik için yaptırdım tekrarlanır mı diye. Benim ikinci gebeliktiydi.Evet önerdi fakat sonucu öğrenmek fayda sağlarmı bilemiyorum. Sonucunda aldırmayacagım 2 dr da aldır dedi. Bir cana kıyamambi sonraki gebelik için mi yaptrdınz siz
Rabbim bizlere sabır versin. Cok zor bi durum bebeğimi negatif etkilemek istemiyorum ama elimde degil sürekli ağlama halindeyimöğreneli 1 hafta oldu.
Zamanına bırak canım. Allah büyüktür. Evet, ben bi sonraki gebelik için yaptırdım tekrarlanır mı diye. Benim ikinci gebeliktiydi.
Canım benim maşallah çok sağlıklı 6 yaşında oğlum var. Kardeşini çok soruyor. O da bana çok acı veriyor. Alahım öyle nasip etmişti. Çok istediğim bir bebekti. Test sonucu çikmadı az kaldı bekliyorum. Patoloji sonucu da bekliyoruz.İlki sağlıklı ve yaşıyor mu canım? Test sonucun henüz çıkmamıştı değil mi?
Amin. Doktorunuza güveniyorsanız amniosentezden korkmayin. Yaptırın bence kesin sonuç alırsınız. Allah yardımcınız olsun.Masallah. Rabbim saglikli evlatlar versin bizede ins. Kalp atisi 192 dediler. Kalp damarinda sıkıntı var dediler. Sıkıntıların hepsi trizomi 13 e işaret ediyor dediler. Recep hasa gittim. Amniyosentez dedi. Riskli oldugu için yaptrmak istemiyrm. Bu şekilde doğum yapan varmı acaba.
Canım durumuna çok üzüldüm. Ama hastalık da sağlık da Allahtan imtihan dünyası neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz her an. Duaya sarıl Rabbim seni de bebişini de üzecek bir hayata mahkum etmez sizi. Katılmak istersen temmuz anneleri grubumuz var orada da bu kan amniyosentez testlerinden yaptıranlar var sanırım down sendromu riskinden dolayı bilemiyorum sana ne faydası olur ama paylaşmak istedim. Allah seni kazananlardan eylesin...Masallah. Rabbim saglikli evlatlar versin bizede ins. Kalp atisi 192 dediler. Kalp damarinda sıkıntı var dediler. Sıkıntıların hepsi trizomi 13 e işaret ediyor dediler. Recep hasa gittim. Amniyosentez dedi. Riskli oldugu için yaptrmak istemiyrm. Bu şekilde doğum yapan varmı acaba.
Amin. Allah razı olsun canım. İnşallah. Çok zor bi durum rabbim kimseye vermesin böyle bir dert.Canım durumuna çok üzüldüm. Ama hastalık da sağlık da Allahtan imtihan dünyası neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz her an. Duaya sarıl Rabbim seni de bebişini de üzecek bir hayata mahkum etmez sizi. Katılmak istersen temmuz anneleri grubumuz var orada da bu kan amniyosentez testlerinden yaptıranlar var sanırım down sendromu riskinden dolayı bilemiyorum sana ne faydası olur ama paylaşmak istedim. Allah seni kazananlardan eylesin...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...paylasim-alani.954813/page-1330#post-49757023
Bugün sonucumu aldım, trizomy 21 (down sendromu). Senin gibi aynı canım. Bebeğim erkekmişİlki sağlıklı ve yaşıyor mu canım? Test sonucun henüz çıkmamıştı değil mi?
canım Allah sabır versin. inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalırsın.Bugün sonucumu aldım, trizomy 21 (down sendromu). Senin gibi aynı canım. Bebeğim erkekmiş
Allah razı olsun canım. Çok korkuyorum, risk artıyor. Allah hepimize yardımcımız olsuncanım Allah sabır versin. inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalırsın.
amin canm inşallah. ama sağlıklı bir bebeğiniz daha var olasılığın çoğunu sağlıklı olucak larak düşünün inşallah da öyle olurAllah razı olsun canım. Çok korkuyorum, risk artıyor. Allah hepimize yardımcımız olsunYavrunuzu sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin Allahım
Evet önerdi fakat sonucu öğrenmek fayda sağlarmı bilemiyorum. Sonucunda aldırmayacagım 2 dr da aldır dedi. Bir cana kıyamambi sonraki gebelik için mi yaptrdınz siz
Allah sabır versin bir anne için en zor şey evlat acısı.ins yeniden bebeğimin sevincini yaşarsın .Bende bugün CVS testimin sonucumu aldım şükür hamd olsun iyi çıkmış ama yinede birsuru şey çıkıyor hamilelikte iste bu bizim imtihanını sabır Allah'tan tevekkül edecez dua et ins bu günlerin geçecekArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim. 17. Haftada 15 haftalıkken kalbi durduğunu öğrendik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?