- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Sanki sorun senin takıntılarında gibi.Bir yerini yaptırsan başka yerin gözüne batacak senin,verdiğin enerji böyle.Eşine de yansıtıyorsan yorarsın adamı.Ele avuca gelmiyorum pek.Gögüs de kalca da yok.Küçük çocuk gibi seviliyorum.Yani bilmiyorum artık çok takıldım.Kafamdakileri aşmaya çalışıyorum ama cidden psikolojim bozuldu.
Merhaba, açtığım konuyu saçma bulan arkadaşlar olabilir.Ama ben bunun ayrımına varamıyorum.Kafamda mı kuruyorum, gerçekte mi böyle anlayamıyorum.2 yıllık evliyim.Severek evlendik.Cinsel anlamda ona çekici geldiğimi hissetmiyorum.Sevgi , sefkat var ama.Hep çok tatlısın ,sevimlisin der mesela.Ama böyle beni seksi bulduğunu hiç hatırlamıyorum.Bir haftadır sevişmiyorduk adet falan derken.Çok arzulu olmamız gerekirken çok monotondu.Benim etkimmiş öyle diyor.Meme küçüklüğü yüzünden oluşan özgüven problemini aşamıyorum.Vücudum mu onu cezbetmiyor mevcut durumdan dolayı( ki zaten estetik düşünüyorum), kafaya taktığım için mi yeterince istekli görünemeyip yansıtıyorum.Yada her şey normal mi kafam çok karışık.Açık konuşmak istiyorum.Saçmalıyorsun diyip kapatıyor. Psikolojim bozuldu iyice düşünmekten.
Kadın erkek ilişkisine ihtiyaç duymayan insanlar neden evlenir hiç anlamam.hiç mi ölçüp biçmiyor koca koca herifler.biz giyeceğimiz dona kadar düşünüyoruz.Evet öyle .Söylüyo zaten yaşlanınca da oynarım diyo.Yetmiyormuş oyun oynamak.Bazen uyuyakalıyo ve üzülüyo oynayamadım diye.Kendi özgüvenim için deniycem .2 yıllık evliyiz.Bir oyunum var başka bir şeyim yok diyo.Kendime yatırım yapcam artık
Saçma sapan bahaneler işte.benim 85 beden ama yıllarca hamile kalmam mesela.Memesi soğan cücüü olan bir arkicik 4 tane velet yaptıbirinin de orta segment memesi bir bebek doğurmasına rağmen vücudu ikiz bebek sütü üretiyormuş fabrika gibi doldur Allah doldur ağlama krizleri ile vs ağırlık hissi ah ah.. ya bu erkekler cidden kıt beyinli. Büyük meme doğurganlıkla ne ilgisi var ona yumurtalık reis karar verir.
Önünde üstümü değiştirirken, eşimin gözünün içinin güldüğünü farkediyorum. Oradan anlıyorumMerhaba, açtığım konuyu saçma bulan arkadaşlar olabilir.Ama ben bunun ayrımına varamıyorum.Kafamda mı kuruyorum, gerçekte mi böyle anlayamıyorum.2 yıllık evliyim.Severek evlendik.Cinsel anlamda ona çekici geldiğimi hissetmiyorum.Sevgi , sefkat var ama.Hep çok tatlısın ,sevimlisin der mesela.Ama böyle beni seksi bulduğunu hiç hatırlamıyorum.Bir haftadır sevişmiyorduk adet falan derken.Çok arzulu olmamız gerekirken çok monotondu.Benim etkimmiş öyle diyor.Meme küçüklüğü yüzünden oluşan özgüven problemini aşamıyorum.Vücudum mu onu cezbetmiyor mevcut durumdan dolayı( ki zaten estetik düşünüyorum), kafaya taktığım için mi yeterince istekli görünemeyip yansıtıyorum.Yada her şey normal mi kafam çok karışık.Açık konuşmak istiyorum.Saçmalıyorsun diyip kapatıyor. Psikolojim bozuldu iyice düşünmekten.
Haklısın, onun yerine önüne gelen 100 erkeği deneyip, yatakta panter olanı seçmek lazım. Sen evlenemediğin, sana kimse katlanamadığı en önemlisi de seni deli gibi sevmediği için millete ben umursamam, ben evlenmem, aşkta neymiş kafasında yürüyorsun. Üzülüyorum. Kafa yapın bozuk ama inşallah seninde bi alıcın olur.Saçmalamıyorsunuz da sizin dediğiniz tarzda seks hayatı için baya baya sağlam bir adam gerekiyor.eee ülke standartları da mâlum.sırf bu yüzden bile erken yaşta evlilik çok hatalı.işin eğrisini doğrusunu bilmediğin için hayal kırıklıkları da katlanarak artıyor.sizinle ve vücdunuzla en ufak bir ilgisi yok.erkekte bitiyor bu olaylar.tabi çok bariz bir ten uyumsuzluğu falan yoksa.sokaklarda kimler kimler seks hayatı yaşıyor.görsen yolunu değiştirirsin.haaa bir de aynı evde yaşamak seks hayatını çok baltalıyor çogu kişinin.tamam seks yapmıyorsunuz ama o kişiyi, kişi olarak özlememek de çok etkiliyor.velhasıl kelam hayat hiçbir zaman hayallerdeki gibi olmuyor olamıyor.her an ayaklarımız yere basarak yaşamak en doğrusu.sizin ilişkinizin çapı da bu demek ki.çok daha iyileri olduğu gibi çok daha kötüleri de var.payınıza şimdilik bu düşmüş.kolay işler değil bu işler.senin yüzünden demesi çok gıcık bu arada.o kısmı atlamışım.
Aşk da neymiş kafasında yürümüyorum.aşık olduğun kişiyle evlenecek seviyeye geldiysen kadın erkek ilişkisinde 5 kulvar varsa, beşini de yeterince doldurabilmeli.bir kulvar bile eksik kalsa o ilişki yürümüyor.zamanla aşkın da sönüyor.yani evlensen de bir işe yaramıyor.cinsel istek de pek çözülen konulardan değil.eee yürümeyecekse ne anlamı kalıyor? Ben baştan kendimi çekiyorum, ölçüp biçiyorum.ne yapalim diyorum.kendimi bu durumlara sokmuyorum.Haklısın, onun yerine önüne gelen 100 erkeği deneyip, yatakta panter olanı seçmek lazım. Sen evlenemediğin, sana kimse katlanamadığı en önemlisi de seni deli gibi sevmediği için millete ben umursamam, ben evlenmem, aşkta neymiş kafasında yürüyorsun. Üzülüyorum. Kafa yapın bozuk ama inşallah seninde bi alıcın olur.
Ya aslında düşündüğünüz kadar küçük değil. Ancak kilo alabilirsiniz biraz daha . Balık etli olmak sizi mutlu edebilir. Onun dışında karşı tarafa bunu hissettirmeyin o bir zahmet önce göbeğini eritsinMinyonum.Ama kilo alsam da destekli sütyen giymeden düz duran göğüslerim var.Kendime dikkat ederim , bakımlıyım.Bir tek o yönden eksiklik hissediyorum.70b destekli tam doldurmuyor.1.58 boy 51 kg.Arzulanmak , begenilmek istiyorum.Belki de kompleks yaptım ama evliliğimde de öncesinde de bu problem hep vardı.
diyordum nrde kaldı,konu tam ona göre :)Aşk da neymiş kafasında yürümüyorum.aşık olduğun kişiyle evlenecek seviyeye geldiysen kadın erkek ilişkisinde 5 kulvar varsa, beşini de yeterince doldurabilmeli.bir kulvar bile eksik kalsa o ilişki yürümüyor.zamanla aşkın da sönüyor.yani evlensen de bir işe yaramıyor.cinsel istek de pek çözülen konulardan değil.eee yürümeyecekse ne anlamı kalıyor? Ben baştan kendimi çekiyorum, ölçüp biçiyorum.ne yapalim diyorum.kendimi bu durumlara sokmuyorum.
Büyük konuşayım ki başıma gelsin.diyordum nrde kaldı,konu tam ona göre :)
kız ne 5i 10 u.
onları doldurmaya uğraşırsan rahibe teresa gibi kalırsın ortada:)
öyle mükemmel bir ilişki yok ,bence zaten olmamalı da , öylesi sıkıcı oluyor.
hem ayrıca zıt kutuplar birbirini çeker sen hiç öğrenemedin mi kız bunları,hem de bu kadar tecrübe edinmişken:)
o kalp atması başka birşey sen onu yaşamadın ondan böylesin:)
o geldi mi laf ,söz,mantık hiçbişi kalmıyor:) ettiğin lafları da yyip nikah dairesine gidyorsun:)
büyük konuşma kız:)
:) ilahi ferhans.Büyük konuşayım ki başıma gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?