Arzulandığınızı , çekici bulunduğunuzu nasıl hissediyorsunuz

Ele avuca gelmiyorum pek.Gögüs de kalca da yok.Küçük çocuk gibi seviliyorum.Yani bilmiyorum artık çok takıldım.Kafamdakileri aşmaya çalışıyorum ama cidden psikolojim bozuldu.
Sanki sorun senin takıntılarında gibi.Bir yerini yaptırsan başka yerin gözüne batacak senin,verdiğin enerji böyle.Eşine de yansıtıyorsan yorarsın adamı.

Buna sadece seni dinleyerek karar vermek zor olur.
Birde eşine sormak lazım. Belki senin hal ve hareketlerinde onu frenliyor olabilir.

Seksapalite, meme boyuyla ölçülecek şey değil bacım.
Enerji frekansınız değersizlik üzerine. Estetik yaptırmanıza sözüm yok ama bunu bir erkeğe seksi görünmek kaygısı ile yaparsanız, sizi yine mutlu etmeyecektir.

Kadın erkek ilişkisine ihtiyaç duymayan insanlar neden evlenir hiç anlamam.hiç mi ölçüp biçmiyor koca koca herifler.biz giyeceğimiz dona kadar düşünüyoruz.

Son düzenleme:
Saçma sapan bahaneler işte.benim 85 beden ama yıllarca hamile kalmam mesela.

Bu etkileşimin karşılıklı olduğuna inanıyorum. Sen ona kendini çekici, arzulanan bir adam olduğunu hissettiriyor musun? Bu işin alevli kısmı bence bizim içimizde yanıyor. Yani kadın kendini çekici hissediyorsa bu aurasına da yansıyor.

Önünde üstümü değiştirirken, eşimin gözünün içinin güldüğünü farkediyorum. Oradan anlıyorum

Haklısın, onun yerine önüne gelen 100 erkeği deneyip, yatakta panter olanı seçmek lazım. Sen evlenemediğin, sana kimse katlanamadığı en önemlisi de seni deli gibi sevmediği için millete ben umursamam, ben evlenmem, aşkta neymiş kafasında yürüyorsun. Üzülüyorum. Kafa yapın bozuk ama inşallah seninde bi alıcın olur.

arzulanmak için illa bedensel güzellik mi lazım?
sevmek ,sevilmek bunun için yeterli
hiçbirimiz mükemmel vucuda sahip değiliz, herkesin bir defosu var.
ama burada birbirini gerçekten seven insanlar ,yıllar geçse de ilk günki heyecanı yaşayabilir
sorun memende değil yani ,karşılıklı duygularda, sorunu orada aramalısın.
duygu olarak ikinizde de bir sorun varsa bu direk yatak odasına yansır
yoksa gerisi boş.
çok severek evlenmiş , eşiyle 15 yıllık evli ve 20 yıldır beraberlik yaşamış biri olarak hala ilk günki heyecanı duyuyoruz ,çünkü hala birbirimizi seviyoruz.
umarım anlatabildim.

Çok yakın bir arkadaşım hem kilolu hem de sağlık nedenlerinden ötürü beyaz pamuklu babaanne donundan başka bir şey giymiyor. Ama bilin bakalım kimin seks hayatı mükemmel ve kocası aşırı istekli? Yanisi bunun kiloyla, memeyle çok da alakası yok adamın istekli olması önemli.

Çok hazırlanıp çıkarım karşısına bir kez olsun eşim bey çok güzel çok seksi görünüyorsun demez ama ben kendi cazibemin çok fazla farkında olduğum için onun demesini beklemeden yaklaştığım anda uçuşuyor etekleri aha diyorum düştün oltama gülüyor evet diyor mesela..
gögüslerim de küçük fiziğimde vaov değil bu arada. inan alakası yok.
insan kendini ne şekilde görüyorsa karşı tarafa da öyle yansıyor aslında. iş kendinde bitiyor göğüste kolda bacakta değil. eşine daha fazla beni beğenmiyor musun beni çekici bulmuyor musun gibi kendini alta çekecek sorular sormayın.
ben hep bi yerimi beğenmediğimde amaaan onunda şu kusuru var önce ona baksın diye hep kendi kusurumu halı altına süpürürüm mesela

Tüm cevapları okumadım da neden memenizin küçük olmasına takıldınız. Büyük meme=seksi algısı her erkekte yok ki. Benim bazı sevgililerim büyük memeden hiç hoşlanmıyordu mesela. Ayrıca çekici olmak başka şey eşlerin birbirine çekim hissetmesi başka şey. Seksi olmak için de vücutta oran olması lazım. İnsan bir memesi ya da poposu büyük diye seksi olmaz. Bir problem varsa eşiniz size çekim hissetmediği için vardır. Bunu bi konuşun.

Öff eşiniz de totosunu kaşıya kaşıya maç izliyordur kesin pipim mi yamuk, kıllı mıyım falan diye kafasına taktığını hiç sanmıyorum. Düşünüp durup kendine kusur bulmak hep kadınlara kalıyor. Arzulanmış hissetmiyorsanız eşiniz hissettirmemiştir durum bu kadar basit aslında. Ülkenin erkek profilini hergün dışarda görüyorum sonra da buradaki konuları görüyorum birçoğuyla evlenmek bile lütuf onlar için. Konu sahibi eminim çok hoşsunuzdur bu sizle değil öküz kocanızla alakalı bir durum kendinize kusur bulmayın.

Aşk da neymiş kafasında yürümüyorum.aşık olduğun kişiyle evlenecek seviyeye geldiysen kadın erkek ilişkisinde 5 kulvar varsa, beşini de yeterince doldurabilmeli.bir kulvar bile eksik kalsa o ilişki yürümüyor.zamanla aşkın da sönüyor.yani evlensen de bir işe yaramıyor.cinsel istek de pek çözülen konulardan değil.eee yürümeyecekse ne anlamı kalıyor? Ben baştan kendimi çekiyorum, ölçüp biçiyorum.ne yapalim diyorum.kendimi bu durumlara sokmuyorum.

Ya aslında düşündüğünüz kadar küçük değil. Ancak kilo alabilirsiniz biraz daha . Balık etli olmak sizi mutlu edebilir. Onun dışında karşı tarafa bunu hissettirmeyin o bir zahmet önce göbeğini eritsin

ölsem bile unutmayacağım şekilde cinsellik yaşadığım ve aramızda cinsel çekim olan eski ilişkilerimden birinde
karşımdaki kişinin bende eleştirdiği şeyler olurdu zaman zaman
ben hatta beni beğenmiyorsa niye birlikte o zaman diye düşünürdüm
ama iş arzulamaya gelince gözü hiçbişey görmezdi
hayatımda kimse beni onun kadar arzulamamıştır
arzuladığını nerden anladın derseniz çok kolay
bakışları değişirdi mesela, dokunmak öpmek için fırsat kollardı. kavga ederken bile dudaklarıma yapışmışlığı var
hiçbir zaman görev gibi yaptığını düşündürmedi bana
daha çok şey sayılır da daha açık yazamıyorum ama insan anlıyor görev gibi mi yapıyor yoksa içinden mi geliyor

diyordum nrde kaldı,konu tam ona göre :)
kız ne 5i 10 u.
onları doldurmaya uğraşırsan rahibe teresa gibi kalırsın ortada:)
öyle mükemmel bir ilişki yok ,bence zaten olmamalı da , öylesi sıkıcı oluyor.
hem ayrıca zıt kutuplar birbirini çeker sen hiç öğrenemedin mi kız bunları,hem de bu kadar tecrübe edinmişken:)
o kalp atması başka birşey sen onu yaşamadın ondan böylesin:)
o geldi mi laf ,söz,mantık hiçbişi kalmıyor:) ettiğin lafları da yyip nikah dairesine gidyorsun:)
büyük konuşma kız:)

Büyük konuşayım ki başıma gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…