Arzu'nun çeyizi :)

ütü masam :)
635324928605928888.webp

uzun zamandır epilasyon aletinden hep korktum her deneyişimde canım çok yandı o yüzde kullanmamak için şimdiye kadar çok direndim.ama şimdi evleniyorum ve pratikliğine gerçekten inandığım için normalinden beni idare etmesi için bitane aldım.seçimim tabiki braun oldu :KK51:
untitled.webp

uzun zamandır epilasyon aletinden hep korktum her deneyişimde canım çok yandı o yüzde kullanmamak için şimdiye kadar çok direndim.ama şimdi evleniyorum ve pratikliğine gerçekten inandığım için normalinden beni idare etmesi için bitane aldım.seçimim tabiki braun oldu :KK51:
Eki Görüntüle 1397256
ben gectiğimiz 8 yıl boyunca kullandım hep te memnun kaldım. iyi yapmışsın braun iyidir. şimdi philips kullanıyorum o da fena değil ama brauna çok alışmışım:KK70:

ben gectiğimiz 8 yıl boyunca kullandım hep te memnun kaldım. iyi yapmışsın braun iyidir. şimdi philips kullanıyorum o da fena değil ama brauna çok alışmışım:KK70:
evet canım epilasyon hep daha acı geldi bana ama en pratiği buymuş simdi düşününce :KK54:

kızlarrr salon ve antre halılarımı almış bulunuyorum :KK76:
0102007_angora-hazal-hali-580-1974e-pnk-brw-580-m2.webp
untitled.webp
bunlar antre için aldığım halılar pembesi insanın içinni açıyor.odalara giden bide ufak bi koridor var.aşagıdaki tek renk pembeyide orası için aldım :KK36:
untitled.png5.webp

0098850_uskudar-0497c-mor-krem-120-metrekare-nlay-hali.webp
buda salon için aldığım halım ama intden bu fotoyu bulabildim.sadece desen olarak bakın lakin renkleri burda göründüğü kadar iğrenç değil çook daha güzel :KK14:

Çok Güzeller güle gülle kullan canım ama mobilya rengini kahve yapma çok iç karartıcı

Kına sepetimiz aynııı :KK25:
Çok güzel bi eviniz olacak mutlulukla oturun inşallah, allah geçim versin :nazar:

Back
X