Asabi koca adayı:) ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ipk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
24
0
86
Aydın
Merhaba arkadaşlar benim sorum evli bayanlara.. Benim erkek arkadaşımın çok sinirli bir yapısı var normal olduğumuz zaman aramız felaket güzeldir birlikte olalı 3 yıl olmasına rağmen hala sanki ilişkimizin başındaymışız gibi davranırız birbirimize ama ben derdimi anlatmaya çalışayım yada aramızda küçük bi sorun varsa onu konuşarak halletmeye çalışayım, o kedi gibi mırın mırın yapan aşkıcım bebişm die seven kişi gider yabanileşir adeta...:çok üzgünüm: bilemiyorum onu çözemedim daha...
aslında şimdi alıştım ama bu evlendiğimizde sorun olur mu diye soracaktım arkadaşlar sizde de eşi böyle sert asabi olanlar var mı?? varsa siz nasıl başa çıkıyorsunuz??
lütfen yardımcı olun çok takılıyor kafama...
Bir de biz 3yıl boyunca birbirimizden hep uzak olduk hep ya ayda bir falan görüştük. Birbirimize uzakken telefonda çoğunlukla kavga ediyoruz ama beraber olunca herşey gülüm balım oluyor..sizce ne yapmalıyım? tabi ki onu değiştiremem ama bu kadar sinirli oluşu beni korkutuyor yarın birgün şiddete başvurursa??senağlama
sevgiler a.s.

canım benim eşimdi tam bi sinir küpü
ilişkimizin ilk zamanlarında hatta ilk haftasında kavga etmiştik. o an onu öldürmek istemiştim :jeyyar:
ama benim şansım şu ki siniri 3. saniyede geçiyor. bağırır çağırır ve hemen yaptıkları aklına gelir ve güler. bende hiç altta kalmadığım için arada tartışmalarımız uzuyordu. ama evlendikten sonra da değişmedi. yani kocamın aslında flört döneminde bile çok samimi olduğunu anladım.
ama sanırım sizin sorununuz mesafeler. özlemek sizi geriyo ve sanırım sevgilini çabuk sinirlendiriyor. evlendikten sonra bu duruma katlanabilirmiyim diyosan eğer ; o aranızdaki aşkla ilgili. bazen tahammül sınırların çok zorlanıyor. ama bi bakıyosun o senin aşık olduğun adam.
aslında boşuna laf kalabalığı yaptım sanırım ama seni yanlış yönlendirmekten korktuğum için lafı dolandırdım. sadece kendimden verdiğim örnekler umarım sana biraz olsun ışık tutar.

canım buraya yazma gereği duyduğuna göre senin için bi sorun halini almış bu. üstelik çok az görüşmenize rağmen sevgiliniz asabi. evlilik olunca bence daha da asabi olucaktır. sürekli birlikte olucaksınız evlilik garantisi vs daha da rahat olucak. bence bi erkek karşısındakinin fikirlerine değer vermeli katılamsa bile yoksa çok sorunlar yaşanır. durumun gidişatına bakın konuşmaya çalışın sıkıntınızı anlatın. durum değişmesse ordan uzaklaşın bence....

canım demek çabuk parlayan bir öfkesi var..
herkesin kendince bir huyu var işte senınkıde cabuk öfkelenıp parlıyormuş..
şiddete başvurup başvurmayacagını zaman gösterir..
bazen sakin olan insanlarında öfkesini şiddetle gösterdiğiniz görüyoruz..
bu bir ölçüt degıl kanımca..

canım benim eşimdi tam bi sinir küpü
ilişkimizin ilk zamanlarında hatta ilk haftasında kavga etmiştik. o an onu öldürmek istemiştim :jeyyar:
ama benim şansım şu ki siniri 3. saniyede geçiyor. bağırır çağırır ve hemen yaptıkları aklına gelir ve güler. bende hiç altta kalmadığım için arada tartışmalarımız uzuyordu. ama evlendikten sonra da değişmedi. yani kocamın aslında flört döneminde bile çok samimi olduğunu anladım.
ama sanırım sizin sorununuz mesafeler. özlemek sizi geriyo ve sanırım sevgilini çabuk sinirlendiriyor. evlendikten sonra bu duruma katlanabilirmiyim diyosan eğer ; o aranızdaki aşkla ilgili. bazen tahammül sınırların çok zorlanıyor. ama bi bakıyosun o senin aşık olduğun adam.
aslında boşuna laf kalabalığı yaptım sanırım ama seni yanlış yönlendirmekten korktuğum için lafı dolandırdım. sadece kendimden verdiğim örnekler umarım sana biraz olsun ışık tutar.

çok teşekkür ederim ya kafam karışık bayağı evet aradaki mesafe ikimizi de geriyor ben de aslında çok sinirliyim ama aynı senin eşinin ki gbi 3. saniyede geçiyor pişman oluyorum..a.s off ya ne yapalım gülünü seven dikenine katlanırmış ben onun içn herşey yaparımalttan da alırım çocuklaşrsa bnde onu çocuğm gibi severim olur biter diyorum ama ya birgün mesela yaşlandığımızda daha bi huysuzlaşacak o zaman ne yapacağım?uğraşmaktan bıkar mıyım??kafamçokkarıştı amma çok düşünüyorum demi?
-tatlicadiarzu-

çok asabi ve ufak şeylere hemen sinirleniyorsa önce bir düşün
malesef birkaç arkadaşımda bu durum var
arkadaşken hafif sinir, evlendikten sonra dayak noktasına kadar geldi en ufak şeylerde kavga çıkartıyor dışardan sinirli gelip bütün hıncını ailesinden çıkarıyor:oklava:

Merhaba arkadaşlar benim sorum evli bayanlara.. Benim erkek arkadaşımın çok sinirli bir yapısı var normal olduğumuz zaman aramız felaket güzeldir birlikte olalı 3 yıl olmasına rağmen hala sanki ilişkimizin başındaymışız gibi davranırız birbirimize ama ben derdimi anlatmaya çalışayım yada aramızda küçük bi sorun varsa onu konuşarak halletmeye çalışayım, o kedi gibi mırın mırın yapan aşkıcım bebişm die seven kişi gider yabanileşir adeta...:çok üzgünüm: bilemiyorum onu çözemedim daha...
aslında şimdi alıştım ama bu evlendiğimizde sorun olur mu diye soracaktım arkadaşlar sizde de eşi böyle sert asabi olanlar var mı?? varsa siz nasıl başa çıkıyorsunuz??
lütfen yardımcı olun çok takılıyor kafama...
Bir de biz 3yıl boyunca birbirimizden hep uzak olduk hep ya ayda bir falan görüştük. Birbirimize uzakken telefonda çoğunlukla kavga ediyoruz ama beraber olunca herşey gülüm balım oluyor..sizce ne yapmalıyım? tabi ki onu değiştiremem ama bu kadar sinirli oluşu beni korkutuyor yarın birgün şiddete başvurursa??senağlama
sevgiler a.s.

evli arkadaşlara sormuşsun gerçi ama ben yine de yorum yazmak istedim..

suyuna gidersen,onun istediği gibi davranırsan hiçbir sorun yok, ama derdini anlatsan ya da küçük bir sorunu çözmeye çalışsan yabanileşiyor :kahve:

sen de burda "ileride şiddet uygular mı" diye soracak kadar çok endişeleniyorsun

kusura bakma arkadaşım ama ben burda aşık bir erkek görmüyorum, kendisine köle arayan bir erkek görüyorum anlattıklarından..

ilerde evlenince...yazmissin canim
sunu bil ki evlenince hiç birsey degismiyor yada tam olarak degismiyor
erkek ne ise o dur
ofkeli, asabi bir yapisi varmis, asil bu sorunun cevabi sende guzelim
sen bas edebiliyormusun ? sakinlestirebiliyormusun ?
herkesin yapisi farkli
benim esimde asabidir, sinirlidir
fakat ben onu yumsatmanin yolunu biliyorum,
yanliz sunu iyi bil...flort doneminde, nisan doneminde iyi test yap, olà biç, evlilik o kadar zor ki, o kadar agir bir sorumluluk ki
endiselerin varsa, bir daha dusun derim ben
bilerek de kendini atese atma
herseyden once saygi !

Hepinize çok teşekkür ederim birbirimize karşı saygılıyız normalde de çok iyiyiz ama işte sinirli bir yapısı var..bu beni korkutuyor ama başka bütün huyları çok güzel öteki huylarıyla bence mükkemmel bir insan..mutfakta çok iyi,titiz,kendine güveni çok,çevresiyle arası süper ve çocuklara düşkün olması vs..ben de kendimi düşünüyorumyani sabırlı bir insanımdır genellikle..bu huyunuda bir şekilde kapatacağımı üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum..sadece bu huyundan da onu terketmeyi istemiyorum bu zamanda sevgi kolay bulunmuyor çünkü..bakacağız bakalım..
sevgiler..hihoyyyt a.s. :enbuyukkk:

ilerde evlenince...yazmissin canim
sunu bil ki evlenince hiç birsey degismiyor yada tam olarak degismiyor
erkek ne ise o dur
ofkeli, asabi bir yapisi varmis, asil bu sorunun cevabi sende guzelim
sen bas edebiliyormusun ? sakinlestirebiliyormusun ?
herkesin yapisi farkli
benim esimde asabidir, sinirlidir
fakat ben onu yumsatmanin yolunu biliyorum,

yanliz sunu iyi bil...flort doneminde, nisan doneminde iyi test yap, olà biç, evlilik o kadar zor ki, o kadar agir bir sorumluluk ki
endiselerin varsa, bir daha dusun derim ben
bilerek de kendini atese atma
herseyden once saygi !
canım nasıl sen nasıl baş ediyorsun yani özel değilse paylaşabilir misin??nasıl yumuşatıyorsun?:smiley-cool:

Canim senin ne demek istedigini anliyorum, cünkü birtanede bende var o modelden:))
Cabuk parliyor, cabuk asabilesiyor, ama cabukta diniyor öfkesi.. Saman alevi gibi anlayacagin.
Tabi bende karsilik verince daha fazla uzuyor tartismamiz, ama ben sakin olunca, sonra hatasini anliyor, haline gülüyor özür diliyor vs vs.
Bir kiz arkadasim sevdigiyle hem flört hemde nisanlilik döneminde iki yil boyunca uzak kaldi. Msn ve telefonla görüsüyorlardi, ve sürekli tartisiyoruz diyordu. Ama biraraya gelince tartismalarimiz bitiyordu diyordu. Su an evlendiler ve cok mutlular Allah'a sükür.
Mesafeninde bir katkisi var tabi asabi olmasina, bizde uzagiz birbirimize bunuda biliyorum, ama daha cok kisilik meselesi.
Benimde aklima geldi, acaba evlendikten sonra siddete basvurur mu diye ama arkadaslarinda dedigi gibi bunun cabuk sinirlenmekle bir alakasi oldugunu zannetmiyorum.
Benim babamda cabuk öfkelenen biridir, ama 21 yillik evliliginde daha bir kere bile anneme el kaldirmamistir.

Sen sevdigini idare etmesini biliyorsan, ki 3 yil birlikte olmussunuz biliyorsundur ozaman endiselenme canim.
Sevdigim herzaman söyler, hic bir kiz dayanamadi benim cabuk öfkelenmeme, ilk kez sen bu kadar sabirlisin bana karsi diyor ve iliskileri genelde 3 ay sürüyormus, biz 11 aydir beraberiz. Yani anlatmak istedigim bu birazda senin elinde. Bir taraf sinirliyse diger tarafin sakin olmasi gerekiyor ki denge kurulsun.

Merak ettim burcu neydi erkek arkadasinin??:))

ben de varımcokacimcoook
benimki de o cinsten:içelim:
hem de aynısıkafamçokkarıştı
takmayın kafaya bence,o bağırırıken ben telefonu duvara tutmakta buldum çözümü:lepi:

libracım iyi bir taktik ama erkekleri değiştirim derken belli bir zaman sonra o seni değiştirmiş oluyor erkekleri değiştirmek yerine pohpohlamak daha iyi oluyo bazen katılan varmı

libracım iyi bir taktik ama erkekleri değiştirim derken belli bir zaman sonra o seni değiştirmiş oluyor erkekleri değiştirmek yerine pohpohlamak daha iyi oluyo bazen katılan varmı

dogru katiliyorum poh pohlayinca yumusuyorlar, aynen bir cocuga yaramazlik yaptigi zaman sen akillisin sen yapmazsin dediginde cocuk nasil uslu olmaya basliyorsa, erkeklerde öyle.

Anaaaaaaaammmm biz kadinlar hem cocuk hem koca derdi cekmeye gelmisiz dünyaya yalan mi bacilar:roflol:

benim eşim aramız iyiyken kedi gibi uysaldır, ne dersen olur der, tamam der, herşeyi kabullendirebilirsin ona. ama kavga başlayınca ya da kafasına birşey takınca o adam gider, herşeye itiraz eden, gıcık gıcık konuşan, bağıran, çağıran ya da hiç konuşmayıp sinirli sinirli etrafta dolaşan biri gelir. ben ise dengeyi korurum, anlaşamadığımız zamanlarda, kavga ettiğimiz anlarda onun sevdiğim adam ve eşim olduğunu unutmam, seviyeli bir şekilde konuşmaya çalışırım....daha doğrusu çalışıyordum ama onun bu tavırları kavga anında benim çığrımdan çıkmama neden olmaya başladı....bazen onun saldıracağı düşüncesiyle ben daha o birşey yapmadan saldırmaya başladım....şiddet uygulama konusuna gelince o hiç belli olmuyor be güzelim, dışarıda ne kadar efendi dediğimiz adamlar evde karısını, çocuğunu dövüyor, sert, sinirli dediğimiz adamlar evde kuzu gibi....sinirli yapısı şiddete eğilimli olduğunu göstermez......ama uzak yerlerde ilişkinizi yürütmek konusunda birşey diyemem...genelde böyle çiftler telefonda çok kavga eder, yanyana gelince de bal şeker olur, acaba hasret giderdikleri için midir bilinmez, çok örneklerini gördüm....ama sen iyice tanımaya bak bence onu...

katılıyorum bir evli olarak benim eşim çok nazlıdır asıl benim naz yapmam gerekirken o yapar erkekler hatalı da olsa herzaman karşıdan özür bekler sinir olurum bende heeeeeeeeeeee bide ailesine önem vercen verirsen bir numara sensin

sana saonuna kadar katılıyorum aşkısı:CüvCüv:
erkek=çocuk:ecrin_bebek:

nazla babam nazla
of of..
ama seviyorum işte bebeğimi yaf

Son düzenleyen: Moderatör:
bence evlenmeden önce eşimizi tanımamıza imkan yok onlar öyle güzel ballandıra ballandıra konuşuyorlarki gözünde herşey toz pembe gözüküyor evlenmeden önce hataları bile görmüyorsun evelendikden sonra aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen böylemiydin diye sormak istiyo insan ama vellakin evli olduğun adam

Back
X