Merhaba arkadaşlar benim sorum evli bayanlara.. Benim erkek arkadaşımın çok sinirli bir yapısı var normal olduğumuz zaman aramız felaket güzeldir birlikte olalı 3 yıl olmasına rağmen hala sanki ilişkimizin başındaymışız gibi davranırız birbirimize ama ben derdimi anlatmaya çalışayım yada aramızda küçük bi sorun varsa onu konuşarak halletmeye çalışayım, o kedi gibi mırın mırın yapan aşkıcım bebişm die seven kişi gider yabanileşir adeta...:çok üzgünüm: bilemiyorum onu çözemedim daha...
aslında şimdi alıştım ama bu evlendiğimizde sorun olur mu diye soracaktım arkadaşlar sizde de eşi böyle sert asabi olanlar var mı?? varsa siz nasıl başa çıkıyorsunuz??
lütfen yardımcı olun çok takılıyor kafama...
Bir de biz 3yıl boyunca birbirimizden hep uzak olduk hep ya ayda bir falan görüştük. Birbirimize uzakken telefonda çoğunlukla kavga ediyoruz ama beraber olunca herşey gülüm balım oluyor..sizce ne yapmalıyım? tabi ki onu değiştiremem ama bu kadar sinirli oluşu beni korkutuyor yarın birgün şiddete başvurursa??senağlama
sevgiler a.s.
aslında şimdi alıştım ama bu evlendiğimizde sorun olur mu diye soracaktım arkadaşlar sizde de eşi böyle sert asabi olanlar var mı?? varsa siz nasıl başa çıkıyorsunuz??
lütfen yardımcı olun çok takılıyor kafama...
Bir de biz 3yıl boyunca birbirimizden hep uzak olduk hep ya ayda bir falan görüştük. Birbirimize uzakken telefonda çoğunlukla kavga ediyoruz ama beraber olunca herşey gülüm balım oluyor..sizce ne yapmalıyım? tabi ki onu değiştiremem ama bu kadar sinirli oluşu beni korkutuyor yarın birgün şiddete başvurursa??senağlama
sevgiler a.s.