Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirli insanla bir ömür hiç çekilmez.çok zorlanırsın ilerde.kafamçokkarıştıçok asabi ve ufak şeylere hemen sinirleniyorsa önce bir düşün
malesef birkaç arkadaşımda bu durum var
arkadaşken hafif sinir, evlendikten sonra dayak noktasına kadar geldi en ufak şeylerde kavga çıkartıyor dışardan sinirli gelip bütün hıncını ailesinden çıkarıyorklava:
Yorumun için teşekkür ederim ya aslında onun burcu yengeç yani sabırlı diye biliyorum benimki ise akrepk aydirigubbakcemile3 aslında benm sinirli olmam lazım neyse evet sabır şart bende de o var yani kısmen..söylediklerine çok sevindim bnde senin gbi düşünüyorum zaten yani beraberken çok güzel ama işte mesafe mesafe mesafe..delirtiyor insanı..Canim senin ne demek istedigini anliyorum, cünkü birtanede bende var o modelden:))
Cabuk parliyor, cabuk asabilesiyor, ama cabukta diniyor öfkesi.. Saman alevi gibi anlayacagin.
Tabi bende karsilik verince daha fazla uzuyor tartismamiz, ama ben sakin olunca, sonra hatasini anliyor, haline gülüyor özür diliyor vs vs.
Bir kiz arkadasim sevdigiyle hem flört hemde nisanlilik döneminde iki yil boyunca uzak kaldi. Msn ve telefonla görüsüyorlardi, ve sürekli tartisiyoruz diyordu. Ama biraraya gelince tartismalarimiz bitiyordu diyordu. Su an evlendiler ve cok mutlular Allah'a sükür.
Mesafeninde bir katkisi var tabi asabi olmasina, bizde uzagiz birbirimize bunuda biliyorum, ama daha cok kisilik meselesi.
Benimde aklima geldi, acaba evlendikten sonra siddete basvurur mu diye ama arkadaslarinda dedigi gibi bunun cabuk sinirlenmekle bir alakasi oldugunu zannetmiyorum.
Benim babamda cabuk öfkelenen biridir, ama 21 yillik evliliginde daha bir kere bile anneme el kaldirmamistir.
Sen sevdigini idare etmesini biliyorsan, ki 3 yil birlikte olmussunuz biliyorsundur ozaman endiselenme canim.
Sevdigim herzaman söyler, hic bir kiz dayanamadi benim cabuk öfkelenmeme, ilk kez sen bu kadar sabirlisin bana karsi diyor ve iliskileri genelde 3 ay sürüyormus, biz 11 aydir beraberiz. Yani anlatmak istedigim bu birazda senin elinde. Bir taraf sinirliyse diger tarafin sakin olmasi gerekiyor ki denge kurulsun.
Merak ettim burcu neydi erkek arkadasinin??:))
ben de varımcokacimcoook
benimki de o cinsten:içelim:
hem de aynısıkafamçokkarıştı
takmayın kafaya bence,o bağırırıken ben telefonu duvara tutmakta buldum çözümü:lepi:
teşekkür ederim yorumlarınızı okudukçada yavaş yavaş geleceğimide gözümde canlandırıyorum evet birşey yokken kedi gibiler ama işte bizimde sabırlı olmamız lazım siz de o sinirli olduğu zaman başka şeylerle ilgilenin olmazsa ..benim eşim aramız iyiyken kedi gibi uysaldır, ne dersen olur der, tamam der, herşeyi kabullendirebilirsin ona. ama kavga başlayınca ya da kafasına birşey takınca o adam gider, herşeye itiraz eden, gıcık gıcık konuşan, bağıran, çağıran ya da hiç konuşmayıp sinirli sinirli etrafta dolaşan biri gelir. ben ise dengeyi korurum, anlaşamadığımız zamanlarda, kavga ettiğimiz anlarda onun sevdiğim adam ve eşim olduğunu unutmam, seviyeli bir şekilde konuşmaya çalışırım....daha doğrusu çalışıyordum ama onun bu tavırları kavga anında benim çığrımdan çıkmama neden olmaya başladı....bazen onun saldıracağı düşüncesiyle ben daha o birşey yapmadan saldırmaya başladım....şiddet uygulama konusuna gelince o hiç belli olmuyor be güzelim, dışarıda ne kadar efendi dediğimiz adamlar evde karısını, çocuğunu dövüyor, sert, sinirli dediğimiz adamlar evde kuzu gibi....sinirli yapısı şiddete eğilimli olduğunu göstermez......ama uzak yerlerde ilişkinizi yürütmek konusunda birşey diyemem...genelde böyle çiftler telefonda çok kavga eder, yanyana gelince de bal şeker olur, acaba hasret giderdikleri için midir bilinmez, çok örneklerini gördüm....ama sen iyice tanımaya bak bence onu...
teşekkür ederim evet birbirimize uzak olduğumuz için tam anlamıyla tanımak imkansız oluyor ..evlenince değişir diye birşey yok bence
sana zarar verir diye düşünüyorsan
onu daha iyi tanımaya çalış derim
birde uzakta olan ilişkilerde hep bu sorun oluyor
tam çözemiyorlar birbirini
bence dahada tanımaya çalış derim
hakkında hayırlısı olsun.
bende de sorun aynı canım... 3 yıllık birlikteyiz bizde...huyuna gidesen iyi...ama zıddına bir git o seni çok seven,üstüne titreyen aşkın oluo bi cani nerdeyse... artıkın sorunu halledene kadar canım çıkar... aynen bizde öle uzak yerlerdeyiz 2- 3 ayda falan görüşüyoruz... he telde kavga ederiz bizde yanyana gelince kıyamaz bana:) kaderimiz aynı galiba bacım... (yoksa biz kardeşmiyiz ya bu kadar benzerlik olmaz...:1shok:)Merhaba arkadaşlar benim sorum evli bayanlara.. Benim erkek arkadaşımın çok sinirli bir yapısı var normal olduğumuz zaman aramız felaket güzeldir birlikte olalı 3 yıl olmasına rağmen hala sanki ilişkimizin başındaymışız gibi davranırız birbirimize ama ben derdimi anlatmaya çalışayım yada aramızda küçük bi sorun varsa onu konuşarak halletmeye çalışayım, o kedi gibi mırın mırın yapan aşkıcım bebişm die seven kişi gider yabanileşir adeta...:çok üzgünüm: bilemiyorum onu çözemedim daha...
aslında şimdi alıştım ama bu evlendiğimizde sorun olur mu diye soracaktım arkadaşlar sizde de eşi böyle sert asabi olanlar var mı?? varsa siz nasıl başa çıkıyorsunuz??
lütfen yardımcı olun çok takılıyor kafama...
Bir de biz 3yıl boyunca birbirimizden hep uzak olduk hep ya ayda bir falan görüştük. Birbirimize uzakken telefonda çoğunlukla kavga ediyoruz ama beraber olunca herşey gülüm balım oluyor..sizce ne yapmalıyım? tabi ki onu değiştiremem ama bu kadar sinirli oluşu beni korkutuyor yarın birgün şiddete başvurursa??senağlama
sevgiler a.s.
Amin canım. Allahım herkese hayırlı nasipler verir inşallah..valla aynı dertten yanıyormuşuz demek bi ben değilmişm sade böle huyundan çeken:teselli:..ama dediğim gibi beraberken herşeyi her istediğimi yapar bebek gibi ilgilenir benimle bazen o bebek konumuna geçer başını kedi gibi uzatır beni sev der:roflol: ama sinirlendimi 180 derece değişir.. aman canım biz sabırlı olucaz işte bazen he deyip geçicez yada onları yanlız bırakıcaz..uğraştık mı üstüne gittik mi bizden kötüsü olmuyor..sadece bu lazım inşallah daha beter olmazlar..biz genede nişanlılık döneminde felan iyice tartalım onları deneyelim üzülmeyelim sonra..allah sanada banada sabırlar versin canım benim..sağlıcakla kal..bende de sorun aynı canım... 3 yıllık birlikteyiz bizde...huyuna gidesen iyi...ama zıddına bir git o seni çok seven,üstüne titreyen aşkın oluo bi cani nerdeyse... artıkın sorunu halledene kadar canım çıkar... aynen bizde öle uzak yerlerdeyiz 2- 3 ayda falan görüşüyoruz... he telde kavga ederiz bizde yanyana gelince kıyamaz bana:) kaderimiz aynı galiba bacım... (yoksa biz kardeşmiyiz ya bu kadar benzerlik olmaz...:1shok:)
şaka bi yana da bazen düşünüyorum allahım yoksa yanlış mı yapıorum. evlenmek için daha çok mu düşünmem gerek diye ama onu çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum. bi işte sinirli huyu var oda huy artık
hani derler ya ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin diye...
allaha dua ediyorum artık eğer benim için hayırlıysa olsun hayırlı değilse olmasın diye yoksa kafayi yicem öle mi böle mi ilerde daha sinirli olur mu olmaz mı diye...
düşünmek istemiorum artık...
allahım hayırlısını nasip eylesin bana ve herkese...a.s
kaydirigubbakcemile3 ya birden gelecekteki kendimi gördüm sanki...takmayacağız işte ben de her kavga edişimde çok ağlarım artık bitti bu çocuk çok sinirli ben bununla yapamam diye kendimden geçerim,yarım saat sonra arar aşkım çok özür dilerim seni kaybetmek istemiyorum die arar yeni baştan sararız..ama o hamilelikte başınıza gelenlere çokk üzüldüm allahım niye böyle yaparlar sizin o halinizi görmüyor mu ben de yardım edeyim demiyor rezil etmeye çalışıyor:1no2: :çok üzgünüm: ama sonra nasıl demiş balık yapayım diye demek ki o an boşver diyeceğiz alttan alacağız ..siz de üzülmeyin niye böyle diye kendinizi hırpalamayın olan gene bize oluyor sonra..:bbo:canım benim eşim sinirlendiği anda bence bağlanmaklık deli,bizde nişanlıyken telde hep kavga ederdik,sonra yanıma gelince sen yanımda değilsin uzaklıktan öyleyim evlenince böyle olmam derdi.sallıyormuş bende yanındayken ii diye yedim bu lafları inandım.evliyiz sinir aynen devam,allahtan 3 dk geçiyor,melek gibi oluyor,ama sinirli anında üzmek için en can alıcı noktalarımı bilirdi hep ordan vurmaya çalışırdı,yine öyle,ama önceden nasıl ağlardım bir bilsen,şimdi takmıyorum 7 sene oldu,biliyorumki o anda sallıyor bana,ilk evlendiğimizde kızdırdığımda bir daha annene gitmek yok derdi bende üzülürağlardım,hafta sonu hadi gidiyoruz derdi,şimdi söylesede amannn diyor geçiyorum,düşün bir gün hamile olduğum zaman 2 ay serumla ayakta durdum aşerdiğimden yeni yeni geçmişti rahatsızlığım 3-4 ay yemek yapmayınca evde bir delirdi neden yemek yapmadın diye her yeri ayağa kaldırdı,telle arayıp gelininiz kızınız yemek yapmıyor diye rezil etmeye çalıştı,ama 5 dak sonra seni üzdüm balık kızartayımmı sana kokusu gelmesin diyordu,değişceğini bekleme sen alışacaksın huyuna,birzaman sonra takmıyacaksın.
ayy valla hemen evlenesim geldi-tatlicadiarzu- ya öyle tek bu huyundan kendimi yiyiyordum ama dediğiniz gibi aslında gözüne gözükmezsek alttan alırsak hem çok sevdiğin birisini kaybetmemiş oluruz onun gözünde yüceliriz hem bizimde başımız ağrımaz dert edinmemiş oluruz aramızdaki sevgiyi de kaybetmemiş oluruz..:dance:valla erkekler hiç belli olmuyor sinirli diyorsun evlenince siniri kalmıyor...sessiz diyorsun anaaaaaaaam evlenince kök söktürüyor...
çok seviyorsan eğer sinirli çıkarsa alttan alırsın öfkelenirse beş dakika gözüne görünmezsin birbirinizi idare edersiniz canım
herkesin illa ki bir ters noktası var.....çok seviyorsan bu huyuna alış...
nice sessizler var evde fırtınalar kopartan
en azından içi dışı birmiş
Amin canım. Allahım herkese hayırlı nasipler verir inşallah..valla aynı dertten yanıyormuşuz demek bi ben değilmişm sade böle huyundan çeken:teselli:..ama dediğim gibi beraberken herşeyi her istediğimi yapar bebek gibi ilgilenir benimle bazen o bebek konumuna geçer başını kedi gibi uzatır beni sev der:roflol: ama sinirlendimi 180 derece değişir.. aman canım biz sabırlı olucaz işte bazen he deyip geçicez yada onları yanlız bırakıcaz..uğraştık mı üstüne gittik mi bizden kötüsü olmuyor..sadece bu lazım inşallah daha beter olmazlar..biz genede nişanlılık döneminde felan iyice tartalım onları deneyelim üzülmeyelim sonra..allah sanada banada sabırlar versin canım benim..sağlıcakla kal..
bir de öteki huylarına bak bakalım nasıl bir insan iyi huylarını falan değerlendir.sadece bi sinirli diye sevdiğin insandan vazgeçmek olmaz neler neler duyuyor okuyoruz hem bu zamanda sevgiydi aşktı bulunmuyor pek.. sevgimizin birbirimizin önemini bilelim
a.s.