hmm zor bı durum :26:
ne kardeşını ele verebılırsın, ne de kendını yakabılırsın.
Pekı şöyle yapsan arasan yarın babanı.
Baba, dün x arkadaşım ıle arabayla gezerken bırşeyler almak ıçın markete gırdım (orayı sen at ışte)
X arabada kaldı ve arabamda sıgara ıçılmemesı gerektığını bılmıyormuş ve sıgara yakmış ve tavan yandı.
Ben tamıre götürüyorum arabayı senınde haberın olsun, desen ?
Yalanı hıç sevmem, ama madem şuan zor durumdasın olacak artık :26:
Bu arada tavanı nasıl yakmış ??hanı söyle kendımı arabamın ıçınde elımde sıgaramla düşündüm
kırk yıl düşünsem arabamın tavanını yakamam
valla arabada sıgara ıcerken tavan nasıl yandı ben onu anlayamadım:S
ay babam ona hassas,ay babam şuna dayanamaz..
sinir oldum ya,kimse ana babasının çizgilerinde yaşamak zorunda değil,keşke sizi doğuraacağına bez bebek,kardeşinizi doğuracağına Şimşek Mekkuin alsaydı
Ayrıca kendinizle çelişiyosunuz,hem babam çok şeker,hayatta şiddet göstermez diyosunuz hem de babam önce döver sonra evden kovar diyosunuz.Herhalde tokatları yiyen erkek çocuk olduğundan gözünüze batmıyo,dövmek ne yaa-eşşek kadar adam olmuş.
Evden kovana kadar hatayı kendinde arasa ya "biz nerde yanlış yaptık da çocuğumuz evden para çalıyo-sigara içiyo" diye...
Demedi demeyin kardeşiniz o üniye gider,bi daha da bayramda bile eve gelmez.babanız da kovarsa kovsun,bir üniversite öğrencisi için kendini idare ettirecek kadar para kazanmak hiiiç zorf değil,hele de erkekse...
bu arada arabayı vursa üzülmezdim diyosunuz,pekii arabayı 8 yaşındaki bi çocuğun üstüne vursa??Bi kamyonla çarpışsa?Aşırı hızdan bariyerlere çarpsa????
nasıl düşünemzsiniz bu ihtimalleri,nice profesyonel şoförler ölümcül kazalar yapıyor hergün,daha ehliyeti bile olmayan çocuğa nasıl güvenirsiniz?Hadi kardeşinizin canı kıymetli değil sebebiyet verdiği kazada ölen sakat kalan insanlar için de mi içiniz acımayacak???
konu neresinden tutsak elimizde kalıyo,sabahın bu saatinde sinirr oldum ya!
Yazmışken önerimi de söyleyim bari,madem babanız tatile geldi,arabayı uzakta bi otoparka parkedin ve yakın bi arkadaşınızın babaannesinin öldüğünü,ailecek erzincana gitsinler diye arabayı ona verdiğinizi söyleyin.Hatta olayı anlatırken de "ya aslında benim de pek içime sinmedi ama,bi anda gelişti,bilet falan bulamamışlar-zaten kardeşi de sakat...Mahçup mahçup istedi,ben de o acılı anında kıramadım baba ya,inşallah bişey olmaz,üfff" falan deyin,bu babanlar gidene kadar sizi idare eder.
Nasolsa babanızın yalan konusunda kesin sınırları yokmuş,ağzınıza kuvvet işte,bulun bişeyler!
merhaba benım soyle bır onerım olucak sıze bır cafeye gittiginizi ve vale arabanızı park ederken sıgarayla yakmıs oldugunu tartıstıgınızı soyleyın ama olan oldu artık dıyın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?