aşağılama ve hakaret boşanma sebebemidir

130488

umutluu..
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
637
769
33
37
eşim sürekli beni aşağılıyo hakaret ediyo hiç bişeyimi beğenmiyo çok üzülüuorum bu duruma elimden bişey grlmiyo konuşuyorum anlamıyo iki tane çocuğum var kızlar sizce bu sebepten boşanılırmı kendime olan bütüm saygımı özgüvenimi bitirdi benim artık dayanamıyorumm

Evet boşanılır. Sürekli aşağılayan seni kraliçe gibi değil de bir aşağılıkmış gibi hissettiren ezen adamla bir ömrü geçirmek zorunda değilsin. Uyarırsın önce kırıldığını üzüldüğünü söylersin, değişmez ise eğer aynı şeylere devam ederse evet boşanılır.

Illa fiziksel degil sozlu siddette kesinlikle boşanma sebebidir. Sevgi zaten yok boyle söylüyorsa saygida kalmadiysa o insanla ne paylaşabilirsin ki.. fevri davranma simdilik cocuk varmis :/ psikolojik yardim almayi onerdin mi?

karisini asagilayan adamlari hep kendi acizliklerini kapatmak icin yaptiklarini dusunuyorum ben. Tabiki bu sekilde hayat gecmez sizde bunlari duya duya psikolojiniz bozulur ama tabi bosanin diyemem bosanmaya varana kadar yapilabilecekler var tabiki ama karsinizdakinin tavirlarinada bagli bu. Adam zaten kadinin asagilandigi dovuldugu insan yerine konulmadigi bir ailede buyuduyse bunu degistirmek zor olacaktir.

Başka ne olacak ki? Yani sizi aşağılayan bir insanla evli olmanızı gerektirecek ne olabilir? Evlilik yanında olmaktan mutluluk duyduğun kişiyle hayatını birleştirmek değil mi? Benim için beni mutsuz eden her şey boşanma sebebidir.

evlilik te
Illa fiziksel degil sozlu siddette kesinlikle boşanma sebebidir. Sevgi zaten yok boyle söylüyorsa saygida kalmadiysa o insanla ne paylaşabilirsin ki.. fevri davranma simdilik cocuk varmis :/ psikolojik yardim almayi onerdin mi?
evlilik terapistine gidelim dedim kesinlikle gitmiyor

e
Evet öle bi ailede büyümüş kadının hiç değeri yok olsn bi ailede

evet
Madde madde yazılacak bir boşanma nedenleri listesi yoktur, herkesin sınırı farklı,senin için boşanma sebebiyse boşanma sebebidir bu sorunun cevabı sende
kesinlikle boşanma sebebi ama çocuklarım var onlara kıyamayıyorum babalarına çok düşkünler

Konu enteresan oldu yalnız, e cevabın belliymiş evet boşanma nedeni diyosun, ama bosayamam diye de ekliyosun, boşayamayacaksan bu kamuoyu yoklamasının anlamı ne

başka bi sebebe gerek varmı ? gerçekten kendınıze olan saygınızı kaybetmişsiniz bi insana verilebilecek çok büyük bi zarar. maddi gücünüzünüde göz önunde bulundurup gerçekten devam edemıycenızı düşünüyorsanız kararınızı verin (maddiyat konusunu şu yüzden önplanda tutun sonuçta bakıma ihtiyacı olan ıkı evlat var anneye babaya yada eşten gelecek nafakaya bağlı olarak yetiştirmek zor)

e
Evet öle bi ailede büyümüş kadının hiç değeri yok olsn bi ailede

yani ne diyim ki genelde evlenmeden once belli olur bu tarz seyler, evlenmeden hic mi flort etmediniz hic mi tanima vaktiniz olmadi ? Boyle adamlar daha ilk aydan belli ederler kendilerini kadin karsi davranisinda falan. Valla ne yapacksiniz ya susup oturacaksiniz ya duzeltmek icin ugrasacaksiniz yada vazgecip bosanacaksiniz. Ama ne olursa olsun o cocuklari dusunerek yapin cunku bu tarz ailelerden buyuyen cocuklarda aynen kocaniz gibi oluyor surekli annesini dovulerek asagilanarak goren erkek cocuguda ya buyuyunce babasi gibi oluyor, ya buyuyunce babasindan nefret edip annesine sariliyor, yada her ikisinden de nefret edip aileden uzaklasabildigi kadar uzaklasiyor cunku annede tas degil yeri geliyor cocuklariyla kavgasinda anlasmazliginda ``sizin icin katlandim ben bu adama`` diyebiliyor. Kiz cocugunuz varsa o dahada vahim kiz zurekli kadinin 2. sinif insan olarak goruldugu bir cevrede buyuyor size boyle davranin kocaniz o kiz buyudugunde de surekli kiz oldugu icin ayrim yapacak kiz oldugu icin baski kuracak susturacak ozguveni yerle bir olmus bir kiz cocugu yetisecek yani. Dis dunyada savunmasiz kendine guveni hatta saygis olmayan hatta kendisini sevmeyen bir kiz. Ileriki iliskilerinde siddet gorse bile bunu dile getiremeyen hatta bunu normal algilayacak bir kiz yetisecek.
Iste gordunuz mu neler olabilecegini o yuzden ne karar alirsaniz alin ama o cocuklari kurban etmeyin.

Çalışmıtorum maleseff

Çalışmıtorum maleseff
ailenız sızı nekadar kabul eder bu duurmları bılemıyoruz bu yzuden maddı durumu iyileştirmeden boşanmaya kalkmayın evet bu adamla evli kalmak zor ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın iki çocuğu olan bi anne olduğunuzu aklınızdan çıkarmyın en kötüsünüde en iyisinide düşünüp öyle karar verın

ail
aylem arkamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…