evlilik terapistine gidelim dedim kesinlikle gitmiyorIlla fiziksel degil sozlu siddette kesinlikle boşanma sebebidir. Sevgi zaten yok boyle söylüyorsa saygida kalmadiysa o insanla ne paylaşabilirsin ki.. fevri davranma simdilik cocuk varmis :/ psikolojik yardim almayi onerdin mi?
Evet öle bi ailede büyümüş kadının hiç değeri yok olsn bi ailedekarisini asagilayan adamlari hep kendi acizliklerini kapatmak icin yaptiklarini dusunuyorum ben. Tabiki bu sekilde hayat gecmez sizde bunlari duya duya psikolojiniz bozulur ama tabi bosanin diyemem bosanmaya varana kadar yapilabilecekler var tabiki ama karsinizdakinin tavirlarinada bagli bu. Adam zaten kadinin asagilandigi dovuldugu insan yerine konulmadigi bir ailede buyuduyse bunu degistirmek zor olacaktir.
kesinlikle boşanma sebebi ama çocuklarım var onlara kıyamayıyorum babalarına çok düşkünlerMadde madde yazılacak bir boşanma nedenleri listesi yoktur, herkesin sınırı farklı,senin için boşanma sebebiyse boşanma sebebidir bu sorunun cevabı sende
evet
kesinlikle boşanma sebebi ama çocuklarım var onlara kıyamayıyorum babalarına çok düşkünler
peki ne yapayımm nasıl davranayım pisikolojim bozuldu iyiceO zaman boşanma
e
Evet öle bi ailede büyümüş kadının hiç değeri yok olsn bi ailede
peki ne yapayımm nasıl davranayım pisikolojim bozuldu iyice
Çalışmıtorum maleseffbaşka bi sebebe gerek varmı ? gerçekten kendınıze olan saygınızı kaybetmişsiniz bi insana verilebilecek çok büyük bi zarar. maddi gücünüzünüde göz önunde bulundurup gerçekten devam edemıycenızı düşünüyorsanız kararınızı verin (maddiyat konusunu şu yüzden önplanda tutun sonuçta bakıma ihtiyacı olan ıkı evlat var anneye babaya yada eşten gelecek nafakaya bağlı olarak yetiştirmek zor)
ailenız sızı nekadar kabul eder bu duurmları bılemıyoruz bu yzuden maddı durumu iyileştirmeden boşanmaya kalkmayın evet bu adamla evli kalmak zor ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın iki çocuğu olan bi anne olduğunuzu aklınızdan çıkarmyın en kötüsünüde en iyisinide düşünüp öyle karar verınÇalışmıtorum maleseff
aylem arkamdaailenız sızı nekadar kabul eder bu duurmları bılemıyoruz bu yzuden maddı durumu iyileştirmeden boşanmaya kalkmayın evet bu adamla evli kalmak zor ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın iki çocuğu olan bi anne olduğunuzu aklınızdan çıkarmyın en kötüsünüde en iyisinide düşünüp öyle karar verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?