• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asagilanmak... Elti tarafından dislanmak.

Gospgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
33
10
3
34
Selam kızlar.
Moralim çok bozuk. Ben 5 yıllık evliyim kv ile farklı şehirde yaşıyoruz. Kaynim yaklaşık 7 ay önce evlendi. Elti ile Telefonda konuştuk tanıştık düğününe gidemedim doğum yapmıştım 2. Evladim doğdu. Neyse 7 ay sonra sonra kv 'leri ziyarete gittik. Biz gitmeden bi ay önce de kv ve kp bizdeydi 1 ay kadar kaldılar. Gittigimde kv eltimle birlik olmuş durumdaydı. Beni sürekli disladilar. Çocuğum o eve ilk kez gitti cocuguma elti sanki kendi çocuğu gibi abartılı bi sevgi gösterisinde bulundu ve sürekli olarak artık ben varım düşüncesini her şekilde soktu. Kv elti ve ben bi yere gittik elti bana ah canım benim sen eve git çocuk durmaz ben anneciğimin yanındayım, ah canım sen evdesin biz çalışıyoruz vs. Kv ile ikili koltuğa oturup beni sap gibi ayakta dikme ve kv nin siritislari.. sen evlenirken hiçbir şey yapmadık ama zamanla öğreniyor insan 2.ye daha iyi yapıyor gibi dalga gecisleri. Sürekli olarak aşağılamak sürekli olarak dışlamak ve inanılmaz zoruma gitti. Geldim geleli çok mutsuzum. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Rüyamda bile görüyorum bazen üzülüyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum kızlar. Bi akıl verin.

Ne güzel farklı şehirlerde yaşıyormuşsunuz. Kısa bir süreliğine bir aradasınız belliki. Görmezden gelmeye çalışmalısınız.

Ya boşverin ne uzuluyosunuz ?
Yaklaşık 1 yıl sonra elti ve kv düşmanlığı ilan edicek o zaman boşuna uzuldugunuzu göreceksiniz.
Boşuna dememisler fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye....

Canım sen bu eltisi takarsan böyle ömür geçmez diyecem de aynı sorun bende de var. Ama benim
Eltim benden iki yıl önce evlenmişl. Kıskançlık çekememezlik hasetlik her türlü şey var. Zamanla herkesin gerçek yüzü anlaşılıyor merak etme. Kv eeğer ayrımcılık yapmıyor ve iyi niyetli ise eltin De yapmacık ve ikiyüzlü ise er ya da geç Kv tarafından anlaşılacaktır. Ama n tavsiyem zoruna giden birşey olursa bunu kv söyle. Kendini skın ezdirme. Sonra zaten seni sessiz sesini bir şeye çıkarmıyor diye hep ezilir ve değersizleşirsin. O ztn sonradan geldiği için şimdi kendini kabullenir e çabasında. Benim hiç böyle çblrım olmamıştı ama insanlar dikkat çekme peşin de ne yazık ki

Kendinize üzüleceğinize bence onların haline gülün. Kaç yaşında koca koca kadınlar ergenler gibi kankacılık oynuyor seni dışlamaya çalışıyor aklınca baksana çok itici.

Bence bu vesileyle gerçek yüzlerini görmüş oldun. Kurtulduğunu say bunları babana ederek ömür araba mesafe koyabilirsin krizi fırsata çevir. KV ileride sana muhtaç olursa eltini gösterirsin.

Sıkma sen canını insanlar yaptıklarını yaşamadan ölmez sen sessizce izle.

Yar kalkta dua et ayni sehirde degilsiniz. Asil ayni sehirde olsaydiniz o zaman isin zordu. Birak körleŕ sağirlar birbirlerini agirlar modunda yasasinlar. Evinde mutlu huzurlu yasamanin keyfini cikar. Cok degil bir kac yil sonra gercek yuzleri cikar ortaya. Ama sen sakin onlara bu durumdan rahatsiz oldugunu belli etme. Yoksa daha cok üzerine gelirler.

Senin kv miş gene benim elti benim kocama yapardı aynısını.
Adam benden çay kahve isterdi benden önce koşarak mutfaga gider getiridi.
Sırf ben gıcık olayım diye.
Ben yokken kv kp re dırdır eder evde hiçbir şeyle ilgilenmezmiş.
Ben gelince etraflarında pervane olurdu.
Sadece gülüyorum yapmacık tavırlarını görünce
Kv niz şimdi gülüyor daha yeni ilerde çok kafasını taştan tasa vuracak.
Bariz yapmacık davranıyor

Dur bir de başka hikayemi anlatayım biraz da moral olsun, deneyebilrsiniz.
Bu inadıma ilgileniyor gibi yapıyor ya ben de anladım tabi ki.
Önceleri canım sıkılırdı ne yalan söyleyim, içini biliyorum ben 9 aylık hamileydim kv şehirdısına gitti ben de dogum için gitmiştim.Eşim de vardı yanımda, evde bekar görümce ve bu vardı yeni evlilerdi o zamanlar.
İnanır mısınız totolarını kaldırıp iş yapmazlar beni o halimle kullanırlardı ,bana iş yaptırır,yemek dahi yapmazlardı.
Üstelik ağustos sıcagında hava nemli ve klima ,vantilatör bile yoktu evde.Klima vardı pardon ama eltinin yatak odasında.
Kv hanfendiye bişey diyemez ben uzaktan geliridim sizin gibi ,tatile bana iş yaptırı hizmet ettiridi.
İçime işlemiş ya her geldiğimde iş yapmak, zaman geçti görümce de evlendi evin hakimi bu oldu derken ben yine gittigimde iş yapıyorum.
Bir de baktım bu hınçlanıyor ,diş biliyor guya titiz hanım ama banyo sapsarı wc de öyle.
Ben dayanamadım camasır suyuyla tertemiz yaptım ama kesinlikle misislleme değil.
Diş biliyor orasını farkettim ,derken ben işte yarın da mutfgı temizliyecem dedim laf arasında
Aman yatmamış uyumamıs sabaha kadar mutfak temizleyince
Bende baktım hırsından iş yapıyor yarın da camları sileceğim dedim
Ertesi gün camlar silindi.
Ertesi gün halı yıkayacağım dedim, halılar yıkandı.
Oh be dedim ne kendimi yoruyorum ben söyleyim o yapsın biraz da değil mi.

Dur bir de başka hikayemi anlatayım biraz da moral olsun, deneyebilrsiniz.
Bu inadıma ilgileniyor gibi yapıyor ya ben de anladım tabi ki.
Önceleri canım sıkılırdı ne yalan söyleyim, içini biliyorum ben 9 aylık hamileydim kv şehirdısına gitti ben de dogum için gitmiştim.Eşim de vardı yanımda, evde bekar görümce ve bu vardı yeni evlilerdi o zamanlar.
İnanır mısınız totolarını kaldırıp iş yapmazlar beni o halimle kullanırlardı ,bana iş yaptırır,yemek dahi yapmazlardı.
Üstelik ağustos sıcagında hava nemli ve klima ,vantilatör bile yoktu evde.Klima vardı pardon ama eltinin yatak odasında.
Kv hanfendiye bişey diyemez ben uzaktan geliridim sizin gibi ,tatile bana iş yaptırı hizmet ettiridi.
İçime işlemiş ya her geldiğimde iş yapmak, zaman geçti görümce de evlendi evin hakimi bu oldu derken ben yine gittigimde iş yapıyorum.
Bir de baktım bu hınçlanıyor ,diş biliyor guya titiz hanım ama banyo sapsarı wc de öyle.
Ben dayanamadım camasır suyuyla tertemiz yaptım ama kesinlikle misislleme değil.
Diş biliyor orasını farkettim ,derken ben işte yarın da mutfgı temizliyecem dedim laf arasında
Aman yatmamış uyumamıs sabaha kadar mutfak temizleyince
Bende baktım hırsından iş yapıyor yarın da camları sileceğim dedim
Ertesi gün camlar silindi.
Ertesi gün halı yıkayacağım dedim, halılar yıkandı.
Oh be dedim ne kendimi yoruyorum ben söyleyim o yapsın biraz da değil mi.
O da iyiymis:)

Bence bu iyi bişey birincisi size gıcık oluyorlar kocanıza bunu bahane gösterip arayı mesafeli tutun. Ben olsam sevinirim çünkü aman birbirleriyle iyi olsunlarda benimle uğraşmasınlar diye düşünürüm.

Back
X