• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asagilanmak... Elti tarafından dislanmak.

Amaaan cnm sen de ne Üzülüyorsun birak senden uzak olsunlar. Kisa bir sure sonra zaten birbirlerini yerler rahat ol. Gelen gideni aratirmis bilmez misin. Ahhh keske benimde eltim olsa da kaynana benimle ugrasmaktan vazgecse. Inan eltimle can ciger olsunlar beni kıskandırmaya calissinlar yeterki benim icin efor sarfetsinler de bana bulasmasinlar. Bende onlari zamani gelince birbirlerini yerken cekirdek citlesem

Tamam işte kayınvalideniz bundan sonra diğer eltiye bir ay gitsin. Geç kalmış değil size yapmadıklarını şimdi de yapabilir.

Her zaman gitmeyin.. birinde gidiyorsanız.. birinde gitmeyin.. eşinize, kv söyleyin.. ''kış geliyor çocuğumla, bebeğim üşütürler.. yağmuru var.. kışı var.. hem sizin başınızı da ağrıtmayalım..'' deyin.. bu durum da uzak durun biraz.. birşeyleri bahane edin kibarca.. sonra adınıza, kıskandı demesinler... onlarında araları elbette açılır.. zamana bırakmalısınız..

Üzülme canım inanki boyle aptal saptal insanlara iliskilere değmez. Ne güzel işte senden uzak kalır bence sevin. Evladın var onla ilgilen bak keyfine yahu. Elti kim ya nedir yani gerzek diyeceksin sanki sen doğurup oturmayacaksin evde. Valla dünyanın binbir türlü hali var ne oldum demeyeceksin. Seninde kendine güvenin gelsin kapa ağzını bi daha açabiliyor mu? Senin canın sikilacagina onunki sıkılsin

Dur bir de başka hikayemi anlatayım biraz da moral olsun, deneyebilrsiniz.
Bu inadıma ilgileniyor gibi yapıyor ya ben de anladım tabi ki.
Önceleri canım sıkılırdı ne yalan söyleyim, içini biliyorum ben 9 aylık hamileydim kv şehirdısına gitti ben de dogum için gitmiştim.Eşim de vardı yanımda, evde bekar görümce ve bu vardı yeni evlilerdi o zamanlar.
İnanır mısınız totolarını kaldırıp iş yapmazlar beni o halimle kullanırlardı ,bana iş yaptırır,yemek dahi yapmazlardı.
Üstelik ağustos sıcagında hava nemli ve klima ,vantilatör bile yoktu evde.Klima vardı pardon ama eltinin yatak odasında.
Kv hanfendiye bişey diyemez ben uzaktan geliridim sizin gibi ,tatile bana iş yaptırı hizmet ettiridi.
İçime işlemiş ya her geldiğimde iş yapmak, zaman geçti görümce de evlendi evin hakimi bu oldu derken ben yine gittigimde iş yapıyorum.
Bir de baktım bu hınçlanıyor ,diş biliyor guya titiz hanım ama banyo sapsarı wc de öyle.
Ben dayanamadım camasır suyuyla tertemiz yaptım ama kesinlikle misislleme değil.
Diş biliyor orasını farkettim ,derken ben işte yarın da mutfgı temizliyecem dedim laf arasında
Aman yatmamış uyumamıs sabaha kadar mutfak temizleyince
Bende baktım hırsından iş yapıyor yarın da camları sileceğim dedim
Ertesi gün camlar silindi.
Ertesi gün halı yıkayacağım dedim, halılar yıkandı.
Oh be dedim ne kendimi yoruyorum ben söyleyim o yapsın biraz da değil mi.

Resmen senin elti =haset :halay:
ellerime sağlık buarada :)

Konu sahibi de takmayacaksin böyle ömür mu geçer ya ben eltimi sevdim mesela yeni evlendi KV diyor iyi kız bence de dedim gerçekten de güzel ama dedim mesefayi iyi ayarlamak lazım herkesin evi barki ayrı sonra b*ki çıkıyor bu işlerin demeye dedim.o da evet kızım haklısın dedi tabi böyle yomettigim yönetmeliğinde eşime topu attığım ama elti kişisi gerçekten çok.tatli orası ayrı sende takma tatlım taktikca seninle ugrasacaklar belli :63:

Selam kızlar.
Moralim çok bozuk. Ben 5 yıllık evliyim kv ile farklı şehirde yaşıyoruz. Kaynim yaklaşık 7 ay önce evlendi. Elti ile Telefonda konuştuk tanıştık düğününe gidemedim doğum yapmıştım 2. Evladim doğdu. Neyse 7 ay sonra sonra kv 'leri ziyarete gittik. Biz gitmeden bi ay önce de kv ve kp bizdeydi 1 ay kadar kaldılar. Gittigimde kv eltimle birlik olmuş durumdaydı. Beni sürekli disladilar. Çocuğum o eve ilk kez gitti cocuguma elti sanki kendi çocuğu gibi abartılı bi sevgi gösterisinde bulundu ve sürekli olarak artık ben varım düşüncesini her şekilde soktu. Kv elti ve ben bi yere gittik elti bana ah canım benim sen eve git çocuk durmaz ben anneciğimin yanındayım, ah canım sen evdesin biz çalışıyoruz vs. Kv ile ikili koltuğa oturup beni sap gibi ayakta dikme ve kv nin siritislari.. sen evlenirken hiçbir şey yapmadık ama zamanla öğreniyor insan 2.ye daha iyi yapıyor gibi dalga gecisleri. Sürekli olarak aşağılamak sürekli olarak dışlamak ve inanılmaz zoruma gitti. Geldim geleli çok mutsuzum. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Rüyamda bile görüyorum bazen üzülüyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum kızlar. Bi akıl verin.
Suraya yaziyorum fazla samimiyet tez ayrılık getirir.:sus:

Önceleri canım sıkılırdı ne yalan söyleyim, içini biliyorum ben 9 aylık hamileydim kv şehirdısına gitti ben de dogum için gitmiştim.Eşim de vardı yanımda, evde bekar görümce ve bu vardı yeni evlilerdi o zamanlar.
İnanır mısınız totolarını kaldırıp iş yapmazlar beni o halimle kullanırlardı ,bana iş yaptırır,yemek dahi yapmazlardı.
Üstelik ağustos sıcagında hava nemli ve klima ,vantilatör bile yoktu evde.Klima vardı pardon ama eltinin yatak odasında.
Kv hanfendiye bişey diyemez ben uzaktan geliridim sizin gibi ,tatile bana iş yaptırı hizmet ettiridi.
İçime işlemiş ya her geldiğimde iş yapmak, zaman geçti görümce de evlendi evin hakimi bu oldu derken ben yine gittigimde iş yapıyorum.
Bir de baktım bu hınçlanıyor ,diş biliyor guya titiz hanım ama banyo sapsarı wc de öyle.
Ben dayanamadım camasır suyuyla tertemiz yaptım ama kesinlikle misislleme değil.
Diş biliyor orasını farkettim ,derken ben işte yarın da mutfgı temizliyecem dedim laf arasında
:KK70::KK71:

süper yapmışsın vallahiii:KK9::KK9::KK9::KK9:

Selam kızlar.
Moralim çok bozuk. Ben 5 yıllık evliyim kv ile farklı şehirde yaşıyoruz. Kaynim yaklaşık 7 ay önce evlendi. Elti ile Telefonda konuştuk tanıştık düğününe gidemedim doğum yapmıştım 2. Evladim doğdu. Neyse 7 ay sonra sonra kv 'leri ziyarete gittik. Biz gitmeden bi ay önce de kv ve kp bizdeydi 1 ay kadar kaldılar. Gittigimde kv eltimle birlik olmuş durumdaydı. Beni sürekli disladilar. Çocuğum o eve ilk kez gitti cocuguma elti sanki kendi çocuğu gibi abartılı bi sevgi gösterisinde bulundu ve sürekli olarak artık ben varım düşüncesini her şekilde soktu. Kv elti ve ben bi yere gittik elti bana ah canım benim sen eve git çocuk durmaz ben anneciğimin yanındayım, ah canım sen evdesin biz çalışıyoruz vs. Kv ile ikili koltuğa oturup beni sap gibi ayakta dikme ve kv nin siritislari.. sen evlenirken hiçbir şey yapmadık ama zamanla öğreniyor insan 2.ye daha iyi yapıyor gibi dalga gecisleri. Sürekli olarak aşağılamak sürekli olarak dışlamak ve inanılmaz zoruma gitti. Geldim geleli çok mutsuzum. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Rüyamda bile görüyorum bazen üzülüyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum kızlar. Bi akıl verin.
boşverin eltinizi kıskanmayın o da zamanla normalleşicek canım cicim bal ayları bunlar;) o kendini kabullendirme çabasında siz de istemsizce kıskanma durumundasınız ..geçecek ;)

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.. sende onlara gül yakında kv arar seni bana şöyle dddi böyle dddi diye :-)

Direk hayatundan şutla direk hemde direk... Eğer hayatından çıkartmazsan böylelerini daha çok kabus görürsün hastalanırsın. Umursama aradığında hemen açma ve sen arama aman çokta umrunda mı ya boşver ne zıkkımları varsa yesinler sen kocana bak

Selam kızlar.

Birşey söyleyeyim mi dışalanmış gibi hissedeceğinize ne kadar güzel ki uzağım ve dibinde değiller diye dua et.
Ne kadar uzak o kadar huzur emin ol.
Çoluğun ile eşinle kıymet bilmezler için hayatına bunları merkez yapıpta kıymetli zamanını harcama....

Onlardan kilometrelerce uzaktaymışsın zaten. Gideceğim ve bu cıvıklığı görmeyeceğim diye sevin içten içe.. Kv de çok fettanmış fırsat kollamış resmen. Sürü psikolojisi işte..
Ama eltine cevabını vermek için çekinme bence. O seni aşağıladıkça "canım sen daha toysun" minvailinde ver lafını..
Ve ben de bekle ve gör diyorum. :KK66:

Sağolun kızlar ya moralim yerine geldi. Ya o kadar yol çekip evine gidip de ön gün boyunca bunlara maruz kalınca insan ister istemez inciniyor.

Dert edecek başak bir şey bulamadınız mı Allah aşkına?
Saygı göstereni sayarım, severim, beni yok sayanı görmezden gelirim.

Sağolun kızlar ya moralim yerine geldi. Ya o kadar yol çekip evine gidip de ön gün boyunca bunlara maruz kalınca insan ister istemez inciniyor.

Aksine senin onların bu hallerini görüp iyi ki demen lazım.
Bardağın dolu tarafını gör. Onlar gibi olmak mı? yoksa mesafeli olmak mı? Buna cevap ver. Hiç sevmem yapmacık hareketleri..

Ayrıca kv saf saf ikinciye yapılıyor tarzı cümle kurarsa "belli ki vicdan yapıyorsun çok pişmansan hiç bir şey için geç değildir anne.benim huzurum yerinde" de kalk git. O anlar.. :KK66:

Benim eltim iyi kız diyebilirim. Eğitimli falan ama ilk günler o da tuhaf hareketlerde bulunmuştur. Mesela eşim oruçluyken orucunu açsın diye kendi başına kalkıp su aramaya çıkması gibi. :KK48:
O ortamda ben, eşim, kayınbiraderim de varken.. Şimdi şimdi farkediyorum bazı şeyleri.

Back
X