- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Sizi kıskandığını sezdim ben.siz ciddiye almayın pek
Böyle densizler her toplulukta, her sülalede, ne bileyim her ortamda oluyolar be kardeş?
Ne alınıyon ki?
Tipi belli çünkü. Zengin görünüyom, bana 45 diyolar ne demek nan, ehuehe, satın aldığı başka şeyleri düşünmek istemiyorum, nahoş esprilere girmiyim.
Alınmaman gerekir, iki gülüp hayatına normal devam etmen gerekirdi yani, onu diyorum. Alındıysan, sinirlendiysen falan, senin kendi içinde de derinlerde bu konuyla alakalı az da olsa sıkıntın varmış demek ki, sttiret elalemin densizini, onu çözmeye çalış.
Ben sizin yerinizde olsam kahkaha atardim. Goren de 200 liraya etek almis sanir
Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa..
Bilmiyorsun.
Bilseydin ödün kopardı
Dokunmazdın..
(bilmiyor cahilliğine ver)
Ona neki senin giyinişinden patavatsızın tekiymiş. Pahalı kıyafetler giyen dahami iyi oluyıor hayır oda kıyafet bizimkilerde kıyafet. Temiz olduktan sonra fiyatının hiçbir önemi yok sen canını sıkma. Sen böyle giyinirsen elinde tutamazmıymışsın? O giydiği kıyafetlerde kimi bulmuş? Adam zaten nasıl göründüğünle ilgileniyorsa defolsun gitsin. Gayet olgun davranmışsın.
Durumu guzel idare etmissin, hele en son soyledigin "sen zarara girme" ile baslayan soz cok guzel oturmus. Kotu hissetmene gerek yok. O onun kusuru, baskasinin kusuru icin kendimize pay cikarip uzulmemize gerek yok. O dusunsun bu huylariyla nasil yasayacagini bence.
Aslına bakarsan o kadar kafam da stresli durumlar var ki işler güçler düğün hazırlıkları rahatsızlığım ailemin uzakta olması ben hergün nelerle uğraşıyorum sanırım dolmuşum...
Ah keşke salak kafam işte.Geç basıyor.
Ne güzel söylenmiş.
Keşke herkes bilincinde olsa.
Ama sen yine de lafi gedigine koymussun. Helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?