Aşağılanmak ! Gurur Kırıcı İğnelemeler :(

O kadar güzel anlatmisiniz ki sizi tebrik ederim.Bazı. insanlar nedense hep kendilerini üstün görürler taaki sizin gibi kendini bilen insanlar haddini bildirene kadar.Karşısındaki insanı dış görünüşüne bakiptami arkadaş olacagiz? Böyle kendini bilmez insanlar hayatimizda ne yazıkki var canım. Sizi nisanliniz yakın cevreniz seviyorya oldugunuz gibi boşverin dengesiz birinin soylediklerini.Bi kere haddini bildirmissiniz bidada yapamaz yapamaz.

Sende asalatini koruyarak ezmişsin ama bravo :) izmirli olmasına cok sasırdım biz burda iyi bişeyi ucuza alınca övünüyoruz cevremde boyle. Bütün izmirliler böyle sanıyodm ama cesit cesit insan işte.

İstanbulda oturuyor kendisi yoksa bende arkadaşlarla sürekli haberleşiriz bak ben bunu aldım kaçırma işte uygundur felan diye.

Güzel yüreğinize sağlık.Ne güzel yazmışsınız.

kızın aslında kendine güveni sıfır ve seni kıskanıyor emin ol buna

bu cümlelerinin başka açıklaması yok ego tatmini tamemen.

kendine güven o kimki seni üzebiliyor , boşver

Kazıklandım diyemiyor da olayı kıvırmaya çalışmış işte enayi. Gören de senin 25 e aldığını 500 liraya almış zannedersin.

Senin niye gozlerin doluyor iyi yapmissin cok da guzel oturtmussun laflari ben sinirden kalirdim oyle.
Peygamber efendimiz '' mutekebbire tekebbur sadakadir'' buyuruyor. Cok guzel cevap vermissiniz cok iyi olmus.

Senin niye gozlerin doluyor iyi yapmissin cok da guzel oturtmussun laflari ben sinirden kalirdim oyle.
Peygamber efendimiz '' mutekebbire tekebbur sadakadir'' buyuruyor. Cok guzel cevap vermissiniz cok iyi olmus.

Bana sanki cevap verememişim gibi geldi o an sanki ağzının payını veremediğimi düşündüm.

Terbiyesiz edepsizlik yapmış gerçekten değer mi sence ?
eminim moralini bozmak için yapmış
hadsiz kıskanıyor seni belli ki
nisanlina da söyle haddini bildirsin

o göz dolması olayina çözüm bulursan beni unutma mesaj at bana =)) benim de en kötü huyum bu

Çok sinir bozucu bir durum insan sinirlenince gözleri dolarmı ya..Bir çözümü olmalı bulduğum an haber vereceğim :)

hiç güleceğim yoktu
20 lira zengın ettyse dıger sefere 65 lıralık bı etek hedıye edın de kendını kralıyet aılesınden sansın
ustune basa basa da soylersınız, bu fıyata aldım 45lık senı kesmez dıye
şaka bir yana da bu sahıslar adına üzülüyorum bazen :) uzulmene degecek hıcbırsey yok ınan :)

45 liraya etek almış havasını yapıyor. Roman, Beymen falan giyinse uçardı herhalde. Kendine güven olmayan, zavallı, ezik insanlar karşında ki insanları böyle ezmeye çalışır. Ben orada olsam çok güzel cevap verirdim ama sen gene olgun davranmışsın. Çok komik ya neden takıyorsun böyle birşey ben olsam gülerdim vallahi

siz öyle güzel cevaplar vermissiniz ki bosuna üzülüyorsunuz.Bir üyenin dedigi gibi de kahkahayi patlatsaydiniz tam olacakti.böyle cevaplar veren kisi ile sizin aranizda kalite bakimindan daglar kadar fark var.o yüzden hic caninizi sikmayin.verdiginiz cevaplarla cani sikilan o olmus zaten.ben sizin yerinizde olsam bu dialogu hatirladikca gülerdim.
sevgilerle...

Ben yurt disinda yasiyorum.burada magazalarda oldukca pahaliya satilan ürünleri istanbul kartal pazarinda oldukca uygun fiyatlara almistim.bu ürünler sahte degil ihrac fazlasi.ufak tefek kusurlari oluyor, bir cogu fark edilmiyor bile.zaten kumastan ve dikisten anlayan birisi cok uygun fiyatlara kaliteli ürünler bulabilir.tabi yeterince zamani varsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…