Aşağılanmak ! Gurur Kırıcı İğnelemeler :(

Dışardan herhangi birisi söylese bunları okulda işde arkadaş ortamında ben olsam umursamazdım ama bende nişanlıyım sizin yerinize koyuyorum kendimi gerçekten zor bir durumda kalmışsınız. Ama yine de boş verin gitsin. Kıyafetlerimizin fiyatı belirlemiyor kalitemizi karakterimizi, nişanlınızın kuzeni gibi insanların bunu anlamasını bekleyemeyiz. Bu olayı eğer başkalarına anlatırsa bence karşıdaki kişi ancak iyi kapat etmiş afferim bizim geline der :) Valla bende sizin gibiyim pazardan da giyerim zaradan da neresi bütceme uygunsa neyi beğenirsem boşverin ya alt tarafı iki kumaş parçası bunları hayatının anlamı aline getirenlere yazık:)

ohooo sen harıka vermıssın cevabını..yemiş lafları oturmuş işte tiki..

Bu kız nişanlına aşık bence yada hadi aşk demeyim de hoşlanma diyim uyuz olmuş sana ezmeye çalışmış bi şekil, saçmalamış. Hiç kafana takma nişanlınla yanında mutluluğunuzu gördükçe çatlar zaten o

Bende sizin yerinizde olsam açıklama yapmak yerine kahkaha atardım 20 TL'lik eteği 45'e sattığını anlayacak insanlara biraz zor 45'e satarlar yani Her satıcı bunu bilir kuzen resmen enayi görüp fazla söylüyoları sana çevirip kitlemiş sende ciddiye alıp açıklama yapmışsın Ay çok güldüm kıza yaa aslfhlsdfhsdlf YARIL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…