Aşagılık kompleksi olan arkadasım beni deli ediyor...

havuc_rendesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
62
0
26
Selam arkadaslar sizden yasca kucuk oldugum icin tavsiye almak icin buraya sık sık konu acıyorum..

Ben lise 2 ogrencisiyim ve sınıf ogretmenimiz 2. Donemin basında yer degişikligi yapmıstı herkese. Sınıfta da bir kız var kimseyle konusmaz kendi hayal dunyasında yasar. Onu sıraya oturttu sonra x'le oturmak isteyen var mı? Diye sordu kimse istemedi tabi.. Ben de kız uzulmesin diye dedim ben otururum. Ama nerden bileyim basıma gelecekleri..

3 aydır birlikte oturuyoruz ve beni delirtiyor.. En ufak bir elestiriye tahammulu yok halbuki onun iyiligi icin konusuyorum.. 12 tane zayıfı var ve bunun 9 tanesi 0.. Konusuyorum onunla donemin basından beri kendine gel boyle gitmez diye, mayıs gelmis o hala ben derslerimi duzeltirim diyor.. Neyse ona karısmıyorum artık.

Ama durup dururken kendini ustun tutmaya baslıyor, ornegin kendisi kilolu bir kız ama bana kac kilosun diye soruyor durup dururken 61 diyorum oo cokmus ya diyor kendine bi aynada bak dicem alınacak.. Boyuma gore gayette normal 1,73 siz soyleyin simdi bu coksa gercekten cok olanlar ne?

Derste erkeklerle mesajlasiyor bana herkes cıkma teklifi ediyor vs. Diyor ben takmayınca senin yok diye mi sustun diyor.

En ufak bi şaka yapsam alınıyor artık saka yapmıyorum o yuzden. Garip tavırları var.. Boyle bir suru ornek var..

Asagılık kompleksi oldugunu dusunuyorum, sınıfta pek arkadası yok diye uzuluyorum kırmak istemiyorum ama sinir ediyor beni sıra arkadasımı bogazlamak istemiyorum acıkcası..

Onun bu tavırları karsısında ne yapmalıyım sizce 1 ay kaldı kurtulucam ama sinir ediyor kan beynime sıcrıyor resmen.

Bi sinirle yazdım yazıyı icimi dokmek icin ama tavsiyelerinizi bekliyorum..

Tatlı tatlı anlatmışsın. :)) Boşverrrrr,kendi haline bırak onu.Sorumluluk sınavlarına giderken sıcakta aklı başına gelir.

Bence de canım sen üstüne düşeni yapıp arkadaşça uyarmışsın gerisi ona kalmış bir şey , boşverr sinir bile olma takma ilgilenme , onun şakalarına sende onun tarzında cevaplar ver de anlasın o zaman canım

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaşıt olduğumuz için seni çok iyi anlıyabiliyorum. Sinir olmamak içten değil. Hem nasıl sakin kalabilirsinki? Ama onun istediğide bu. Seni sinir etmek. Evet sen doğru bir şey yapmışsın (tabi bu kız için demiyorum.) ama madalyonun gerçek yüzü gözükmüş. Bu kız normal biri değil. Sakin olmasından demiyorum anlattıklarından yani. Bence psikopat. Seni kıskanıyor. Hemen kalk şu kızın yanından 1 ay filan bekleme. Öğretmene söğle çok rica et oturma şunun yanına. Seninlede dalga geçiyor çünkü senin gibi olamadığı için seni kıskanıyor bu çok ortada. Çok yanlış birisiyle oturmuşsun. Kendini senin bedenine sahip olarak görüyor. Ve eğer o sen olsaydı yapıcaklarını hayel ediyor. Gözü bile değer bu kızın sana.

boyuna göre incesin zaten , demek herkesin bi bildiği varmış ki kimse oturmak istemedi onunla. başta bende üzüldüm arkadaşının haline ama baksana kendi böyle olmasını istiyor . sen bence sıra arkadaşınla illa konuşucan sohbet edicen diye birşey yok.dersine gir çık tenefüslerdede kendi arkadaşlarınla takıl. ben olsam gerek görmedikçe konuşmazdım.biliyorum sen iyi niyetinle konuşmak istiyorsun ama sen konuştukça o seni sinir edeceğine boşver sus

aynen katılıyorum.. konuşmak zorunda değilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…