Aşamıyorum..

Kesinlikle boyle. Beni zora sokani dar gunde yanimda olmayan insani asla hayatima sokmam birdaha ve unutmam asla. Esiminde oyle imsanlarla hicbirsey olmamis gibi konusmasi beni delirtiyor

İşte şu adamların paraları çok kıymetli çok. Kendi paranızı kazanmadığınız sürece bu şey hep içinize oturur adamlar evlenince para olayını anlamıyorlar hala kendi paraları olarak görüyorlar.

Eskiye çok fazla takılmayın eskiyi düşünürseniz hep önünüzü göremezsiniz geçmiş geçmişte kalsin elalem için güzel gelecek günleri de mahvetmeyin

psikiyatriste gitmesi lazim beyin kimyasi bizulmus ne dersek diyelim bir sey degismez ayni seyleri yadadim icimdemi haksizluga ugradigimi surekli tekrarlayan ses hic susmadi ilac kullandim ve dedim ki ben yasamiyormusum ki

yazdıklarınızı okudum baştan sona.
şunu zaten biliyorsunuz geçmişi gelecekte değiştirmek mümkün degil.
beyniniz den silip atmanız zaten kendi başınıza yapmanız beklenemez.ancak bir yardım almayı deneyebilirsiniz ciddiyim bu fikrimi iyi düşünün.
güçsüz anınız da yaşadıgınjz şeyleri beyniniz fazlasıyla kaydetmiş silmeye de gayreti yok
ilaç tedavisi terapi artık ne olursa olun.
lütfen ilaç kullanmak istemiyorum bagımlılık vs yapar demeyin.
tansiyon şeker hastalıgına yapılan tedavi gb psikiyatrık tedaviler

Kesinlikle boyle. Beni zora sokani dar gunde yanimda olmayan insani asla hayatima sokmam birdaha ve unutmam asla. Esiminde oyle imsanlarla hicbirsey olmamis gibi konusmasi beni delirtiyor
İşte canım yapısı bu demekki herkes sizin gibi olamazki.bende senin gibiyimdir.kinci bi yapım vardır.eşime bile küstümü o konuşmazsa ben hayatta konuşmam.oda benim tam zıttım 5 dk küs duramaz.yaradılışı bu demekki.

psikiyatriste gitmesi lazim beyin kimyasi bizulmus ne dersek diyelim bir sey degismez ayni seyleri yadadim icimdemi haksizluga ugradigimi surekli tekrarlayan ses hic susmadi ilac kullandim ve dedim ki ben yasamiyormusum ki
Canım hangimiz haksızlığa uğramadık ki.ama hayata devam etmek istiyorsak ayakta kalmak zorundayız.hele çocuklarımız olunca iki kat güçlü olmak zorundayız.annem yıllardır kullanır antideprasan maalesef yaşadıkları bu hale getirdi onu.ama o ilaca bi başladı mı kolay kolay bırakılmıyor.onun için ne yaşarsam yaşayım korkuyorum ilaç deyince.

Iyi de unutulacak sey var unutulmayacak sey var, ben hic kindar degilim ama esim anneme saglik icin verdigim 100 liranin lafini etse olene kadar unutmaz ve affetmezdim.

ben kolay biraktim simdi hic kullanmiyorum

Ben de sizin gibiyim.hatta sizin bir tik ustunuz. Mesela esimin kardeşini hiç sevmiyorum.esim onunla görüşüp konuştuğunda bile eşimden gıcık kapiyorum. Siz yine babasidir gorussun tabi diyebiliyormussunuz.Ben onu da diyemiyorum.esim de biliyor bu şekilde düşündüğümü ve hissettiğimi.ama engel olunamuyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…