Canım insanlık hali ne olacak anlasınlar onlar yapmiyomu sanki içinde durup dert olacağına çıksın koku olsunİyi geceler kızlar çok saçma bir konuyla karşınızdayım bugün asansöre bindim 3 katlı bir iş yerimiz var 3.katta inecektim 2 den yukarı çıkarken gaz kaçırdım karnımdada ağrı vardı bağırsaklarımda sorun olduğu için ve koku hissettim o an 3 te indiğimde 5 kişilik iş yerinden grup bindi hepside tanıdığım kişiler selamlaştık ve onlar bindi şuan çok utanıyorum benim olduğum anlaşılmışmıdır sabahtan beri kendimi yiyorum hergün muhatap olduğum insanlar bu kişiler ne yapsam bilemiyorum cok üzgünüm çünkü böyle bişey yapacak biri değilim normalde
Öylede asansördede yapamazsın yani rezillik yaKimsenin buna kafa yoracağını sanmıyorum. Poposu olmayan yok.
Ya inan sabahtan beri gülüyorum halime sinirim bozulduCanım insanlık hali ne olacak anlasınlar onlar yapmiyomu sanki içinde durup dert olacağına çıksın koku olsunayyy pskolojim bozuk bu ara kusura bakma ama yani olabilir böyle şeyler fazla kasma kendini
Canım onlarla karşılaşınca burnunu tutup ıyyy iğrenç kokuyor demen gerekirdio zaman senin yapmadığını düşünürlerdi
Yani anlamışlardır muhtemelen ama olsun ne var yani onlarin yanında yapmamissin ya yalnızken yapmıssınYa inan sabahtan beri gülüyorum halime sinirim bozuldusonra duruyorum ağlayasım geliyo ama benim olduğumu garanti sanmışlarmıdır yaa
Ya ama düşünsene 5 tane erkek bindi benden sonra benim arkamdan ne muhabbetler dönmüş olabilir rezillik ya aslında çok ciddi bir durum benim İcin ve bu 5 kişi amir düzeyinde mevkili insanlar benim sürekli muhatap olduğum insanlarYani anlamışlardır muhtemelen ama olsun ne var yani onlarin yanında yapmamissin ya yalnızken yapmıssınemin ol şu asansör de ter kokusu olmasında gaz kokusuna razıyım hiç değilse gelip gecici
Yok ya ne muhabbeti dönecek o kadar insan inip çıkıyo yani sanmıyorum bu kadar takılma bence asil sen o insanları görüp kasilirsan anlarlar yaniYa ama düşünsene 5 tane erkek bindi benden sonra benim arkamdan ne muhabbetler dönmüş olabilir rezillik ya aslında çok ciddi bir durum benim İcin ve bu 5 kişi amir düzeyinde mevkili insanlar benim sürekli muhatap olduğum insanlar
Termal kamera ne bacım çok cahilimAsansörde termal kamera yoksadüşünmeyin bunu
Yani bi ihtimal belki başkası yapmış diye düşünürlermi dıosun evet hiç bşy olmamış gibi davranacağımYok ya ne muhabbeti dönecek o kadar insan inip çıkıyo yani sanmıyorum bu kadar takılma bence asil sen o insanları görüp kasilirsan anlarlar yani
geri dönüp yerine yerleştiremeyeceğine göreÖylede asansördede yapamazsın yani rezillik ya
Hahahah . Havaalanlarında falan oluyor böyle gaz çıkarınca kamerada bu şekilde kimin çıkardığı gözüküyor heryerde rahat salmaTermal kamera ne bacım çok cahilim
Yok ya artık kendi başıma bile osurmam o kadar psikolojim bozuldu bu konuyu nasıl atlatacağım Allah'm Allah'mHahahah . Havaalanlarında falan oluyor böyle gaz çıkarınca kamerada bu şekilde kimin çıkardığı gözüküyor heryerde rahat salma
Allah cezamı verdi ne günah işledim acabageri dönüp yerine yerleştiremeyeceğine göre
Ayaklarını ve belini sıcak tut, sağlıklı şeyler ye ve bol su iç jdhshsjsksl
Haha yahu böyle osuruk demeYok ya artık kendi başıma bile osurmam o kadar psikolojim bozuldu bu konuyu nasıl atlatacağım Allah'm Allah'm
Ağlanacak halime gülüyorum ya kimselerede anlatamadım şiştim ya galiba hayatımda daha rezil bir an hatırlamıyorum ve bu kişileri sürekli görüyorum offfHaha yahu böyle osuruk deme
Yelleme de yada
Flatulans de
Nerde yaşıyorsunuz ki mesela benım halamlar Muğla bodrumdalar geldiler mi zort zort salarlar, ama gehrik çıkartınca tiksiniyorlar.Ağlanacak halime gülüyorum ya kimselerede anlatamadım şiştim ya galiba hayatımda daha rezil bir an hatırlamıyorum ve bu kişileri sürekli görüyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?