İstanbul her çeşit insan var yaniNerde yaşıyorsunuz ki mesela benım halamlar Muğla bodrumdalar geldiler mi zort zort salarlar, ama gehrik çıkartınca tiksiniyorlar.
Soran olursa “biz Muğlalıyız içimizde tutup dert edeceğimize salar pert ederiz” dersinizİstanbul her çeşit insan var yani
Bende kendimi böyle rahatlatıyorum güya ama binen kişiler mevkili insanlar olunca ve sık görüştüğüm kişiler olunca sabahtan beri ders edindimSoran olursa “biz Muğlalıyız içimizde tutup dert edeceğimize salar pert ederiz” dersinizŞaka bir yana belki bir alt katta inen birisi yapmıştı, nereden bilecekler sizin olduğunuzu. Sizin diye düşünseler bile aralarından size aşık olan yoksa 30 saniye sonra unutacaklar.
Pırtlama mevkiye bakmıyor, rahat olun.Bende kendimi böyle rahatlatıyorum güya ama binen kişiler mevkili insanlar olunca ve sık görüştüğüm kişiler olunca sabahtan beri ders edindiminşallah dediğiniz gibi olur
Ama çok ayıp bşy bnm gibi birinin ortalık alanda yepaceğı bişey değil karizmam çizildi diye düşünüyorum ama onları görünce hiç bşy olmamış gibi davranıcamPırtlama mevkiye bakmıyor, rahat olun.
Hepimizin rezil olduğu anlar var, unutulup gidiyor. Ben tam o işin ortasında istemeden yapmıştım, şok olmuştu benimki. Seninkinde tıpa mı var, neye bakıyorsun deyince kendine geldi. Yazık ama çok üzülmüştüm haline.Ama çok ayıp bşy bnm gibi birinin ortalık alanda yepaceğı bişey değil karizmam çizildi diye düşünüyorum ama onları görünce hiç bşy olmamış gibi davranıcam
bence kolonyayla gezersem iyice eleveririmElinde kucuk kolonyayla gez
Sorarlarsa havalar isindi asansor cok havasiz kaliyor gunde cok kez kullaniyorum hele gecen dayanilmaz bi koku vardi kusacaktim nerdeyse dersin
Icin rahatlar
Ama sorarlarsa niye kolonyayla geziyorsun diye
Sormazlarsa sakin aciklama yapma
Iste o zaman kendini eleverirsin
Bu banada oluyo ben wc gitmem dıom benimki dıoki afedersin işemen sıçman bitince gelHepimizin rezil olduğu anlar var, unutulup gidiyor. Ben tam o işin ortasında istemeden yapmıştım, şok olmuştu benimki. Seninkinde tıpa mı var, neye bakıyorsun deyince kendine geldi. Yazık ama çok üzülmüştüm haline.
Wcde tabi yapacak canım kadın doğru demişKuzenimle bir keresinde alış merkezine gitmiştik yurt dışındayken. Kuzenim çok sıkışmıştı lavaboya gitti. Lavabolar tıklım tıklımdı. Sırada Hollandalı bir kadın bekliyordu. Kuzenim çıkınca tuvaleti fena hale getirmiş olacakki kadının içeri adım atmasıyla yüzünü ekşitip söylenerek çıkması bir oldu. Herkes dönüp baktı. Kuzenim hiç istifini bozmadan çemkirdi kadına, ne yapayım içimdemi tutsaydım dedi. Kadın neye uğradığını şaşırdı ve hiç sesini çıkarmadı. Çok gülmüştük o zaman.
Aa bu ben osurmak bana normal geliyor ama geğirilince çok rahatsız oluyorum keşke hepimiz karşılıklı osursak çok büyük hayalimNerde yaşıyorsunuz ki mesela benım halamlar Muğla bodrumdalar geldiler mi zort zort salarlar, ama gehrik çıkartınca tiksiniyorlar.
Ama aslında doğrusu bu gaz bi insanın ölümüne bile neden olabilirmiş tutmamak sıkmamak gerekmısAa bu ben osurmak bana normal geliyor ama geğirilince çok rahatsız oluyorum keşke hepimiz karşılıklı osursak çok büyük hayalim
Ameliyat olan bilir, doktor gelir gider gazını çıkardın mı diye sorar. Ameliyat sonrası sağlığın yerine gelmesi için ilk işaretlerdendir.Ama aslında doğrusu bu gaz bi insanın ölümüne bile neden olabilirmiş tutmamak sıkmamak gerekmıs
Yok artık baçım naptın sen yaaaAa bu ben osurmak bana normal geliyor ama geğirilince çok rahatsız oluyorum keşke hepimiz karşılıklı osursak çok büyük hayalim
Doğru bunu da duymuştum . İşte neden toplumda bu algı var anlamıyorum yani ayıp nesi ayıp yahuAmeliyat olan bilir, doktor gelir gider gazını çıkardın mı diye sorar. Ameliyat sonrası sağlığın yerine gelmesi için ilk işaretlerdendir.
12500 ameliyat olan ben drlarla çok güzel ilişkilerim varAmeliyat olan bilir, doktor gelir gider gazını çıkardın mı diye sorar. Ameliyat sonrası sağlığın yerine gelmesi için ilk işaretlerdendir.
Kızlar Acayip içimi rahatlattınız yaDoğru bunu da duymuştum . İşte neden toplumda bu algı var anlamıyorum yani ayıp nesi ayıp yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?