Asansör ve gaz kokusu çok utanıyorum

İstanbul her çeşit insan var yani
Soran olursa “biz Muğlalıyız içimizde tutup dert edeceğimize salar pert ederiz” dersiniz Şaka bir yana belki bir alt katta inen birisi yapmıştı, nereden bilecekler sizin olduğunuzu. Sizin diye düşünseler bile aralarından size aşık olan yoksa 30 saniye sonra unutacaklar.

Bende kendimi böyle rahatlatıyorum güya ama binen kişiler mevkili insanlar olunca ve sık görüştüğüm kişiler olunca sabahtan beri ders edindim inşallah dediğiniz gibi olur

Bende kendimi böyle rahatlatıyorum güya ama binen kişiler mevkili insanlar olunca ve sık görüştüğüm kişiler olunca sabahtan beri ders edindim inşallah dediğiniz gibi olur
Pırtlama mevkiye bakmıyor, rahat olun.

Ama çok ayıp bşy bnm gibi birinin ortalık alanda yepaceğı bişey değil karizmam çizildi diye düşünüyorum ama onları görünce hiç bşy olmamış gibi davranıcam
Hepimizin rezil olduğu anlar var, unutulup gidiyor. Ben tam o işin ortasında istemeden yapmıştım, şok olmuştu benimki. Seninkinde tıpa mı var, neye bakıyorsun deyince kendine geldi. Yazık ama çok üzülmüştüm haline.

bence kolonyayla gezersem iyice eleveririm hiç bşy olmamış gibi davranıcam kendim yapmadığıma kendimi inandırıyorum şuan psikolojikman

Bu banada oluyo ben wc gitmem dıom benimki dıoki afedersin işemen sıçman bitince gel

Kuzenimle bir keresinde alış merkezine gitmiştik yurt dışındayken. Kuzenim çok sıkışmıştı lavaboya gitti. Lavabolar tıklım tıklımdı. Sırada Hollandalı bir kadın bekliyordu. Kuzenim çıkınca tuvaleti fena hale getirmiş olacakki kadının içeri adım atmasıyla yüzünü ekşitip söylenerek çıkması bir oldu. Herkes dönüp baktı. Kuzenim hiç istifini bozmadan çemkirdi kadına, ne yapayım içimdemi tutsaydım dedi. Kadın neye uğradığını şaşırdı ve hiç sesini çıkarmadı. Çok gülmüştük o zaman.

Wcde tabi yapacak canım kadın doğru demiş

Nerde yaşıyorsunuz ki mesela benım halamlar Muğla bodrumdalar geldiler mi zort zort salarlar, ama gehrik çıkartınca tiksiniyorlar.
Aa bu ben osurmak bana normal geliyor ama geğirilince çok rahatsız oluyorum keşke hepimiz karşılıklı osursak çok büyük hayalim

Ya nasıl normalde yapmıyorsun, o nasıl bı popo sene de bir merasimle mi o işi yapıyor

Olmaz birşey nereden anlayacaklar, çok takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…