Asansör yüzünden bakıcı tutucam galiba

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.421
50.809
798
Arkadaşlar kızıma kayınvalidem bakmaya başladı okul açılalı,ben öğretmenim saat 1 de okulum bitiyor gidip alıyorum. Kvalidem iyi bakıyor kızıma gözüm arkada kalmıyor evde kayınpeerimde var emekli ve 'yönetici'. Okul açılalı beri asansör sabahları çalışmadı(8 den sonra düzeliyor,taşınalı beri onlar yıllardır problemli asansörleri) 7-8 kere. kızım eşyaları 20 kilo yapıyo neredeyse,çıkarınca tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor çünkü 6.katta oturuyorlar. Daha önemlisi kızım asansörle çıkardığımda arabada geri uyuduğu için yatırıp çıkarıyorum, merdivenden çıkarırken uyanıyo çok ağlıyo sonra ben çıkarken. Laf anlatılacak biri değil kayınpeder söyledim önceden tamir ettirsen filan diye ona göre problm yok ve yaptırmadı tabi ki. Eşimden babasıyla konuşmasını istedim o da konuşacak ama laf anlatılamayacağını söylüyor ve asansör hep problem çıkardığı için bakıcı fikrini söyledi. Geçen sene başka yerde yaşarken bakıcısı vardı çok memnunduk. Komşularımdan birinin memnun kaldığı bir bakıcısı varmış ne yapsam bilemedim.

Bozuk asansör risktir hep ya asansöre bindiğiniz anda(8 den sonra çalışıyormuş)başınıza birşey gelse aşağı düşse vs ayda 1 kere düzenli bakım yaptırmalı apartman sakinleri ki zorunluda zaten o yüzden ben bu riski göz almazdım bakıcaya baktırırdım hem 20 kilo yükle merdiven çıkmakta kolay değil.

Mesafenizde varsa biraz bakıcı tutacağınızı ya da isterse kayınvalidenin gelip sizin evde bakmasını söyleyin.Hem.çocuk sabah uyanmaz

bakıcı yerine asansörcü çağırıp siz yaptırsanız işiniz daha kolay gbi geldi. ona göre de apartmanda oturanlardan para alırsınız.

Mesafenizde varsa biraz bakıcı tutacağınızı ya da isterse kayınvalidenin gelip sizin evde bakmasını söyleyin.Hem.çocuk sabah uyanmaz
Kayınvalidem gelemez gelmesi için iki otobüs değiştirmesi gerek kayınpederin hizmeti kalacağı için kayınpeder pek istemez zaten

bakıcı yerine asansörcü çağırıp siz yaptırsanız işiniz daha kolay gbi geldi. ona göre de apartmanda oturanlardan para alırsınız.
Zaten apartmandakiler 50 lira aidat veriyor ama eşim yaptırsak bile yine sorun çıkarır diyo

Kayınvalidem gelemez gelmesi için iki otobüs değiştirmesi gerek kayınpederin hizmeti kalacağı için kayınpeder pek istemez zaten

O halde kayınvalidenize söyleyin asansörü yaptırsın böyle düşüncem var bana da zor böyle deyin.

Ama yerinde olsam dinlememiş zaten tutarım bakıcı.

20 kilo eşyaya takıldım. bizde babanneye bırakırdık ama eşyaları orda olurdu. taşımamak için bazı şeylerden iki tane alırdık bir eve bir oraya. biz sadece çocuğu taşıdık 4.kata. bu kadar dert etmedik yani.

bence bakıcıdan ziyade şartlarınızı kolaylaştırın.bakıcı fikrini düşünmedim bile

Kızım 16 kilo zaten bi de belimde düzleşme var zor oluyo çıkarmak

çekilir çile değil.
6. kat diyorsun bi de.
kp neden inat ediyor?
bozuk asansör tüm apartman için bir sorun değil mi?
mutlular mı böyle yaşamaktan?
çok ilginç doğrusu.
başak çare bulamıyorsan bakıcı bulsan iyi olur.
hergün bu eziyet çekilmez cidden.
hem evinde bakılır.
eşya meşya taşımak zorunda kalmazssın

Aidat veriyor ekstra asansöre parar vermemek için kimse ses etmiyor diye düşünüyorum. Hergün değil ama bilemiyorum ya tanımadığım birine bırakma fikri kötü geliyor

Aidat veriyor ekstra asansöre parar vermemek için kimse ses etmiyor diye düşünüyorum. Hergün değil ama bilemiyorum ya tanımadığım birine bırakma fikri kötü geliyor
ne kadarlık çocuğun?
bulacağın bakıcı referanslı biri olursa sorun yaşamazssın.
kp in hiç üzülmüyor mu durumunuza peki?
sırf bu sebeple bakıcı tutsan bişey demeyecekler mi?

ne kadarlık çocuğun?
bulacağın bakıcı referanslı biri olursa sorun yaşamazssın.
kp in hiç üzülmüyor mu durumunuza peki?
sırf bu sebeple bakıcı tutsan bişey demeyecekler mi?
DemeZler içten içe sevinirker herhalde kızım bir buçuk yaşında

DemeZler içten içe sevinirker herhalde kızım bir buçuk yaşında
o zaman bilerek kp yaptırmıyor asansörü.
çocuğu getirmeyin artık diye:))
çok mu fesatça oldu:))
sen de başının çaresine bakacaksın o zaman.
küçük değil artık.haydi haydi bakılır.
zaten yarım günmüş.
bul birini.
evde düzenin olsun.
bakıcın çorbanı vs. de yapar. evi toplar filan

Kızım 16 kilo zaten bi de belimde düzleşme var zor oluyo çıkarmak

kendisi çıkamaz mı?

bu arada bel konusunda hertürlü sıkıntı bizde de mevcut.ama hayat size çocuğunuza gözü gibi bakan kv kp vermiş birazda şükretmeniz lazım. biz öyle yaptık.küçük sorunları bu kadar takmamak lazım

Çıkamaz ya uykulu ve oluyor malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…