Sana göre kaba bana göre değil
Onlara göre de değil
Neden?
Çünkü sevince bunlar göze gelmiyor
Seve seve yapıyorlar
Ama sevmeyince Teyzem in gelini böyle böyle dersin
Torun bu torba değil
Ps: Ben çocuklarima kendim bakıp çalışıyorum! O yüzden sakın ha edebi elden bırakma. Fikrimi konu sahibi için yazdım sana yazmadım.
Torun bu torba değil de konu sahibinin de kendi çocuğu
Bir gün geç kalır alıverin der de inmezlerse o zaman bu söz olur da sen neden yorulacaksın onlar alsın sözünü en şirret gelin bile onaylamaz
Bi kaç kişi var görüşme yapıcamEn iyisi en azından sabah uykusu bölünmez öğlen uykusuna düzenli yatar peki var mı çevrenizde güvendiğiniz birisi?
Kayınpederin kucağında çıkmazdı kızım apartmanı ayağa kaldırırdı hem kilolu kpeder olmazdı yaniBakıcı en mantiklisiydi.
Ben olsam kapıda dışardan verirdim.
Arabadan hiç inmeden.
Niye sen yoruluyordun onu hiç anlamadım
Evet canım tombik benim kız doğuştanKusura bakma ben baska yere takildim. 1.5 yasinda bebegin 16 kilo mu ?
Zaten burakıyorum yedek kıyafet uyku tulumu ayakkabı montu sütü derkn 20 vardı yaniKiziniza orda esya birakin.
Masallah ona :)Evet canım tombik benim kız doğuştan
Edemez ya kilolu zaten bi de kızım onla çıkmak istemez ağlar ortalığı ayağa kaldırırBende bakmasi icin anneme goturuyorum ama benim babam yardim ediyor. O oglumu cikartiyor ben esyalarini. Hatta bazen annemde iniyor ben direk okula gidiyorum.
Sizin kp cok mu yasli yardim edemez mi?
Oturumu yokmuş apartmanın inşaat elektriği asansöre yetmiyomş gün içinde de ara ara çalşmıyomşAsansorun sadece 8 den sonra calismasi sacma degil mi? Yani bir asansor bozuksa bozuktur, akli fikri mi var da saat 8 oldu calisayim bari diyor. Bence birisi bilincli olarak calistirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?