Asansör yüzünden bakıcı tutucam galiba

Anlamadım ki bende hergün kv bırakıyorum neden 20 kg eşyayı taşıyorsunuz ?
Birtek bebeği alın çıkın,orada da bir dolabı bulunsun biz böyle yapıyoruz

Kayinvalidenizde esya birakin. Her gun tasimaniza gerek kalmaz. Arabaya koymadan cocugu kucağınizda cikarin. Esya yokken yorucu olmaz.

Bakici en son cozum olsun. Madem iyi bakiyor..

Babannenin bakmasindan memnunsaniz bence ses etmeyin kadin lütfedip bakiyor cok sükür. Siz esyalari orada birakin. Hergün yirmi kiloluk ne tasiyorsunuz. Kiyafetti bezdi falan orada ayarlayin bir cekmece oradan halletsinler. Yani hergün kalan cocuk icin zaten böyle birsey lazim. Hastasonlari kirlileri alip temizleri koyarsiniz falan olur bu isler, sadece cocugunuzu tasirsiniz alti kat. O da hayatin cilvesi diyelim. Erken cikin yavas yavas cikin. Ayaklanana kadar idare edilebilir.

Kayinvalidenizde esya birakin. Her gun tasimaniza gerek kalmaz. Arabaya koymadan cocugu kucağınizda cikarin. Esya yokken yorucu olmaz.

Bakici en son cozum olsun. Madem iyi bakiyor..
Bakıcı tutmaya karar vermişler.

Bakıcı son çözüm olmalıydı bu durumda bence. Eşya yükünü azaltmak daha mantıklı gelmişti bana.

Bakıcı en mantiklisiydi.
Ben olsam kapıda dışardan verirdim.
Arabadan hiç inmeden.
Niye sen yoruluyordun onu hiç anlamadım

Ne kadar kaba bir davranış. İnsanlar senin çocuğuna baksın,yedirsin,içirsin,uyutsun çocuğun anası da çocuğu almaya ve bırakmaya üşensin. Teyzemizin gelini böyle yapıyor ve akrabalar tarafından bile çok eleştiriyolar. Yaşlı başlı insan hem çocuğa bakacah hemde merdiven inip çıkacak oh ne güzel

bencede.ben gönül rızasıyla hakkını vererek bakan bir kv bulsam opüp başıma koyacaktım.millet nelerin derdinde. kader işteeee

Kv asansör yok 4.katta hergün taşıyorum .Öncelikle ben zaten onlara kıyamam yani hem baksınlar hemde sabah sabah o yaşlı halleri ile neden hengame yaşasınlar.Zaten sağolsun bakıyorlar neden emrivaki yapalım ki !Ayrıca ben düşmesinden ve düşmelerinden de korkarım .Olabilecek şeyler tabi ama hergün düşünmektense kendim çıkarırım daha iyi..şiMDİ EŞİME YIKTIM o görevi saatlerimiz uyuşunca iyi oldu.

Bakıcı en mantiklisiydi.
Ben olsam kapıda dışardan verirdim.
Arabadan hiç inmeden.
Niye sen yoruluyordun onu hiç anlamadım

Çocuk konu sahibinin de ondan

Kv iyilik yapıp çocuğa bakıyor

Konu sahibinin yorulmadı olağan değil mi

Bence de babaanne vakmamalı o ayrı da ben getirdim in altı katı al çocuğu çık yukarı da denmez yani

bencede.ben gönül rızasıyla hakkını vererek bakan bir kv bulsam opüp başıma koyacaktım.millet nelerin derdinde. kader işteeee

Sana göre kaba bana göre değil
Onlara göre de değil
Neden?
Çünkü sevince bunlar göze gelmiyor
Seve seve yapıyorlar

Ama sevmeyince Teyzem in gelini böyle böyle dersin
Torun bu torba değil

Ps: Ben çocuklarima kendim bakıp çalışıyorum! O yüzden sakın ha edebi elden bırakma. Fikrimi konu sahibi için yazdım sana yazmadım.

Hanımlar sakin lütfen, kimse kötü birşey yazmamış.

sonrada kaynanam öyle kötü böyle cadı diye burada konu açılıyor.bende bu bayanın yorumuna sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…