En iyisi en azından sabah uykusu bölünmez öğlen uykusuna düzenli yatar peki var mı çevrenizde güvendiğiniz birisi?Bakıcı tutmaya karat verdik arkadaşlar
Arkadaşlar kızıma kayınvalidem bakmaya başladı okul açılalı,ben öğretmenim saat 1 de okulum bitiyor gidip alıyorum. Kvalidem iyi bakıyor kızıma gözüm arkada kalmıyor evde kayınpeerimde var emekli ve 'yönetici'. Okul açılalı beri asansör sabahları çalışmadı(8 den sonra düzeliyor,taşınalı beri onlar yıllardır problemli asansörleri) 7-8 kere. kızım eşyaları 20 kilo yapıyo neredeyse,çıkarınca tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor çünkü 6.katta oturuyorlar. Daha önemlisi kızım asansörle çıkardığımda arabada geri uyuduğu için yatırıp çıkarıyorum, merdivenden çıkarırken uyanıyo çok ağlıyo sonra ben çıkarken. Laf anlatılacak biri değil kayınpeder söyledim önceden tamir ettirsen filan diye ona göre problm yok ve yaptırmadı tabi ki. Eşimden babasıyla konuşmasını istedim o da konuşacak ama laf anlatılamayacağını söylüyor ve asansör hep problem çıkardığı için bakıcı fikrini söyledi. Geçen sene başka yerde yaşarken bakıcısı vardı çok memnunduk. Komşularımdan birinin memnun kaldığı bir bakıcısı varmış ne yapsam bilemedim.
Bakıcı tutmaya karar vermişler.Kayinvalidenizde esya birakin. Her gun tasimaniza gerek kalmaz. Arabaya koymadan cocugu kucağınizda cikarin. Esya yokken yorucu olmaz.
Bakici en son cozum olsun. Madem iyi bakiyor..
Bakıcı en mantiklisiydi.Bakıcı tutmaya karat verdik arkadaşlar
Kusura bakma ben baska yere takildim. 1.5 yasinda bebegin 16 kilo mu ?Kızım 16 kilo zaten bi de belimde düzleşme var zor oluyo çıkarmak
Bakıcı en mantiklisiydi.
Ben olsam kapıda dışardan verirdim.
Arabadan hiç inmeden.
Niye sen yoruluyordun onu hiç anlamadım
çocuğun annesi yani. yaşlı insanlar birde aşağı mı inecekler çocuk almaya. o kadarda değil bence
Bakıcı en mantiklisiydi.
Arabadan hiç inmeden.
Ne kadar kaba bir davranış. İnsanlar senin çocuğuna baksın,yedirsin,içirsin,uyutsun çocuğun anası da çocuğu almaya ve bırakmaya üşensin. Teyzemizin gelini böyle yapıyor ve akrabalar tarafından bile çok eleştiriyolar. Yaşlı başlı insan hem çocuğa bakacah hemde merdiven inip çıkacak oh ne güzel
Kv asansör yok 4.katta hergün taşıyorum .Öncelikle ben zaten onlara kıyamam yani hem baksınlar hemde sabah sabah o yaşlı halleri ile neden hengame yaşasınlar.Zaten sağolsun bakıyorlar neden emrivaki yapalım ki !Ayrıca ben düşmesinden ve düşmelerinden de korkarım .Olabilecek şeyler tabi ama hergün düşünmektense kendim çıkarırım daha iyi..şiMDİ EŞİME YIKTIM o görevi saatlerimiz uyuşunca iyi oldu.Ne kadar kaba bir davranış. İnsanlar senin çocuğuna baksın,yedirsin,içirsin,uyutsun çocuğun anası da çocuğu almaya ve bırakmaya üşensin. Teyzemizin gelini böyle yapıyor ve akrabalar tarafından bile çok eleştiriyolar. Yaşlı başlı insan hem çocuğa bakacah hemde merdiven inip çıkacak oh ne güzel
Bakıcı en mantiklisiydi.
Arabadan hiç inmeden.
Ne kadar kaba bir davranış. İnsanlar senin çocuğuna baksın,yedirsin,içirsin,uyutsun çocuğun anası da çocuğu almaya ve bırakmaya üşensin. Teyzemizin gelini böyle yapıyor ve akrabalar tarafından bile çok eleştiriyolar. Yaşlı başlı insan hem çocuğa bakacah hemde merdiven inip çıkacak oh ne güzel
bencede.ben gönül rızasıyla hakkını vererek bakan bir kv bulsam opüp başıma koyacaktım.millet nelerin derdinde. kader işteeee
kendi çocuğu.o yorulmasın yaşlı başlı insanlarmı insin alsın.Bakıcı en mantiklisiydi.
Arabadan hiç inmeden.
sonrada kaynanam öyle kötü böyle cadı diye burada konu açılıyor.bende bu bayanın yorumuna sinir oldum.Ne kadar kaba bir davranış. İnsanlar senin çocuğuna baksın,yedirsin,içirsin,uyutsun çocuğun anası da çocuğu almaya ve bırakmaya üşensin. Teyzemizin gelini böyle yapıyor ve akrabalar tarafından bile çok eleştiriyolar. Yaşlı başlı insan hem çocuğa bakacah hemde merdiven inip çıkacak oh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?