- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Doğru lezgin kurtcse işine bende Kürt dum ama bu erkeklerin kullandığı bir isim bayan ismi değil var bu işte bir iş yoksaLezgin kürtçe isim.ayni isimle üye oldugu icin i sesini de ben ekledim.yapmayin arkadasim.ben sandiginiz sey degilim.
Eşcinseller sapkındır diyerek asıl nokta atışını yaptınız yani?,Yani amaç polemik çıkartıp milleti banlatmak..neyse ben kaçarCinsel tercih ama sapkinlik degil aseksuellik.escinsellerle ayni kefede olamam
Lezgin diye milletvekili var.onun haberi geçiyordu.o aklima geldi birden.tesadüfDoğru lezgin kurtcse işine bende Kürt dum ama bu erkeklerin kullandığı bir isim bayan ismi değil var bu işte bir iş yoksa
Kiz arkadasim var lezgin isminde,olabiliyo yaniDoğru lezgin kurtcse işine bende Kürt dum ama bu erkeklerin kullandığı bir isim bayan ismi değil var bu işte bir iş yoksa
Ohara. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın bacım ya.Cinsel tercih ama sapkinlik degil aseksuellik.escinsellerle ayni kefede olamam
Böyle bir senaryoyu nasil dusunurum.senaryo olmak icin fazla degil mi?yani 100 yil dusunmek gerek.gercek oldugunu anlayabilir anlamak isteyen.sözde bebek icin katlanacaktik.o bile olamadi iste.simdi tup bebek düşünüyoruz.ama eger escinselse istemiyorum .
Sizin ne haddinize insanlarin dinini sorgulamak??? Kimsiniz siz , amaciniz nedir?Pardon dininiz nedir sizin??
Şiddetle inkar etti.kadin veya erkek kimseye dokunamam dedi.gecen yaz bu arkadasiyla tatile gitti.gunes kremi bile suremedim ona sen ne sacmaliyorsun dedi.
Nesi komik.fake olsun istiyorsunuz.cunku o müthiş zekanizla bunu ilk ön gören siz olacaksiniz.aman ne büyük basari.madalya takarlar belki.hey allahim ya.  
Detaya girmek gercekten istemiyorum.mekanikti.duygusuzdu.ee 2 kere nasıl seviştiniz?
Yani escinsel mi diyorsuntamam eşiniz paravan evlilik yapmış da siz neden evlendiniz onu anlamadım
Hep işine gelene cevap veriyorsun daha amh değerini bile söylemedin. Sen o müthiş zekanla bizimle kafa bulabileceğini mi sanıyorsun tatlımNesi komik.fake olsun istiyorsunuz.cunku o müthiş zekanizla bunu ilk ön gören siz olacaksiniz.aman ne büyük basari.madalya takarlar belki.hey allahim ya.
bunu ben de çok merak ettim, fantezi dünyam hiç geniş değil sanırsam. aklıma hiçbir türlü oturmadıee 2 kere nasıl seviştiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?