Rezil olmayi elbette.kendini becerten birine cocugum baba desin istemiyorum
O zaman niye illa cocuk?Ev isini ondan fazla yapmiyorum.bana hic birsey vaat etmeyen bir evlilik bu.
Konu sahibinin suçu:Yahu niye konu sahibinin üzerine gidiyorsunuz? Aralarında cinsellik yok diye hiç söz hakkı olmayacak mı? Bence de bu evlilik yanlış ama doğru ya da yanlış bir anlaşma yapılmış konu sahibi eşinin eşcinsel olduğunu bilseydi muhtemelen evlenmeyecekti böyle bir şey evleneceğin insandan gizlenir mi? Eğer bu doğruysa eş kişisi konu sahibini resmen kandırmış oluyor kızmakta haklı. Konuya gelince bence bu evliliği sürdürmenin manası yok üstelik belki aseksüel bile değilsinizdir terapi almanızı öneririm.
Psikolojik sorunlarimin oldugunu nerden cikardiniz.Konu sahibinin suçu:
* başta annesi mutlu olsun dıye evlenmesi
*yan yana oturamadıgı ınsanla evlı kalması
*ve escınsel dusumdugu birinden hala cocuk dusunmesı onu sperm bankası olarak görmesi
*psikolojik sorunları oldugu halde tedavı gormemesı
Bunlara kesinlikle katılıyorum benim yorumum "aranızda zaten cinsellik yok size ne istediğini yapar" tarzında konuşanlaraydı.Konu sahibinin suçu:
* başta annesi mutlu olsun dıye evlenmesi
*yan yana oturamadıgı ınsanla evlı kalması
*ve escınsel dusumdugu birinden hala cocuk dusunmesı onu sperm bankası olarak görmesi
*psikolojik sorunları oldugu halde tedavı gormemesı
Aynen.Aileleriniz üzülmesin de doğabilecek çocuğunuz mu üzülsün?
Ay ama bu çok hastalıklı bi düşünce ya. Çok bencilce. Her çocuk mutlu bi yuvada anne babasıyla yaşamak ister. Yapmayıver çocul şart mı? Ölünmüyor çocuk olmayınca.
Kusura bakmayın da sadece cocuk sahıbı olmak ıcın bı adamla birlikteyim diyorsunuz bu dedıgınızı normal bı ınsan dusunmeyı bırakın cumlesını bıle kuramazPsikolojik sorunlarimin oldugunu nerden cikardiniz.
Tacize uğramışsınız bundan etkilenmiş olmalısınız mutlaka. Çocukluk döneminde yaşanan travmalar kolay atlatılmıyorPsikolojik sorunlarimin oldugunu nerden cikardiniz.
Pardon o zman yanlıs anlamışımBunlara kesinlikle katılıyorum benim yorumum "aranızda zaten cinsellik yok size ne istediğini yapar" tarzında konuşanlaraydı.
Ne alaka?Pardon dininiz nedir sizin??
Cok haklisinNeden ilkgece birlikte oldunuz?
Kanli mendilinizi annenize gosterip onu mu mutlu edecektiniz?
Lezgini isminiz neden lezgini
Bebek istiyoruz.zorla iki kez oldu.baktik olamiyor tup bebek düşünüyoruz bir süredir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?