Aseksuel evlilik

Niye evlendin o zaman. Kirli camasir yikama sevdan oldugu icin mi?

Daha senin bile anla(ya)madigin bu ortamda nasil cocuk yetistirmeyi dusunuyorsun. Annem oyle istedi deme. Yemezler.

Konu sahibinin suçu:
* başta annesi mutlu olsun dıye evlenmesi

*yan yana oturamadıgı ınsanla evlı kalması

*ve escınsel dusumdugu birinden hala cocuk dusunmesı onu sperm bankası olarak görmesi

*psikolojik sorunları oldugu halde tedavı gormemesı

Psikolojik sorunlarimin oldugunu nerden cikardiniz.

117 ziyaretci hadi sizde gelin aramiza biz yeni arkadaslari severiz

Bunlara kesinlikle katılıyorum benim yorumum "aranızda zaten cinsellik yok size ne istediğini yapar" tarzında konuşanlaraydı.

Ay ama bu çok hastalıklı bi düşünce ya. Çok bencilce. Her çocuk mutlu bi yuvada anne babasıyla yaşamak ister. Yapmayıver çocul şart mı? Ölünmüyor çocuk olmayınca.

Aynı fikirdeyim. Doğacak bir bebek varsa mutlu olmak Hakkı. Çocuk yaptıktan sonra boşanmak çok yanlış ve bencilce. Yumurtanızı dondurun, ilerde şansınızı deneyin. Baba sorumluluğunu almayacak birini baba yaparsanız çocuğa yazık etmiş olursunuz

Daha 22 yasindaymissiniz. Anne babanizi sevindirmek amacıyla evlenmek için baya kucuksunuz. Çoğumuz 22 yaşında evlenecez diye ortaya dokulsek ailemiz hele bir dur der bişi der yani...Çok mantıksız yaa...ailem üzülmesin diye ayrilmayani duydum da böylesi ilk kez. Hem de 22 yaşında!

Neden ilkgece birlikte oldunuz?
Kanli mendilinizi annenize gosterip onu mu mutlu edecektiniz?
Lezgini isminiz neden lezgini
Cok haklisin

Adam tene asla dokunamam demis
Ama ilk gece gorevini yerine getirmis.
Neden?

Madem anlasmali bir evlilik ilk gece neden yasansin zoraki?

Esiniz %10000 eşcinsel. Eşcinsel olmasi evet sorun değil ama bunu size soylemeliydi hele şu an sizinle evli olmasına rağmen başka bir adamla birlikteyse bu çok berbat birsey. Birde çocuk istiyosunuz ama çocuğa böyle bir hayat yuva sunmak ona haksızlık olmaz mı ?

Erken menopoz riskiniz varsa ki -hala amh değerinizi söylemediniz- yumurtalarınızı dondurup, ilerde tedavi görüp gerçek bir evlilik yaptığınızda çocuk sahibi olabilirsiniz. Hem o çocuk ta gerçek bir aileye sahip olur.

Konu sahibi,
Kocan ha aseksuel ha escinsel ha bilmem ne.

Ne farkeder?

Adam seni sevmiyor
Sana dokunmak istemiyor
Ete dokummak istemiyor vs vs vs

Ne farkeder yani?

Beni paravan olarak mi kullaniyor demissin?

Zaten paravansiniz birbirinize.
Bu sekilde anlasarak evlenmediniz mi zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…