Hayırdır dınını soran herkez bilimci mı senın cevrende
Fake bence eğer doğru olsaydı tahlil sonucunu yazardıİnsanlarla ne sorunun var demedim. Amh değerini eşinin spermiogram değerlerini soruyorum
Pedofili de tedavi edilemiyor.hastalik degildir o halde.salalim onlari da o zaman.Doğuştan gelen özellik oluyor işte eşcinsellik olsun, transseksüellik olsun efendime söyleyeyim aseksüellik olsun. Tedavi falan yok çünkü ortada bir hastalık yok.
Escinsel diye ustune gidince uydurdugunu dusunuyorum acikcasi
Belli ki bana bu soruyu sorma gereği duydunuz. Fazla merak iyi değildir çevrendeki bilimcilerle ilgilenevet.
her gün birileri birilerine dinini soruyor çevremde.
nasıl bir çevreniz var merak ettim..
Pedofili de tedavi edilemiyor.hastalik degildir o halde.salalim onlari da o zaman.
Kaç kere sordum yok cevap vermiyor bi mesajına çoklu emoji koydum atarlandı yine cevap yok.Fake bence eğer doğru olsaydı tahlil sonucunu yazardı
Sevgili olmadik ki.netten tanistik.aseksuellikle ilgili bir forumdu.sohbet ilerledi.normal evlenemeyiz bu sekilde evlenip topluma karsi rahat ederiz dedik.Esiniz muhtemelen escinsel ama burdaki daha cok acinasi durum toplum baskisi sizinle muhtemelen aile baskisi cevre baskisi yuzunden evlenmis kendi istedigi hayati yasayamiyo sizi paravan olarak kullanmis.Benim merak ettigim sevgililik doneminiz nasildi nasil tanistiniz?
Pedofili de bir istismar söz konusu oluyor şekerim. Yani iki yetişkin insan nasıl sevmek isterse sever birbirini tıpkı senin olmasını istediğin gibi mesela. Ancak pedofili de bir yetişkin ve bir sübyandan yani "çocuk" tan bahsediyoruz aynı şey mi? Sapık mısın nesin?Pedofili de tedavi edilemiyor.hastalik degildir o halde.salalim onlari da o zaman.
Doğrudur.Doğuştan gelen özellik oluyor işte eşcinsellik olsun, transseksüellik olsun efendime söyleyeyim aseksüellik olsun. Tedavi falan yok çünkü ortada bir hastalık yok.
Cnm hıc ugrasma bosver anlamadığı yerden sordunKaç kere sordum yok cevap vermiyor bi mesajına çoklu emoji koydum atarlandı yine cevap yok.
Belli ki bana bu soruyu sorma gereği duydunuz. Fazla merak iyi değildir çevrendeki bilimcilerle ilgilen
Ben musluman degilim mesela , size ne benim dinimden yada o yorumu yapan uyenin dininden ??Ne alaka provokatör haddınızı bılınde konusun kısı kendındenden bılırmıs ısı o hesap mı sizinki
Eşcinselliğe neden sapkınlık diyorsunuz ki dünyaca kabullenilmiş bir şey bu. Sağlıksız olabilir onların tercihi ki aseksüel olmak da bence sağlıksız bir durum.Cinsel tercih ama sapkinlik degil aseksuellik.escinsellerle ayni kefede olamam
yoo gayet tedavi edilebilir. kesersin pipisini ohh mis gibi tedavi.
Neden benden gizlesin.evlenmezdim o zaman.ozelim diyip cikamaz isin icinden.dua etsin hala emin degilim.yoksa ailesine herseyi anlatirim.rezil ederim.Adama trip yapmaniz yersiz. Aseksuel evlilik olabiliyorsa escinsel iliski neden olmasin ki? İkisi de gayet normal.
Pedofili de tedavi edilemiyor.hastalik degildir o halde.salalim onlari da o zaman.
Aynen canım da bide demiyor mu 100yıl düşünse böyle bir senaryo yazamazmış Cnm hıc ugrasma bosver anlamadığı yerden sordun
Neden benden gizlesin.evlenmezdim o zaman.ozelim diyip cikamaz isin icinden.dua etsin hala emin degilim.yoksa ailesine herseyi anlatirim.rezil ederim.
Adama trip yapmaniz yersiz. Aseksuel evlilik olabiliyorsa escinsel iliski neden olmasin ki? İkisi de gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?