Siz ne alaka?? ben o cevabı sıze vermedimNe alaka?
Orda yazdığının dinle ne alakası var yani boş yere neden polemik çıkarmak istiyorsunuzSiz ne alaka?? ben o cevabı sıze vermedim
Herkese cevap veriyorsun bi benim soruma cevap vermiyorsun hadi ama tatlım amh değerini söyle ablalarına spermiogram değerlerini söyle bizlere doktor tavsiye edelim haydi söyleeeePsikolojik sorunlarimin oldugunu nerden cikardiniz.
Konu benimle olan iliskisi degil.ben cinsellik istemiyorum zaten.konu bir erkekle olma suphesi.ne duruma dusecegimi bir dusunun.Konu sahibi,
Kocan ha aseksuel ha escinsel ha bilmem ne.
Ne farkeder?
Adam seni sevmiyor
Sana dokunmak istemiyor
Ete dokummak istemiyor vs vs vs
Ne farkeder yani?
Beni paravan olarak mi kullaniyor demissin?
Zaten paravansiniz birbirinize.
Bu sekilde anlasarak evlenmediniz mi zaten?
Konu benimle olan iliskisi degil.ben cinsellik istemiyorum zaten.konu bir erkekle olma suphesi.ne duruma dusecegimi bir dusunun.
Cinsellik olmadan evlilik yaptığınızada dair anlaşma yaptığınızı kimse bilmiyorsa bunuda bilmezler..Ne olmuş ki..herkese söylemeyin mademKonu benimle olan iliskisi degil.ben cinsellik istemiyorum zaten.konu bir erkekle olma suphesi.ne duruma dusecegimi bir dusunun.
Böyle bir senaryoyu nasil dusunurum.senaryo olmak icin fazla degil mi?yani 100 yil dusunmek gerek.gercek oldugunu anlayabilir anlamak isteyen.sözde bebek icin katlanacaktik.o bile olamadi iste.simdi tup bebek düşünüyoruz.ama eger escinselse istemiyorum .Dalga mi geciyorsunuz, 2 yilda 2 kez birliktelik ve bebek olmuyor diye tup bebek dusunmek :)) tamamen sahte bir konu. Ne anliyorsunuz Boyle abuk sabuk sahte konular acip gevezelik etmekten
Sız avukatı mısınız hayırdırOrda yazdığının dinle ne alakası var yani boş yere neden polemik çıkarmak istiyorsunuzayrıca dini konu mesaj yasak bilmiyorsanız öğrenin
inkar ediyor.ben de hissediyorum ama net bir veri yok elimde.Esiniz %10000 eşcinsel. Eşcinsel olmasi evet sorun değil ama bunu size soylemeliydi hele şu an sizinle evli olmasına rağmen başka bir adamla birlikteyse bu çok berbat birsey. Birde çocuk istiyosunuz ama çocuğa böyle bir hayat yuva sunmak ona haksızlık olmaz mı ?
Avukatı olmaya gerek yok bende soracaktım aynı soruyu..gerçekten tamamen alakasız bir soru sormuş ayrıca da site kurallarına aykırı..Sız avukatı mısınız hayırdır
Cinsel tercih ama sapkinlik degil aseksuellik.escinsellerle ayni kefede olamamAdam evlenirken size sex yok diyor bunu normal karşılıyorsunuz da eşcinsel şüphesi mi sizi geriyor? Siz de cinsellik sevmiyorsanız neden irdeliyorsunuz belli ki ikiniz de paravan evlilik yapmışsınız çünkü aseksüel olmak da bir cinsel tercihtir. Siz de adamı paravan olarak kullanıyorsunuz. Bir çocuğum olsun onla ilgileneyim hayat ilerlesin ohh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?