Aseksuel evlilik

Eşiniz aseksuel olabilir veya eşcinsel olabilir. Sizi paravan olarak kullanabilir. Tüm ihtimallere açık bu evlilik. Ama aile bile olamadan, bir sürü acayip durumla karşı karsiyayken, bir çocuk dogurayim aman sonra bosanirim, ama adam escinselse rezil olurum çocuk utanır vb...
Bir anne olarak size tek söyleyeceğim su ki çocuk dogurmak annelik değildir. Çocuk saksıda büyüyen birşey değil. Ona sevgi dolu bir yuva, anne sevgisi, baba himayesi, mutlu ve huzurlu bir çocukluk vermekle yükümlüsünüz. Bu çocuk oyuncağı değil. Böyle bir bencilliğe dusmeyin.

Aseksüelsiniz ve bebek düşünüyorsunuz ve eşinin eşcinsel olduğunu düşünüyorsun ve bundan dolayı dertleniyorsun??? Ay sizin ki zaten normal bir evlilik değil ki çocuk yapıp ne yapacaksınız anlamadım? Bencilce.

İyiki kendimi hiç marjinal olarak görmedim şimdiye kadar. Bu tarz konular bana ne kadar düz bir insan olduğumu hatırlatıyor, üzülürdüm kendimi marjinal sansam. Konya ovası gibi dümdüz bir insanım, sıfır atraksiyon.

Bazen internette çeşitli mecralardaki yorumları,yaşanmışlıkları okuyorum da ben galiba Amerika'da yaşıyorum Marry'lerin,Michael'ların arasında diyorum.Ayşe'ler,Mahmut'lar nerde?

Konu benimle olan iliskisi degil.ben cinsellik istemiyorum zaten.konu bir erkekle olma suphesi.ne duruma dusecegimi bir dusunun.

Dalga mi geciyorsunuz, 2 yilda 2 kez birliktelik ve bebek olmuyor diye tup bebek dusunmek :)) tamamen sahte bir konu. Ne anliyorsunuz Boyle abuk sabuk sahte konular acip gevezelik etmekten
Böyle bir senaryoyu nasil dusunurum.senaryo olmak icin fazla degil mi?yani 100 yil dusunmek gerek.gercek oldugunu anlayabilir anlamak isteyen.sözde bebek icin katlanacaktik.o bile olamadi iste.simdi tup bebek düşünüyoruz.ama eger escinselse istemiyorum .

inkar ediyor.ben de hissediyorum ama net bir veri yok elimde.

Adam evlenirken size sex yok diyor bunu normal karşılıyorsunuz da eşcinsel şüphesi mi sizi geriyor? Siz de cinsellik sevmiyorsanız neden irdeliyorsunuz belli ki ikiniz de paravan evlilik yapmışsınız çünkü aseksüel olmak da bir cinsel tercihtir. Siz de adamı paravan olarak kullanıyorsunuz. Bir çocuğum olsun onla ilgileneyim hayat ilerlesin ohh.

Cinsel tercih ama sapkinlik degil aseksuellik.escinsellerle ayni kefede olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…