Homofobikligim eger o gercekten escinselse fena tavan yapacak.ne hakla gizler benden.nasil maşa olarak kullanırKızlar bence bu konuyu terk edin hepiniz ban ban avlanacaksınızben gidiyorum fake make hiç bir homofobikle insanca konuşamam.
Ne alaka provokatör haddınızı bılınde konusun kısı kendındenden bılırmıs ısı o hesap mı sizinkiSizin ne haddinize insanlarin dinini sorgulamak??? Kimsiniz siz , amaciniz nedir?
Mune tam bir provakator
Pardon dininiz nedir sizin??
Kizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.
bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
ee siz de onu maşa olarak kullanmışsınız. hiç farkı yok bana göreHomofobikligim eger o gercekten escinselse fena tavan yapacak.ne hakla gizler benden.nasil maşa olarak kullanır
Ben cinsellik yasamak istemiyorum.evde cok baski da vardi.rahat cikip gezemiyordum.boyle olursa rahat ederim annem de sevinir diye dusundum.cunku psikolojimi normal bulmadığı icin hic evlenemeyecegimi dusunuyordu.onu rahatlatmak istedim bir nevi.Seninde mi tercihin farklı ben onu anlayamadım.
Neden evlendin peki ?
Doğuştan gelen özellik oluyor işte eşcinsellik olsun, transseksüellik olsun efendime söyleyeyim aseksüellik olsun. Tedavi falan yok çünkü ortada bir hastalık yok.Cinsel yönelimi ne olursa olsun, kişi doğuştan gelen özelliklerinden farklı hissediyorsa önce psikolojik destek almalı.
Siz kadın olarak doğduysanız doğa gereği bir erkekle sevişeceksiniz yine eşiniz erkek olarak doğduysa o da bir kadınla sevişecek.
Aseksüel yaşamı tercih ettiniz ama psikolojik destek aldınız mı? Bu da doğaya aykırı. Eğer sevişmek istemeyişinizin nedeni farklı sorunlarsa çözülürdü ve insanın kendini mutlu hissettiği bir andan mahrum kalmazdınız.
Eşiniz de aynı şekilde...
Bu tarz evlilikler bu tarz sitelerde tanıtılarak cinsel yönelimi saklamak için yapılıyor genelde. Siz çok yanlış düşünmüşsünüz.
Detaya girmek gercekten istemiyorum.mekanikti.duygusuzdu.
Hayırdır dınını soran herkez bilimci mı senın cevrendehayırdır din bilimci misiniz?
Evet ben de sarilmayi oturmayi seviyorum.ayrica romantik hisler besleyebiliyorum.ikimizden birinin aseksuel olmadigi acikValla ben bu durumdan huylanırım.ayrica aseksüeller bildiğim kadarıyla sadece cinsellik kısmından soğuklar.yani sarılmak,beraber uyumak ve beraber vakit gecirmekten hoşlanıyorlar.bir aseksüel böyle tarif etmişti durumunu.
Eşin ne düşünerek evlenmiş ?Ben cinsellik yasamak istemiyorum.evde cok baski da vardi.rahat cikip gezemiyordum.boyle olursa rahat ederim annem de sevinir diye dusundum.cunku psikolojimi normal bulmadığı icin hic evlenemeyecegimi dusunuyordu.onu rahatlatmak istedim bir nevi.
Escinsel diye ustune gidince uydurdugunu dusunuyorum acikcasiama bir temas var sonuçta.
arkadaşının sırtına güneş kremide sürebilir pekala.
Belki dinsiz size ne ki soruyorsunuz?Hayırdır dınını soran herkez bilimci mı senın cevrende
evet aynen oyleYani escinsel mi diyorsun
Güya 30 yasina gelmis ve ailesi uzuluyormus tek cocuk cunku.cocugu olsun istiyormus.iyi baba olurmus.tum hayatini adarmis.filan fismanEşin ne düşünerek evlenmiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?