Aseksuel evlilik

Kızlar bence bu konuyu terk edin hepiniz ban ban avlanacaksınız ben gidiyorum fake make hiç bir homofobikle insanca konuşamam.
Homofobikligim eger o gercekten escinselse fena tavan yapacak.ne hakla gizler benden.nasil maşa olarak kullanır

Cinsel yönelimi ne olursa olsun, kişi doğuştan gelen özelliklerinden farklı hissediyorsa önce psikolojik destek almalı.
Siz kadın olarak doğduysanız doğa gereği bir erkekle sevişeceksiniz yine eşiniz erkek olarak doğduysa o da bir kadınla sevişecek.
Aseksüel yaşamı tercih ettiniz ama psikolojik destek aldınız mı? Bu da doğaya aykırı. Eğer sevişmek istemeyişinizin nedeni farklı sorunlarsa çözülürdü ve insanın kendini mutlu hissettiği bir andan mahrum kalmazdınız.
Eşiniz de aynı şekilde...
Bu tarz evlilikler bu tarz sitelerde tanıtılarak cinsel yönelimi saklamak için yapılıyor genelde. Siz çok yanlış düşünmüşsünüz.

Homofobik misiniz? Ne hakla encinsel bireyler hakkında böyle konuşuyosunuz? Siz aseksüelsiniz diye eleştiriliyo musunuz? Encinsel değilim biseksüel de değilim ama saygı duyuyorum.

bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.

Valla ben bu durumdan huylanırım.ayrica aseksüeller bildiğim kadarıyla sadece cinsellik kısmından soğuklar.yani sarılmak,beraber uyumak ve beraber vakit gecirmekten hoşlanıyorlar.bir aseksüel böyle tarif etmişti durumunu.

Homofobikligim eger o gercekten escinselse fena tavan yapacak.ne hakla gizler benden.nasil maşa olarak kullanır
ee siz de onu maşa olarak kullanmışsınız. hiç farkı yok bana göre
ben sevişmeyi sevmiyorum
ben de
evlenelim.
dırırım.
sebep : annem üzülmesin

Seninde mi tercihin farklı ben onu anlayamadım.

Neden evlendin peki ?
Ben cinsellik yasamak istemiyorum.evde cok baski da vardi.rahat cikip gezemiyordum.boyle olursa rahat ederim annem de sevinir diye dusundum.cunku psikolojimi normal bulmadığı icin hic evlenemeyecegimi dusunuyordu.onu rahatlatmak istedim bir nevi.

Doğuştan gelen özellik oluyor işte eşcinsellik olsun, transseksüellik olsun efendime söyleyeyim aseksüellik olsun. Tedavi falan yok çünkü ortada bir hastalık yok.

Burada ınsanlara hersey sorulabiliyor bende merak ettim dınını sordum. Hakaret etmedim saygısızlık yapmadım acıklamam budur Mune

Evet ben de sarilmayi oturmayi seviyorum.ayrica romantik hisler besleyebiliyorum.ikimizden birinin aseksuel olmadigi acik

Eşin ne düşünerek evlenmiş ?

Esiniz muhtemelen escinsel ama burdaki daha cok acinasi durum toplum baskisi sizinle muhtemelen aile baskisi cevre baskisi yuzunden evlenmis kendi istedigi hayati yasayamiyo sizi paravan olarak kullanmis.Benim merak ettigim sevgililik doneminiz nasildi nasil tanistiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…