Benım sorduğum soru senı germesın gerdıyse sal gitsin senı olgılendırmeyen konulara gırmemeyı ogren ok byy cnmoyy bu mu ?
çok hoş ve boş bir cevap.
neyse bir daha haddiniz dahilinde sorular sorun insanlara..
Evet bu bizim gibi tabuları olan ve kendilerince "el gördü" ye sınırlar çizen toplumların kaderi. Cinsel özgürlük bunu kapsar aslında onu da başka yerlere çekiyorlar çünkü bu konuda gerçekten toplumca gerideyiz. Adam ya da kadın eşcinsel ama evlendiriliyor boyunca çocuklar, torun torba bilmem ne... bir yerde bu durum bastırılmış cinsel istekle ya sapkınlığa ya da şiddete meyilli bir kimliğe dönüşüyor.Doğrudur.
Demek istediğim genellikle cinsel isteksizlik ile karşılaştırılan aseksüelliği ile ilgili biri ile görüştü mi?
Ki doğuştan gelen özelliği ile ilgili de olsa toplumsal yaşamda bununla başa çıkma ile ilgili biriyle görüşebilirdi.
Aha noldu aseksüel olmasına rağmen evlenmeye karar verdi (ki bu bir başa çıkmadır) evlendiği kişi aslında kendisi gibi muhtemelen cinsel yönelimi farklı olan biri çıktı ona da saygı duymuyor.
Terbiyesizlesmeyin.pedofiliyi normal karsilayacak veya istismar oldugunu dusunmeyecek bir sey yazdim mi.escinselligin hastalik olmadigini soyleyenlere kiyas olsun diye soyledim.Pedofili de bir istismar söz konusu oluyor şekerim. Yani iki yetişkin insan nasıl sevmek isterse sever birbirini tıpkı senin olmasını istediğin gibi mesela. Ancak pedofili de bir yetişkin ve bir sübyandan yani "çocuk" tan bahsediyoruz aynı şey mi? Sapık mısın nesin?
Aynen yaa . Sperm bankasından al diyen kadına nasıl alayım evlı olmam gerek o da bı banka dıyor esınden ıcın ben sokAynen canım da bide demiyor mu 100yıl düşünse böyle bir senaryo yazamazmış 
Benım sorduğum soru senı germesın gerdıyse sal gitsin senı olgılendırmeyen konulara gırmemeyı ogren ok byy cnm
Ayy ben onu kaçırmışımAynen yaa . Sperm bankasından al diyen kadına nasıl alayım evlı olmam gerek o da bı banka dıyor esınden ıcın ben sok
hımm kadının dini sizi çok ilgilendiren bir mevzu idi çünkü.. oldu peki.
birde tekrar alıntı yapacaksanız benim gibi saygı çerçevesinde yazın lütfen mahalle arkadaşı değiliz neticede senli benli yazmayın bir zahmet.
Alintida sıkıntı var bu yorumu konu sahibi yapti ama yorumcu olarak kendimi goruyorumHezeyan edilebiliyor sanırım. Bence bi deneyin. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun
He kadının dını benı ılgılendırmıyor diyelim gonlunuz olsun da, kadına sorduğum soru sızı nıye bu kadar ılgılendırdı?? Mahalle arkadaşlığı mı puhajajjahımm kadının dini sizi çok ilgilendiren bir mevzu idi çünkü.. oldu peki.
birde tekrar alıntı yapacaksanız benim gibi saygı çerçevesinde yazın lütfen mahalle arkadaşı değiliz neticede senli benli yazmayın bir zahmet.
Eşcinsellik hastalık değil şekerim. Pedofili de psikolojik ve fiziksel istismara zemin hazırlar ve önlem alınmazsa (alınacak önlemler insan haklarına aykırı bulunuyor) mutlaka fırsat bulduğunda zarar verecek bir yönelim. Pedofili de yetişkin iki insanın aşkı değil, bir çocuğun, bebeğin katledilmesi, istismar edilmesi söz konusu.Terbiyesizlesmeyin.pedofiliyi normal karsilayacak veya istismar oldugunu dusunmeyecek bir sey yazdim mi.escinselligin hastalik olmadigini soyleyenlere kiyas olsun diye soyledim.
Nasıl tanıştınız ?Güya 30 yasina gelmis ve ailesi uzuluyormus tek cocuk cunku.cocugu olsun istiyormus.iyi baba olurmus.tum hayatini adarmis.filan fisman
Bır yasıma dHa gırdımAyy ben onu kaçırmışım
Senin yari yasinda kalkmis cicim falan diyor bir de
Ben mune'a hep diyorum alma buraya ergenleri diye , kiziyo sonra bana ama ortada halleri
Escinsel oldugunu gizleyip beni paravan niyetine kullanmasi mesela??Bence ideal eş. Baştsn sözleştiniz sorun ne??? Ben bağrıma basardım, mutlu olsun,
İkinizde aseksuel değilsiniz.Evet ben de sarilmayi oturmayi seviyorum.ayrica romantik hisler besleyebiliyorum.ikimizden birinin aseksuel olmadigi acik
Bende doğru görünüyor pedofiliyle eşcinselliği karşılaştırmış ben de bunu yazmışım. Sitenin kodlarını bozduk gece gece sinirdenAlintida sıkıntı var bu yorumu konu sahibi yapti ama yorumcu olarak kendimi goruyorum
Kuzum sen bir erkeğin ya da kadının bedenine dokunamıyorsun ya eşinin erkek bedenine dokunması seni daha da kötü hissettiriyor sanırım. Yoksa cinsel yönelim denilince aynı satırlarda anılıyorsunuz. Doğuştan gelen bir yönelim ve toplumsal olarak şimdiye dek sizden beklenen rolleri reddediyorsunuz.Terbiyesizlesmeyin.pedofiliyi normal karsilayacak veya istismar oldugunu dusunmeyecek bir sey yazdim mi.escinselligin hastalik olmadigini soyleyenlere kiyas olsun diye soyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?