Escinsel oldugunu gizleyip beni paravan niyetine kullanmasi mesela??
Zaten normal degil.en azindan dürüst olunabilirdi.aseksuelim dedi.bazen evinde kaldigi arkadasiyla bir takim haltlar yiyorsa bunu kaldiramam.Nasıl tanıştınız ?
Tercihi farklı ise ayrılmak mı düşünüyorsunuz ?
Zaten normal bir evlilik olmamış ki
Onun beni kandirmasi sorun iste.neden durust olunmasin.escinsel istemeyecegim belki?iyide sen zaten sevişmek istemiyorsun.
Alintida sıkıntı var bu yorumu konu sahibi yapti ama yorumcu olarak kendimi goruyorum
Baskasiyla yapacagi sapkin sekse maşa olurum demedim ben ona.İyi de bence normal eşcinsel olabilue,zaten seks olmadan evlilik olucak diye anlasmissiniz daha sorun ne ki.
Zaten sevmiyorsun. Aileden kurtuluş için evlenmişsin boşver ne yaparsa yapsın. Seninle bir münasebeti yoksa.Zaten normal degil.en azindan dürüst olunabilirdi.aseksuelim dedi.bazen evinde kaldigi arkadasiyla bir takim haltlar yiyorsa bunu kaldiramam.
Bu gidişle harcayacaksiniz benionu bende anlamadım.
konu sahibesine cevap verdim ama alıntılayınca sen çıktın
İyi de bu onun tercihi,saygı duymalisin. Bence sen ona aşıksın ve kendine bunu itiraf edemiyorsun,olabilir mi?Baskasiyla yapacagi sapkin sekse maşa olurum demedim ben ona.
Onun beni kandirmasi sorun iste.neden durust olunmasin.escinsel istemeyecegim belki?
Yalan soylemis olmasi ayri igrenc.benimkine en fazla hastalik denir.onunki ise sapkinlik.Kuzum sen bir erkeğin ya da kadının bedenine dokunamıyorsun ya eşinin erkek bedenine dokunması seni daha da kötü hissettiriyor sanırım. Yoksa cinsel yönelim denilince aynı satırlarda anılıyorsunuz. Doğuştan gelen bir yönelim ve toplumsal olarak şimdiye dek sizden beklenen rolleri reddediyorsunuz.
Ha dersen ki bu adam bana aseksüelim dedi eşcinsel olduğunu sakladı; Bu yüzden yalan söylemiş oldu;Ben yalanı da kaldıramam. Haklısın derim ama sen adama hasta diyorsun, aslında aynısınız...
Aşıktım.aseksuel bile olsa varligi yetiyordu.escinsel olmasi ki neredeyse kesinlesen bir durum artik midemin kaldiracagi birsey degil.İyi de bu onun tercihi,saygı duymalisin. Bence sen ona aşıksın ve kendine bunu itiraf edemiyorsun,olabilir mi?
Seni okeye dördüncü alalim bence.edepsizlik etme.grup yapn babam olsun bitsin.
klüpten de hakem olarak geliriz artık.
olur bacım hertürlü varım.Seni okeye dördüncü alalim bence.edepsizlik etme.
Güya aseksuelmis.baska sorunu yokmus.Eşin de cocuklugunda senin gibi kötü bir olay mı yasamışta, tercihi bu yönde olmuş?
O zaman neden çocuk. Onun hakkı yok mu aile ortaminda büyümeye. Sorunlu bir evlilik olur anlaşılır da. Çocuk büyük sorumlulukAcikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?