Yani benim sorunum cok küçük sizce.normal bir evlilik yapamiyorum cinsel sikintim yuzunden.sevilip sevemiyorum.sonra da kendimi boyle bir rezilligin icinde buldum ne kadar onemsiz ve kucuk degil miarkadaş millet sağlığı ile geçim derdi ile ne sorunlarla uğraşıyor
konu sahibide maşallah nelerle......
OffffSeni okeye dördüncü alalim bence.edepsizlik etme.
Boşan tedavi ol ve gerçek bi meslek edin. Birde öfke kontrolü lazım tabi.Yani benim sorunum cok küçük sizce.normal bir evlilik yapamiyorum cinsel sikintim yuzunden.sevilip sevemiyorum.sonra da kendimi boyle bir rezilligin icinde buldum ne kadar onemsiz ve kucuk degil mi
Böyle bir senaryoyu nasil dusunurum.senaryo olmak icin fazla degil mi?yani 100 yil dusunmek gerek.gercek oldugunu anlayabilir anlamak isteyen.sözde bebek icin katlanacaktik.o bile olamadi iste.simdi tup bebek düşünüyoruz.ama eger escinselse istemiyorum .
5 yasinda degilim.grup mrup diyorsun.koz olarak sikintimi kullanman ahlakli bir hareket mi.vurmak icin kendimi actigim yarami malzeme olarak kullaniyorsun.kocan kandirdi biz kandirmadik vs.ne alaka?Offff
Yaşına göre çok büyük konuşuyorsun biraz relax ol, seni kandıran burdakiler değil kocan.
Akil sagligi sozde yetinde olan biri olarak ciddiye alma o halde.yorma kafacigini.100 yil dusunmeyi gerektirecek bir senaryo oldugunu mu dusunuyorsunuz? Akil sagligi yerinde olmayan bir insanin 2 dksini almaz cok avam ve basit :)
Yalnız grup mrup diyen o değildi yanlış kişiyi alıntıladın5 yasinda degilim.grup mrup diyorsun.koz olarak sikintimi kullanman ahlakli bir hareket mi.vurmak icin kendimi actigim yarami malzeme olarak kullaniyorsun.kocan kandirdi biz kandirmadik vs.ne alaka?
bize gelince dilin pabuç kadar maşallah.Akil sagligi sozde yetinde olan biri olarak ciddiye alma o halde.yorma kafacigini.
Guldum ben ben puhaha dıye guluyorum bayan sız kıskırtmaya calısıyosunuz ama gelmem bu tur seylere. @Milana22 yazışmalara bakarsanız hepsı saygı cercevesınde
Evet farkettim sonraYalnız grup mrup diyen o değildi yanlış kişiyi alıntıladın
Ben mi?5 yasinda degilim.grup mrup diyorsun.koz olarak sikintimi kullanman ahlakli bir hareket mi.vurmak icin kendimi actigim yarami malzeme olarak kullaniyorsun.kocan kandirdi biz kandirmadik vs.ne alaka?
Degilim diyor.escinsel olsam zaten bir erkekle yasayabilirdim herkes ev arkadaşı oldugumuzu düşünürdü dedi.bilmiyorum.Bir eşcinselle evlisiniz. Hayırlı olsun..
Yalnız grup mrup diyen o değildi yanlış kişiyi alıntıladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?