Aseksuel evlilik

arkadaş millet sağlığı ile geçim derdi ile ne sorunlarla uğraşıyor
konu sahibide maşallah nelerle......
Yani benim sorunum cok küçük sizce.normal bir evlilik yapamiyorum cinsel sikintim yuzunden.sevilip sevemiyorum.sonra da kendimi boyle bir rezilligin icinde buldum ne kadar onemsiz ve kucuk degil mi

Banlansak da uyusam. Yarın iş var

Yani benim sorunum cok küçük sizce.normal bir evlilik yapamiyorum cinsel sikintim yuzunden.sevilip sevemiyorum.sonra da kendimi boyle bir rezilligin icinde buldum ne kadar onemsiz ve kucuk degil mi
Boşan tedavi ol ve gerçek bi meslek edin. Birde öfke kontrolü lazım tabi.

Sonra yalansız bir ömür geçireceğin hayat akışın olur.

hanımefendi sorunun çözümü klüp değil eşinizle konuşmaktır bence.
ayrıca sözlerimin arkasındayım sorunun çözümü basit.
bitti. nokta.

100 yil dusunmeyi gerektirecek bir senaryo oldugunu mu dusunuyorsunuz? Akil sagligi yerinde olmayan bir insanin 2 dksini almaz cok avam ve basit :)

Offff

Yaşına göre çok büyük konuşuyorsun biraz relax ol, seni kandıran burdakiler değil kocan.
5 yasinda degilim.grup mrup diyorsun.koz olarak sikintimi kullanman ahlakli bir hareket mi.vurmak icin kendimi actigim yarami malzeme olarak kullaniyorsun.kocan kandirdi biz kandirmadik vs.ne alaka?

100 yil dusunmeyi gerektirecek bir senaryo oldugunu mu dusunuyorsunuz? Akil sagligi yerinde olmayan bir insanin 2 dksini almaz cok avam ve basit :)
Akil sagligi sozde yetinde olan biri olarak ciddiye alma o halde.yorma kafacigini.

5 yasinda degilim.grup mrup diyorsun.koz olarak sikintimi kullanman ahlakli bir hareket mi.vurmak icin kendimi actigim yarami malzeme olarak kullaniyorsun.kocan kandirdi biz kandirmadik vs.ne alaka?
Yalnız grup mrup diyen o değildi yanlış kişiyi alıntıladın

Akil sagligi sozde yetinde olan biri olarak ciddiye alma o halde.yorma kafacigini.
bize gelince dilin pabuç kadar maşallah.
bu yeteneğini başka alanlarda da kullan.
anlarsın ya......

Ben burada "ama sen zaten seks istemiyorsun.kocanda eşcinsel olabilir başka adamlarla ilişki yaşayabilir.neden bunu sorun yapıyorsun"diyenlere soruyorum.adam seks olmamak sartıyla bu kadınla evlendi ama başka bir erkekle değilde bir kadınla cinsellik yaşasaydı yine aynı şeyleri söyler miydiniz.ortada bir yalan var ve uyulmayan bir anlaşma var.dahası birinin diğerini aptal yerine koyması var.ayrıca birileri eşcinselliği normal görebilir birileri de yanlış görebilir bunun neyini tartışıyoruz.

Ben mi?
Üzerime iyilik sağlık ayollll
Bi daha oku bence sen kim ne yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…