Aseksuel evlilik

Acikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.
Peki o çoçuğun günahı ne?
Sırf siz anne olmak istiyorsunuz diye bile bile böyle mutsuz ve sağlıksız bir evlilikte onu dünyaya getirip sonra da babasız büyüyeceksiniz,öyle mi?
Sizin psikolojik yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Hem bu düşünceniz hem de içinde bulunduğunuz garip evlilik artı çocukluktaki taciz travmanız nedeniyle.

Netten tanistik.aseksuellik forumuydu.neden bebek icin ve topluma gostermelik evlenmiyoruz dedik.ama korkarim ki aseksuellikten fazlasi var.yoksa nasil birbirimizi bulalim.radarimiz yok ya insan sececek?
baştan açiklayin madem nerden bileceğiz ???? Bence de aseksuellikten fazlası var burası senin için bir yol ayrımı ya bu paravan evlilige devam edip kopuk saçma evlilikk için çocuk dünyaya getireceksin yada travmanla yüzleşip tedavi olup kendine daha normal ve daha gerçek bi hayat seçeceksin

Sperm bankasindan nasil olsun.evli gorunmem gerek .zaten sperm bankasi niyetine evlendim sayilir.

Konu nasil tanistigimiz degildi ki.

Yariya kadar okudum bide nicke baktim bide cuma gecesi taşlar oturdu .
Ziyaretcide uyeyi gecmis .

Hadi cinsellige karşı erkeklere karşı yaşanmış bir travmanız var neden tedavi olmuyorsunu
Neden sevginizi vereceginiz eş aramıyorsunu
Çocuk dedigimiz varlıklar anne baba da sevgiyi saygıyı birlikteligi görmeyi hak etmiyor mu
Kötü giden yaşamın üzerine var etme çabanız daha vahim daha acı.

Eşin kesinlikle eşcinsel bunu bir kere kabullen.İkincisi annen mutlu olacak diyr kendini neden böyle bir duruma soktun anlamış değilim yani cinselliğe birşey diyemem ama sevgiyi aşkı tatmadan bu şekilde hayat mı geçer allah aşkına? Resmen çile dolduruyorsun başkası mutlu olsun diyr kendini saçma sapan birşeye sürüklemişsin zaten bir kadınla cinselliğe ilgisi olmayan adam net gaydir kusura bakma aseksüellik hikaye ben inanmadım.

Sperm bankasında o ınsandan daha kaliteli karakterde ınsanların spermı var. Vallahı hayran kaldım rahatlıgınıza
Nasıl daha kaliteli?onlarin kalitesi nasil ölçülüyor.gercekten samimi soruyorum

Eşin eşcinsel olması ile aseksüel olmasındaki fark ne senin için? Başka biriyle olduğunu bilmeye mi katlanamazsın? Seviyor musun yani eşini? Yoksa duyulur eşcinsel olduğu çocukla beraber rezil olurum diye mi düşünüyorsun?
Empati yapıyorum, aseksüel olsam, anlaşarak evlensem, evlilik eşim ve benim için gizlenme yöntemi olsa, umursamazdım escinsel olup olmamasını ve kendi dilediğim gibi hayatımı yaşardım. Tam olarak neyi sorun ettiğini anlamadım bu yüzden.

Rezil olmayi elbette.kendini becerten birine cocugum baba desin istemiyorum

Ben karşılıklı dürüst olduğunuz sürece aseksüel evliliğin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Eğer ikiniz de gerekli anne babalığı yaparsanız çocuk sahibi olmanızda da bir sakınca görmüyorum.

Eşcinsellik üzerine yaptığınız yorumlar gerçekten çirkin.

Eşiniz bu konuda etik olarak hassas olduğu için tepki vermiş de olabilir, normal bir şey bu gibi; ya da cidden eşcinseldir ya da yavaş yavaş fark ediyordur ve tepkisinin sebebi budur. Bilmiyorum.

Sizin için ne değişecek bunu sorgulamanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…