Aseksuel evlilik

Beni kimse sevmez.

Bastan cinsellik olmayacak diyerek bir anlaşma yapmış ve evlenmişsiniz..Şimdi ne fark ederki eşcinsel olması yada olmaması..herkes istediği telden takılıyor sizde..
Çok tuhafsınız..

Rezil olmayi elbette.kendini becerten birine cocugum baba desin istemiyorum

Kusura bakmayın ama oha. Siz biriyle birlikte olduğunuzda kendini becerten biri mi oluyorsunuz? Bu ne biçim bir yaklaşım.

Ben bu zihniyette biriyle değil aynı evde paravan ilişki yaşamayı, otobüste yan yana oturmak istemezdim.

Cocukla birlikte rezil olurum.dahasi ailem ogrenirse o adam o cocugu göremez.

Hemcinsle seksten bahsediyoruz burada.

bakın sizler yetişkin olarak ne yaparsanız yapın ister aseksüel, biseksüel, eşcinsel her neyse. ama bu düzene girmemiş ve girecek gibi de durmayan hayatınıza bir bebek istemek kesinlikle bencillik. hani anne hani baba? sevgi ve ilgi görebilecek mi bu çocuk dnyaya geldiğinde? sadece istiyorum demekle olmaz ona sağlanacak şartların da elverişli olması gerekli

Adam müthiş özetlemiş. Gayette eşcinsel olduğunu, partnerininde arkadaşlarından biri olduğunu düşündük. Üste çıkmak için kullanmış arkadaş ama çok mantıklı bi düşünceyide dile getirmiş.

Okumadim farzediyorum ben şok

Bastan cinsellik olmayacak diyerek bir anlaşma yapmış ve evlenmişsiniz..Şimdi ne fark ederki eşcinsel olması yada olmaması..herkes istediği telden takılıyor sizde..
Çok tuhafsınız..
Neyi uste cikmak icin kullanmis

inşllah akşam akşam milletle(ben de dahil) kafa bulmuyorsunuzdur konu sahibi.
isme ve anlatılanlara bakılınca.......

Pardon dininiz nedir sizin??

Yahu niye konu sahibinin üzerine gidiyorsunuz? Aralarında cinsellik yok diye hiç söz hakkı olmayacak mı? Bence de bu evlilik yanlış ama doğru ya da yanlış bir anlaşma yapılmış konu sahibi eşinin eşcinsel olduğunu bilseydi muhtemelen evlenmeyecekti böyle bir şey evleneceğin insandan gizlenir mi? Eğer bu doğruysa eş kişisi konu sahibini resmen kandırmış oluyor kızmakta haklı. Konuya gelince bence bu evliliği sürdürmenin manası yok üstelik belki aseksüel bile değilsinizdir terapi almanızı öneririm.

inşllah akşam akşam milletle(ben de dahil) kafa bulmuyorsunuzdur konu sahibi.
isme ve anlatılanlara bakılınca.......
Lezgin kürtçe isim.kac kez yazayim .aceleci tez canli demek.lezbiyenle ilgisi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…