- 29 Mart 2016
- 55
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi juliapastrana
-
yani bence bir doktora gidin,arkadaş olarak karşı taraf evlenirmi sizle...bu arada aseksüel olduğunuza nasıl karar verdiniz?İyi Gunler arkadaslar
Dokunulmaktan ve bakılmaktan asiri derece rahatsiz olan bir insanim.
Yasim 27 olacak ve hic gorustugum kimse olmadi
Yalniz kalmak hosuma gidiyor ama ele gune karsi degil
Disari yalniz cikmak yalniz yolculuk yapmak yalniz bi yerlerde sap gibi gitmek istemiyorum. Butun arkadaslarim evlendi ve yalniz kaldim. Daha buyuk sorun da tedirgin oluyorum. Basima bi is gelmesinden korkuyorum.
Bu sebepten gercek anlamda istemesem de arkadas olarak surduregim bi evlilik hayal ediyorum.
Bunu kimselere diyemedim. Daha once de hic evlilik dusunmuyordum ama son iki senedir bu duygulari yasiyorum.
Sizce bunlar boş hayaller mi?
Kimsenin bana dokunmasini istemiyorumyani bence bir doktora gidin,arkadaş olarak karşı taraf evlenirmi sizle...bu arada aseksüel olduğunuza nasıl karar verdiniz?
Nedenlerini acikladimNeden evlenmek istiyorsunuz o halde ne gerek var, sefasını sürün bekarlığın. Bazen şurda gelin kaynana elti konularını görüyorum, benim bile aseksüel olasım geliyorç
yani aslında bu tip durumlarda genelde doktora gitmenizi tavsiye edebilirim...böyle bir ömür geçmez ve altında küçükken yaşadığınız herhangi bir travma yatabilir taciz gibi...özellikle böyle birşey varsa mutlaka gidin derim...Kimsenin bana dokunmasini istemiyorum
ee neden evleneceksin o zaman.Kimsenin bana dokunmasini istemiyorum
Yok oyle bi durum.yani aslında bu tip durumlarda genelde doktora gitmenizi tavsiye edebilirim...böyle bir ömür geçmez ve altında küçükken yaşadığınız herhangi bir travma yatabilir taciz gibi...özellikle böyle birşey varsa mutlaka gidin derim...
Gay olup paravan evlilikler var ya, sizin için en mantıklısı bu gibi.İyi Gunler arkadaslar
Disari yalniz cikmak yalniz yolculuk yapmak yalniz bi yerlerde sap gibi gitmek istemiyorum. Butun arkadaslarim evlendi ve yalniz kaldim. Daha buyuk sorun da tedirgin oluyorum. Basima bi is gelmesinden korkuyorum.
Bu sebepten gercek anlamda istemesem de arkadas olarak surduregim bi evlilik hayal ediyorum.
Bunu kimselere diyemedim. Daha once de hic evlilik dusunmuyordum ama son iki senedir bu duygulari yasiyorum.
Benim gibi olan bir insan yok muduree neden evleneceksin o zaman.
eziyet olur böylesi bir evlilik.
bu durumunun altında yatan sebepler vardır elbet.
bunun için bir psikolog vs. görüşmeyi denedin mi hiç.
gerçekten ciddi bı-oyutta mı bu duygun.
26 yaşındayım, bekarım, evde kaldım gibi bir kaygım da yok. Sizin de olmasın. Sırf parmağınıza yüzük takmak için evlenilir, bir insanla aynı evde yaşanır, hayat paylaşılır mı?İyi Gunler arkadaslar
Kötü oldugunu söylemedim. Travma felan yok.Gay olup paravan evlilikler var ya, sizin için en mantıklısı bu gibi.
Win-win bir durum iki taraf içinde.
Ya da cinsel sorunlu olup bile bile evlenen adamlar var aynı şekilde.
Ama hiç denemediğiniz bişeyin kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Geçmişten kalan bir travma için bir doktorla görüşmek iyi olur sanki.
Nasıl yani? Kadın olarak kendini mi beğen miyorsun? Beğenilmemekten mi korkuyorsun?Kötü oldugunu söylemedim. Travma felan yok.
Ben bedenimi kadinimsi bulmuyorum bundan olabilir
nasıl bulacaksın ki böyle bir insanı.Benim gibi olan bir insan yok mudur
Cinsellik bir ilişkinin en önemli parçalarından biri, hele ki evlilikte bunu hiç istemeden, karısına dokunmadan yaşamak isteyecek bir erkek olacağını sanmıyorum.Benim gibi olan bir insan yok mudur
İkisi deNasıl yani? Kadın olarak kendini mi beğen miyorsun? Beğenilmemekten mi korkuyorsun?
Birini sevdim ama bu sebeplerden konusmaya cekindimnasıl bulacaksın ki böyle bir insanı.
ummadığın sorunlar çıkabilir altından.
yapmak istediğin şeyi mantıklı görmüyorum.
sırf evde kalmış denilmesin diye evlenilir mi yahu.
yarın bebek baskısı görürsünüz.
o zaman ne yapacaksın.
bence sağlıklı bir düşüncede değilsin.
kendini biraz daha anlatsan.
neden bu histesin mesela.
bir yardım almayı düşünmezmisin kendinle ilgili.
bu daha doğru olur paravan bir evlilik yapmayı planlamaktansa.
ailen durumunu biliyor mu.
bir de hiç erkek arkadaşın olmadı mı.
eğer öyle ise bu fikrin değişebilir zamanla.
ikili bir ilişki yaşasan farklı şeyle hissedebilirsin.
gerçekten birini sevsen yani..
ben böyle düşünüyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?