- 29 Mart 2016
- 55
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi juliapastrana
-
Bir erkegin benim gibi olma ihtimali yok mu yaniCinsellik bir ilişkinin en önemli parçalarından biri, hele ki evlilikte bunu hiç istemeden, karısına dokunmadan yaşamak isteyecek bir erkek olacağını sanmıyorum.
Aşk olmasın, nikahlı ev arkadaşı olsun derseniz konuşup anlaşarak böyle bir şey yapılabilir belki ama adam niye kabul eder onu bilmiyorum.
demek ki sevebiliyor ilgi duyuyorsun:))Birini sevdim ama bu sebeplerden konusmaya cekindim
Buyuk ihtimal baskasiyla evlenmistir
Bundan sonra baskasini sevebilecegimi de sanmiyorum
Amaan güzel kardeşim ya, yardım alacağın husus belli oldu o zaman.İkisi de
İkisi de
Vardır ama ne derece sağlıklı bir yapıdadır onu bilemem.Bir erkegin benim gibi olma ihtimali yok mu yani
Ben bunu sorun olarak gormuyorum.çözüme değil, soruna odaklısın; genel karakter yapınmı? yoksa dalga mı geçiyorsun?...böyle bir erkeğin olması sorunu bitirecek mi!
Bir erkegin benim gibi olma ihtimali yok mu yani
Beğenilmeme korkum var diyorsun sonra da aseksüelim diyorsun,tezat.İkisi de
Bircok sebebi var aslindaKendinizi kadınsı bulmadığınızı söylemişsiniz de. Fiziğinizden mi çekiniyorsunuz? Küçük meme durumları mı?
Aseksüelim demedim öyle bir evlilik düşünüyorum sadeceBeğenilmeme korkum var diyorsun sonra da aseksüelim diyorsun,tezat.
siz görmeseniz de bi özgüven sorununuz var devasa hem deBen bunu sorun olarak gormuyorum.
Yani cozulemeyecek sey sorun olmaz
Tamam o zaman kalben devam edelim diyorum ben dedemek ki sevebiliyor ilgi duyuyorsun:))
büyük konuşma.
daha neler çıkar karşına.gençsin henüz.
muhtemelen kendine güvensizssin ve çirkin hissediyorsun.
bu sebeple de ilişki yaşayamayacağını düşünüyorsun.
kendinde beğenmediğin kusur nedir.
kısamısın uzunmusun şişmanmısın vs.
ne olursan ol ilişkilerde fiziki özellikler olmazzsa olmaz şart değildir.
böyle kısa düşünmeyin,
beyninizde kodlanmış bir kalıp var.
muhtemelen sen de model kızlar gibi olmadığın için erkeklerden uzak durman gerektiğini düşünüyorsun.
eğer böyle değilse düzeltebilrsin tabi bu yorumu da.
ancak ben biraz öyle hissettim.
çok yanlış.
hepimzi model değiliz ,şişmanız kısayız uzunuz vs.
ama evliyiz de çocuklarımız da var:))
evlenmek ve sürdürebilmek için fiziğe değil kalbe ihtiyaç oluyor:))
istenmediğiniz için geliştirmiş olduğunuz bir savunma şekli olmasın aseksüellikAseksüelim demedim öyle bir evlilik düşünüyorum sadece
Sorundan cok kader benim icinsiz görmeseniz de bi özgüven sorununuz var devasa hem de
Gay olup paravan evlilikler var ya, sizin için en mantıklısı bu gibi.
Win-win bir durum iki taraf içinde.
Ya da cinsel sorunlu olup bile bile evlenen adamlar var aynı şekilde.
Ama hiç denemediğiniz bişeyin kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Geçmişten kalan bir travma için bir doktorla görüşmek iyi olur sanki.
Bircok sebebi var aslinda
Üye adim kadar olmasa da onun gibi sorunum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?