Aseksüel Evlilik

Tamam o zaman kalben devam edelim diyorum ben de
Evlilik de cinsellik olmazsa olmazsa bana onemli olan kalptir niye diuorsunuz
cinsellik =seks değil aslında
evli insanalrın bir bakıma birbiri ile iletişimi de
yani insanlar birbirine kendilerini açıyorlar güven duyuyorlar ki bunu yapabiliyorlar
siz kendinize güvenmiyorsunuz
yoksa duygusal açıdan aseksüel değilsiniz ki bir başkasına karşı his geliştirmişsiniz

Kimse sizinle sex olmayan bir evlilik yapmaz. Hayatını harcamaz. Böyle bir arayışa hiç girmeyin. Ya gay birini bulucaksınız sizi paravan olarak kullanacak yada kafanızdaki kendimi kadınsı bulmuyorum düşüncesinden vazgeçip cinselliğin olduğu bir evlilik yapıcaksınız. Kendinizi kadınsı bulmak sizin elinizde

Ben de bana dokunulmasindan hoslanmiyordum hic. Cinsellik yasarken zorlandigim bir gercek. Kendimi zorlaya zorlaya ilerleme kaydettim esim de farkinda sagolsun ustume gelmedi hic. Bu seks isteyip istememe degil bildiginiz vucudunuza teninize kimsenin dokunmamasini isteme, dokunulursa delirecek kadar irite olma hissi. Asik olursan ilerleme kaydedersin hafifliyor baya. Cok cok az kaldi huysuzsam oluyor artik bende ki 31 yasina kadar boyleydim, bircok sevgilim oldu ama bu yuzden temasim olmamisti esim bakire olduguma inanamamisti nasil olur diye :)

Tamam o zaman kalben devam edelim diyorum ben de
Evlilik de cinsellik olmazsa olmazsa bana onemli olan kalptir niye diuorsunuz
hımm kafan çook karışık senin.
cinsellik olmazssa olmazdır ancak fiziken dört dörtlük olmazssan cinsellik olmaz diye bişey yoktur.:))
zihninde herşeyi yanlış konumlandırmış kalıplaştırmışssın.
fiziken dört dörtlük olmazssan evlenemezssin diye bişey yok.
fiziken dört dörtlük olmazssan evliliği sürdüremezssin diye de bişey yok.
kalptir dedim kısaca ama bunun içine pek çok şey dahildir,sevgi,itimat,saygı vs. vs. vs.
tam da düşündüğüm gibisin sanırım:))
hiçbir ilişkin olmadı ve korkuyorsun.
kendine de güvenmiyorsun.
çirkin buluyor ve beğenilmemekten korkuyorsun.
doğru mu:))

Nasil ancak oyle durumu idare edebilirsin gibi secenek sunuyorsunuz. İgrenc ötesi.
Bu kadar kisi olmaz diyorsa olmazdir dogru. benim aklima bu gelmisti ama gitti. Yazinca sacmaladigimi anladim

Arkadaşlar size ne güzel bi Dr. Görünmenizi tavsiye etmiş ısrarla hala böyle bi evlilik yapacağınız birini arıyorsunuz. Durumunuz normal değil niye kabul etmiyorsunuz niye bu ısrar anlamadım. Biz size başka nasıl yardımcı olalım. Bencede bi Dr. Görünün.

Cinsellik istemeyen erkek yok mudur tabiki vardır da, sen o kişiyi nereden bulacaksın?

Bunun icin aseksuel birisini bulmaniz lazım.Basindan da konusmak lazım cinsel ilişki istemiyorum vs.Sizin gibi aseksuel birisi olmasi gerek.En zor kismi da bu heralde.Boyle birisini bulmak.Boyle evlilikler var bi belgeselde görmüştüm.

Cocuk yapmayı dusunmeyecek misiniz çünkü bir sure sonra toplum baskısi olacaktir cocuk yok mu neden cocuk yapmıyorsunuz fln ?

Öncelikle kendiniz evde kalmiş,yasim geciyor diye dusunmezsseniz diger sorunlarinizida uzman yardimiyla sabileceginize inaniyorum. Yaşiniz daha cok genc evlenmis olmak icin evlenilmezki.
Bende daha yeni 26 oldum, bir tanidik vasitasiyla boriyle gorustum ama bu kisi onceden bir evlilik yapmis ve bizden saklamis, dusunsenize bu kisiyle isin ciddiye bindigini. Sorun bosanmis olmasi degil, bastan alevera dalavera yapmasi.
Yani demem o ki cevrenizdeki evli arkadaslariniz disinda bir cevre edinmeye bakin. Ha yapamiyorum, cekiniyorum derseniz bir uzmana danisin. Ama arkadasca bir veliligede kimsenin evet diyecegini sanmiyorum.

Aseksuel olman asik olmayacagin sevmeyecegin anlamina gelmiyor ne yazik ki. Seversin de, asikta olursun.. Umarim benim gibi asabilirsin bu durumu.

Normal bir evlilik yapabilcegime inancim yok

Nasil ancak oyle durumu idare edebilirsin gibi secenek sunuyorsunuz. İgrenc ötesi.
Bu kadar kisi olmaz diyorsa olmazdir dogru. benim aklima bu gelmisti ama gitti. Yazinca sacmaladigimi anladim
esas sorununu yazssaydın aslında.
ne kusur görüyosun kendinde.
bu şekilde durumun pek anlaşılamadı.
saçma olduğunu anladım demişssin ya demek ki öyle gel geç bir düşünceymiş sende ki de.

aseksüel misiniz yani ne erkek ne kadın kimseye ilgi duymuyor musunuz?bugüne kadar ilgi duyduğunuz veya cinsel temaslarınız oldu mu?dokunma öpüşme vs..
bedeninizle ilgili sorunlarınız mı ,kendi kendinize ?
kimse sizi beğenmiyor diye mi düşündüğünüz için ,sex olmadan evlilik hayal ediyorsunuz? yani sevmediğim biriyle sevişmem gibilerinden.

Ben sizin talebiniz doğrultusunda olacak olanı söyledim. Yoksa dediğiniz gibi iğrenç bir durum. Saçmaladığınızı anlamanıza sevindim çünkü evlilik ev arkadaşlığı okul arkadaşlığı gibi sadece dışarıda yalnız kalmayım diye yapılacak birşey değil. Birsürü sorumluluğu var.
Bence sizde normal bir evlilik yapabilirsiniz sadece kendinizi beğenmeye güzelliklerinizi keşfetmeye ihtiyacınız var.

Basina bi is gelmesinden korkmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…