- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
- Konu Sahibi juliapastrana
-
Oglan nedir yahu?Güzel yazmışsın.
Fakat tek bir sorun var; eğer istediğin beraber dolşacak, seni anlayacak kısacası iyi gününde kötü gününde yanında olacak bir yoldaş ise ve bu noktada evlenmenin, yani yüzük takmanın çevren ve senin için daha iyi, güvenli bir yol olduğunu düşünüyorsan neden hedefinde sadece erkekler var?
Çünkü bir mesajında "böyle erkek var mıdır?" yazmışsın.
Oysa tüm bu söylediklerini yapacak, seni oğlanlardan daha iyi anlayacak çok sayıda kadın var.
Bence kendine karşı dürüst olmalısın.
Aslında genel kabul gördüğü şekliyle bir evlilik yapmak isterdin ama, güvensizliğin seni bu yola itiyor.
Ama yinede hayalin hoşuma gitti.
Benimde arkadaşlarım tek tek uçuyor.
Onları yoldan çıkarmak adına her türlü kozu kullanıyorum ama nafile...
Anlattığın şekliyle bir dost hayatı yaşamak isterdim.
Kadınlar önceliğimdir.
Onları daha çok seviyorum.
Ben sizin bedeninizi kabullendiğinizi düşünmüyorum naçizane. Kabullenmiş gibi yapıyorsunuz kendinize karşı.Cevabini yukarda verdim
Bir de ben bedenimi kabulleniyorum
Bir baskasi icin degistirmeyi dogru bulmuyorum
Ne önemi var...Oglan nedir yahu?
Oglan...
Aslinda cok onemi var da uzaar gider bosverNe önemi var...
O halde senin için "önemli" olmaya devam etsin, fakat benim için "asla" olmayacak.Aslinda cok onemi var da uzaar gider bosver
herkes evlenicek diye bir kural olmadığına göre evde kalmak pskolojisi ve elalem ne der laflarını bir kenara atın bence.nasıl mutluysanız öyle yaşayayın.kim arkadaş olarak evli kalmak isterki.he normal duyguları yaşayarak evlenir bir kişi eşi yada kendisi allah korusun sakat kalır hasta vs o zaman anlarım arkadaş olmayı onun haricinde zor bence karşı taraf adına.İyi Gunler arkadaslar
Dokunulmaktan ve bakılmaktan asiri derece rahatsiz olan bir insanim.
Yasim 27 olacak ve hic gorustugum kimse olmadi
Yalniz kalmak hosuma gidiyor ama ele gune karsi degil
Disari yalniz cikmak yalniz yolculuk yapmak yalniz bi yerlerde sap gibi gitmek istemiyorum. Butun arkadaslarim evlendi ve yalniz kaldim. Daha buyuk sorun da tedirgin oluyorum. Basima bi is gelmesinden korkuyorum.
Bu sebepten gercek anlamda istemesem de arkadas olarak surduregim bi evlilik hayal ediyorum.
Bunu kimselere diyemedim. Daha once de hic evlilik dusunmuyordum ama son iki senedir bu duygulari yasiyorum.
Sizce bunlar boş hayaller mi?
benzetsinler önemli değil ki.çok mu zayıfsın,memen mi küçük,kılın mı çok,belin mi kalın,popon mu düz,burnun mu büyük....nedir yani..sen kendini beğenmiyorsun,o sebepten çevrenin seni beğenmediğini düşünmen..farkli bir cinsel tercihim yok
Erkege benzetiyorlar sadece
Aseksüel bir evliligi tercih ediyorum diyelim ama oyle biri olmadigindan bir tercih de söz konusu olmuyorbenzetsinler önemli değil ki.çok mu zayıfsın,memen mi küçük,kılın mı çok,belin mi kalın,popon mu düz,burnun mu büyük....nedir yani..sen kendini beğenmiyorsun,o sebepten çevrenin seni beğenmediğini düşünmen..
ama bana sorun bambaşka geliyor.yani aseksüel değilim diyorsun demek ki cinsellik düşünyorsun,eşcinsellik veya cinsiyet farklı hissiyatım yok diyorsun,bu durumda bu konunun vücudumu beğenmiyorum ne yapmalıyım gibi birşey olması grekirdi.
oysa cinselliğin olmaıdğı bir evlilikten bahsediyorsun..
Evlenme sen kardes hayatını mahvedersin karşı tarafında kendinin de evlilik oyuncak değil karşı taraf seni rezil ederBirini sevdim ama bu sebeplerden konusmaya cekindim
Buyuk ihtimal baskasiyla evlenmistir
Bundan sonra baskasini sevebilecegimi de sanmiyorum
İyi Gunler arkadaslar
Disari yalniz cikmak yalniz yolculuk yapmak yalniz bi yerlerde sap gibi gitmek istemiyorum. Butun arkadaslarim evlendi ve yalniz kaldim. Daha buyuk sorun da tedirgin oluyorum. Basima bi is gelmesinden korkuyorum.
Bu sebepten gercek anlamda istemesem de arkadas olarak surduregim bi evlilik hayal ediyorum.
Bunu kimselere diyemedim. Daha once de hic evlilik dusunmuyordum ama son iki senedir bu duygulari yasiyorum.
İyi Gunler arkadaslar
Hayir hicbir kotu olay yasamadimKüçükken kötü bir olay yaşadın mı ?
Maddi imkanim olursa dusunuyorumo zaman neden evleneceksin ki kendine bir evlatlık çocuk al onunla yaşa tek kalmaktan sıkıldıysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?