Aseksüel Evlilik

Güzel yazmışsın.
Fakat tek bir sorun var; eğer istediğin beraber dolşacak, seni anlayacak kısacası iyi gününde kötü gününde yanında olacak bir yoldaş ise ve bu noktada evlenmenin, yani yüzük takmanın çevren ve senin için daha iyi, güvenli bir yol olduğunu düşünüyorsan neden hedefinde sadece erkekler var?
Çünkü bir mesajında "böyle erkek var mıdır?" yazmışsın.
Oysa tüm bu söylediklerini yapacak, seni oğlanlardan daha iyi anlayacak çok sayıda kadın var.

Bence kendine karşı dürüst olmalısın.
Aslında genel kabul gördüğü şekliyle bir evlilik yapmak isterdin ama, güvensizliğin seni bu yola itiyor.

Ama yinede hayalin hoşuma gitti.
Benimde arkadaşlarım tek tek uçuyor.
Onları yoldan çıkarmak adına her türlü kozu kullanıyorum ama nafile...

Anlattığın şekliyle bir dost hayatı yaşamak isterdim.
Kadınlar önceliğimdir.
Onları daha çok seviyorum.

Oglan nedir yahu?
Oglan...

Cevabini yukarda verdim
Bir de ben bedenimi kabulleniyorum
Bir baskasi icin degistirmeyi dogru bulmuyorum
Ben sizin bedeninizi kabullendiğinizi düşünmüyorum naçizane. Kabullenmiş gibi yapıyorsunuz kendinize karşı.

Şu başlıkta yazan nişanlı veya evli kadınların hangisinin vücudu mükemmel? Kimimizin kilo problemi var, bazılarımızın cildi sorunlu, yara izlerimiz, sivilcelerimiz, çok kısa boyumuz, çok uzun boyumuz, küçük göğüslerimiz, fazla büyük göğüslerimiz, basenlerimiz, kalçalarımız hatta fiziksel engellerimiz, kimbilir daha neler.

Siz kendinizi sevilmeye, beğenilmeye layık görmedikçe kimse görmez.

Anlaşmalı evlilik yapın o zaman.dışarda normal bir çift içerde ev arkadaşı. .bu insanları kandırmak olur..ki pek hoş bir durum değil. .Bana kalırsa hiç evlenmemek daha doğru olurdu..
Bodyguard tutun..

herkes evlenicek diye bir kural olmadığına göre evde kalmak pskolojisi ve elalem ne der laflarını bir kenara atın bence.nasıl mutluysanız öyle yaşayayın.kim arkadaş olarak evli kalmak isterki.he normal duyguları yaşayarak evlenir bir kişi eşi yada kendisi allah korusun sakat kalır hasta vs o zaman anlarım arkadaş olmayı onun haricinde zor bence karşı taraf adına.

Elma suyu istiyorum ama içince çilek tadı gelsin! İşte istediğiniz bu bence.
Evlilikle ev arkadaşlığını karıştırıyorsunuz.
Evlilik çok başka bir şey için yapılır, ev arkadaşlığı başka.
Biri seks barındırır, bolca dokunma içerir, beraberlik esastır. Ama siz evliliğin içinden bunları çekip çıkarmak istiyorsunuz. O zaman bu ev arkadaşlığı oluyor zaten. Evlenmeye gerek yok, yalnızlıktan sıkıldıysanız biriyle beraber yaşayın.
He topluma göstermelik olsun diyorsanız o ayrı. O tür hile hurdaya aklım ermez, tavsiye veremeyeceğim.

farkli bir cinsel tercihim yok
Erkege benzetiyorlar sadece
benzetsinler önemli değil ki.çok mu zayıfsın,memen mi küçük,kılın mı çok,belin mi kalın,popon mu düz,burnun mu büyük....nedir yani..sen kendini beğenmiyorsun,o sebepten çevrenin seni beğenmediğini düşünmen..
ama bana sorun bambaşka geliyor.yani aseksüel değilim diyorsun demek ki cinsellik düşünyorsun,eşcinsellik veya cinsiyet farklı hissiyatım yok diyorsun,bu durumda bu konunun vücudumu beğenmiyorum ne yapmalıyım gibi birşey olması grekirdi.
oysa cinselliğin olmaıdğı bir evlilikten bahsediyorsun..

Aseksüel bir evliligi tercih ediyorum diyelim ama oyle biri olmadigindan bir tercih de söz konusu olmuyor
Cevap yazan herkese tesekkur ederim
İcimi dokmek bile rahatlatti
Dediklerinizde haklisiniz evlenmemek daha iyi

bak canım. evde kalmış olma psikolojisiyle sakın bir hata yapma, zaten sen evlensen bile iki gün sonra boşanırsın. o yüzden senin gibi düşündüğümde aklıma gelenler şunlar:
- iktidarsız biriyle anlaşmalı evlilik
- etrafında gay olduğunu bilmeyen biriyle anlaşmalı evlilik
- eşcinsel biriyle ev arkadaşlığı

Birini sevdim ama bu sebeplerden konusmaya cekindim
Buyuk ihtimal baskasiyla evlenmistir
Bundan sonra baskasini sevebilecegimi de sanmiyorum
Evlenme sen kardes hayatını mahvedersin karşı tarafında kendinin de evlilik oyuncak değil karşı taraf seni rezil eder

bencillik seninkisi.
kimsenin hayatini zindan etme bence.
evlilikte tensel temas olmazsa iskenceye donusur,karsi tarafi da baska kadinlara itersin bu sekilde.

Küçükken kötü bir olay yaşadın mı ?

o zaman neden evleneceksin ki kendine bir evlatlık çocuk al onunla yaşa tek kalmaktan sıkıldıysan.

Aseksüellik mi? Benim bazen adamı parçalayasım geliyor severken. Yiyip yutacağım galiba bir gün. Aseksüel evlilik nasıl olacak çok merak ediyorum.

Eğer birini gerçekten sevseniz aşık olsanız durum değişir. . Bence sizinle tanışmak isteyen birine ( varsa etrafınızda) bir şans verin, belki konuştukça içiniz ısınır fikriniz değişir. Anladığım kadarıyla hiç görüştüğünüz de olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…