Aseksüel Evlilik

Cinsel iktidarsızlığı olan birini bulmanızı tavsiye ederim. Ben böyle bir çift tanıyorum Bir de evlat edindiler. Normal bir hayat sürdürüyorlar. Ama onların ki mecburiyetten. Yani kadın sizin gibi aseksüel değil; sadece eşi iktidarsız.

sevdiğin kişi tarafından dokunulmak kadar güzel bir duygu varmı canım yaaa
sevişmekten bile güzel bence , çok şey kaçırıyorsun
hemen bir dr git ve tadını çıkaracak birini bul

Herkes herşeyi söylemiş zaten. Evlilik düşünme bencede sana da adama da yazık olur. Ne gerek var boyle bi arayışa, evlilik bir tek cinsellik değil zaten , sorumlulugu agir. Sırf boyle hissediyorsun diye girme o yükün altına bence

Yok israr etmiyorum sadece merak ettim
Ve boylece kimseye bu konudan bahsetmeme karari aldim
Doktorun beni dunyaya baska sekilde gonderme gibi bi durumu olmadigi icin faydasi olmaz
Belki de evlilik benim hakkimda hayirli degildir

Aşk ve cinsellik olduğunda bile evlilik yeterince zor.Sizde bunlarda olmayacak.Kendinize arkadaşlar edinin.Sırf insanlara evli görünmek için neden kendinize eziyet edesiniz ki?Göstermelik evlilik yapacağınıza yalnız ve mutlu kalın.

Bu şekilde yapılan evlilik değil,ev arkadaşlığı olur.Başkalarını değil ,kendinizi de kandırırsınız ,ben evliyim diye.

Doktorun beni dunyaya baska sekilde gonderme gibi bi durumu olmadigi icin faydasi olmaz
Siz korkuyorsunuz farkındasınız değil mi?
Şimdi zaten dokunulmayı sevmiyorum, gerek yok diye kendinizi kabul ediyorsunuz ama bunları aştığınızda seveceğiniz/sizi sevecek birini bulamazsanız teselliniz ve nedenleriniz kalmayacağı için korkuyorsunuz. O yüzden bu kadar ısrarla sorununuzu çözmeye çalışmaktan kaçınıyorsunuz.

Ya siz birinin size dokunmasını istediğinizde dokunacak kimse olmazsa, asıl problem bu değil mi? Ondan ötürü halinizden memnunsunuz.

Zaten vucudumu gorenin bana dokunmak isteyecegini dusunmuyorum
En azindan boyle bir talebi olmayan bir kisi olabilir mi diye merak ettim

Vücudunuzla ilgili neden bu kadar ümitsiz olduğunuzu bilmiyorum. Anomaliniz olduğunu düşünüyorum. Tıbbi veya estetik olarak çaresi olup olmadığını iyice araştırmışsınızdır herhalde.
Ancak şöyle bir şey var, bu dünyada ihtimal vermesek de öyle aşk hikayeleri oluyor ki, hepimize "demek ki oluyor" dedirtebiliyor.

Bırakın size dokunup dokunmayacağına karşınızdaki karar versin, başkaları adına böyle bir varsayımla hareket etmeyin. Evet hoşlandığınız 9 kişi dokunmak istemeyebilir, ya 10. isterse?

Yanlış düşünüyorsun
Burada yazışan yüzlerce kadın var
Hiç kimse çok güzel değil, kusursuz değil
Evlenmek istediğine göre her şeyden önce cinsiyetinin farkındasın demektir
Evlilik zorlukları da olan ama güzellikleri de olan bir kurum, bu güzelliklerden biri de kusurlarla sevilmek
80 kilo, kocaman burunlu bir kadınım ama eşime göre dünyada benden iyisi yok , anlatabiliyor muyum bilmiyorum
Kendinden hiç bahsetmemişsin, çalışıyor musun, ailen var mı, görünüşün nasıl, cinsel duyguların ne durumda, tamam dokunulmasını istemiyorsun ama içinde ki istek ne durumda. Biraz dertleşelim istersen, detaylara girelim. Sen sorun olarak görmüyorum desende aslında bir sorun olduğunu biliyorsun. Aseksüel bir evlilik de bu sorunun çözümü değil bence

Merhaba:) Aseksüeller şöyledir, böyledir, sen şusun, bu değilsin demiyorum kesinlikle. Bir tanımın içine hapsolmak zorunda değilsin. Yaşadığın şey sen öyle görmediğin sürece asla bir problem de değil. Böyle evlilikler de evet var, anlaşmalı evlilikler. Ama benim tavsiyem, evlenme işinden önce, senin gibi olan insanlarla tanışman, deneyimlerinizi paylaşman.. belki başka yollar bulmuşlardır. çünkü aseksüellerin de panseksüellerin de, biseksüellerin de herkesin toplandığı gruplar var. lgbti örgütleri sana bu konuda yardımcı olacaktır. istanbuldaysan lambda falan olabilir, ankarada kaosgl vb.:)

Sorunun ne anlamadım ama acilen tedavi olman gerekiyor. Evet doktor seni başka bir insana çevirmeyecek ama kendine bakış açını değiştirecek. Aseksüel de değilsin, dokunulmaktan hoşlanmamak gibi bir durumun da yok. Sadece kendinle barışık değilsin, acil barışman gerekiyor.

Bir iki örnek vereyim sana.

Tanıdığım bir adam var, iki gözü görmüyor, ellerinden biri yok diğerinde sadece üç parmak var. Elinde bomba patlamış, ciddi hasar var suratında. Hayatımda gördüğüm en çapkın adam. Üçüncü evliliğini yaptı geçen yaz.

Alt katımda bir teyze var, hastalığı ne bilmiyorum ama kambur. Gençliğinden beri öyleymiş. Dalyan gibi de bir eşi var, 80 yaşında olmasına rağmen hala yakışıklı adam. Elli küsur yıllık evliler. Adamın kadına bir kez ismiyle hitap ettiğini duymadım. Hep karım, karıcım der.

Kuzenim ( sanırım sorununuz bu) hormon bozukluğundan dolayı aşırı tüylenmesi var. Öyle ki sakalları vardı kadının bir dönem, öperken batardı. Lazerle falan biraz daha normale döndü. 20 yıllık evli, hormon bozukluğundan dolayı çocuğu da olmadı. Gayet mutlu yaşayıp gidiyorlar. Hatta çok renkli bir cinsel hayatları var eşiyle.

Ben... 10 yıldır sedef hastasıyım. Zaman zaman vücudumun %80'i lezyonlarla kaplanıyor. Kaşımaktan yara oluyor kanıyor. Korkunç bir görüntü. Eşim asla sorun etmedi, ben de etmiyorum açıkçası. Gayet mutlu, keyifli bir evliliğim var.

geçmiş olsun arkadaşım
nazar değmesin evliliğine de, sana da

Canım bence önce bi doktora görün hormonel bişey mi ki belki çözümü vardır(inan hiç bilgim yok sadece gerçek bi evlilik yaşamanı çok isterim)Allah selamete erdirsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…