diyetini yazar mısın bende 60 kiloyum 52 kiloya düşmek istiyorum cnm
Tabi.:) Ama ben diyet listesi kullanmıyorum. Mesela bugün çikolatalı dondurma yedim, kahvaltıda bal da yedim reçel de. Tabi çok az miktarda yiyorum, 4-5 tane alıyorum ekmeksiz. Yani pilav veya karbonhidrat içerikli yiyecekler tüketiyorsam o gün ekmek yemiyorum ben. Bir de saat akşam 18:00'dan sonra yeşil çay dışında bir şey tüketmiyorum. (Bu ara yemek zorundayım ilaç kullandığım için ama istisnai bir durum

)
Yemek tabaklarım küçücük boyutlarda ama ben yine tam doldurmuyorum ve yemekten önce 2 büyük su bardağı su içiyorum. Bir defa bir yemekten yediysem o yemekten o gün bir daha yemiyorum. Diyelim ki annem bir akşam köfte kızarttı -hiç hayır diyemem- o gün yemiyorum ertesi günün sabahı yiyorum tabi yiyesim kalırsa.
Bir de akşam yemeğini yemiyorum ben meyve veya yoğurt belki salata ile karnımı doyurabiliyorum. Öğle yemeğinde yediğim iki çeşit yemek o günlük besin ihtiyacımı karşılıyorum zaten.
Dışarıda satılan çikolataları, tatlıları filan yemiyorum. Bir sürü katkı maddesi var içerisinde. Tatlı günlerimde -haftanın iki günü- kendim puding ya da tavukgöğsü yapıyorum.
Son olarak ben çok su içerim, en az 2 litre. Gece çok acıkırsam su içiyorum. Ve erken yatmaya özen gösteriyorum, çok acıkmamak için.
Günlük yediğim şeyleri de internet ortamında paylaşmayı sevmiyorum açıkcası prensib gereği.
Dipnot: Bunu 1 yada 1,5 ay devam ettireceğim, istediğim kiloya ulaşınca biraz daha esnek davranırım.
Birlikte yola devam edebiliriz istersen, tetikleyici olur.:13: