aşermek. hamile değilken üstelik.

Bende de olyo ya :) uc yıldır burnuma ekmek kokusu geldı dıye uyur uykumdan uyandım ama ortada koku falan yktu uykumda bıle aserıym ben ya

aşeriyorum kızlar.

kendimi bildim bileli demeyeyim de ergenlikten beri bi 10 yıl mazisi var yani.

gece saatlerinde canım bişeyler istiyo ama uyutmuyor.

kışın karpuz istiyo mesela. bazen çilek, şeftali.

karpuz aklıma geliyo o an tadını hatırlıyorum şöyle soğuk soğuk olsaydı falan diyorum elim ayağım uyuşuyo.

vücut ne eksikse onu istermiş mesela çok şekerli istediğinde canımız şekere ihtiyaç duyuyormuş diyolar.

ne yani benim vücudumun pudinge karpuza simite dondurmaya mı ihtiyacı oluyo.

bazen canım tok olsam da bişeyler istiyo. geceleri acıkmadığım an yok son üç aydır. sürekli ya tuzlu yiyesim olur ya tatlı.

cidden sıkıldım artık özellikle de mevsimi olmayan meyveleri canım aşırı derecede istiyo.

bunun için doktora gidilir mi? aşermek hormonal bişey mi ve bekar olan hamile olmayan birinde aşermek mümkün mü? yoksa hamilelerde olan bi hormon mu sebep aşermeye buna aşerme denemz mi?

karpuzu nasıl hayal edip özlediğimi anlatamam normal bi can istemesi değil. şuan gene istedi. offffff :silah:
kiloda bir sıkıntı yoksa devam et can boğazdan gelir:dondurma:

Karpuz dedin de aklima hamileligim grldi:)
Yaz gunu yeni uyanmisim guzellik uykusundan:D
canim soguk biseyler cekti actim baktim yarim karpuz dolapta...ki ben meyve sevmem
karpuz dilimlemek hikaye oldugu gibi daldim karpuza yuzum sacim berbat :D hazir evde kimse yok nasil yiyorum ama...sanirim o an ilkel insanlar benden daha kibardi :D

Karpuz dedin de aklima hamileligim grldi:)
Yaz gunu yeni uyanmisim guzellik uykusundan:KK70:
canim soguk biseyler cekti actim baktim yarim karpuz dolapta...ki ben meyve sevmem
karpuz dilimlemek hikaye oldugu gibi daldim karpuza yuzum sacim berbat :KK70: hazir evde kimse yok nasil yiyorum ama...sanirim o an ilkel insanlar benden daha kibardi :KK70:
neden hatırlattın şimdi gene :mad::mad::mad::KK61::KK61:

garpuz geri dönn sensiz yapamıyomm:KK71:

Hamileyken hiç aşermedim. bu dediğinin ası pisboğazlık.Eşimde de var oradan biliyorum.hatta ben hamileyken eşimin etli ekmek, sucuk döner olsa ne güzel yerdik demişliği vardı.hamile olan bendim,aşeren eşimdi.

Bende de var bu
Test yaptrmştm açlık şekerim 98 çıkmştı görünüşte bi şey yok yani
İnsülin direncine falan bakmadılar gerçi
Zaten karataya göre şeker ve ekmek tüketiyosan şeker hastasısın
Ben de çok tatlı tüketirim göbek de var bu sene eve kapandığım için şiştim.
Bi karar verdim dur diyeceğim bu oyunu bozacağım artık
“Her istediğini yemen israftandır.” hadisini okudum. İnş. nefsimi bu konuda dizginleyebilirim.
Ama çok zor...
Mesela bi kilo kirazı bi oturuşta tek başıma yiyorum diğer meyveleri de öyle
Evde olunca dayanamıyorum tüketmeden duramıyorum doyamıyorum.
Bu da biraz bizim aile yapısından kaynaklı.
Ailem dışarı çıkan bi aile değildi. Sosyallik oturmalardan günlerden ibaret.
Hiç tatile gitmemiz gezmemiz olmazdı.
Ailemle dışarı çıkmışlığım çok azdır muhafazakar olduğumuz için bana da müsaade etmezlerdi pek.
Çok yemeğe düşkünler biz de öyle olduk. Bütün maaş yemeğe abur cubura giderdi.
Küçükken sevinirdik ama şimdi bu durumun insanca olmadığını anlıyorum.
Bi de alışmış kudurmuştan beterdir derler. Yapabilecek miyim bilmiyorum.

Hamileyim 7 aydır 2 kere olmuştur canımın bir şey istemesi. Onlar da mevsim meyvesi. Gece vakti hiç aklıma yemek gelmez istese de kalkıp yemem zaten.
Senin ki daha çok yeme alışkanlığına benziyor. Gece kalkıp yemek yiyen insan çoktur seninki öyle bir şey bence.

Back
X