asgari geçim indirimi ile ilgili bir sorum olacaktı? bi bakabilirmisiniz?

:( evet kızlar bu surat ifadesinden ne olduğunu anlamışsınızdır.

ne 5 günlük paramı verdiler, nede agi'mimi :(

hani ilk zamanlar muhasebeciye sordum oda bana o maaşının içinde demişti ya bana. hakkaten öyleymiş. :( yani ben buzamana kadar 1327 tlye çalışmışım devletin bana vermesi gereken 73 tlyi bunlar maaşa ekleyip 1400 demiş ve beni buzamana kadar uyutmuşlar.

bana resmen hadi çok işimiz var diyerek hiç alacağım yoktur yazan istifa ve ibranameyide imzalattılar :(

bide diyorlarki sen buzamana kadar srmadın sormadın da şimdi nerden geldi bu agi aklına diyorlar :(

ilk başta maaş olayını bana bu şekilde anlatsalardı bende ona göre yol alırdım.. dün işten çıkar çıkmaz yerni işyerimle anlaştım ve durumu aynen anlattım. bana işverenin söylediği şu oldu.

evet senin bu konuda hakkını yemişler ama ayıp etmişler 3 kuruş için. sen sgk ya gidip şikayet etmek istiyorsan et sen bilirsin ama sen hala bu sektördesin ve adını çıkarma bence ama yinede sen bilirsin dedi. :(((((((((((((

bu saaten sonra bişi yapabilrimiyim halen ?

keşke imzalamasaydınız ibranameyi. bir daha böyle bir durum yaşarsanız aklınızda bulunsun, bölge çalışma mahkemeler var. ücretsiz olarak takip ediyorlar böyle şikayetleri. ve şayet hakkınız varsa kesinliklede alıyorlar. isteseniz çift bordro uyguladıkları için hala şikayetçi olabilirsiniz. olurda o işyeri sizin şikayetiniz yüzünden sizi arayıp tehdit falan ederse, onu da bildirebilirsiniz ve uyarılırlar bu yüzdende.

Back