Asgari ucretle gecim derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bizim mahalledeki dullara Haluk levent sosyal yardımları bile geliyor muhtar sağolsun bir şekilde ayarlamis
bizim muhtar da yardım edilmesini sağlıyor eşi gitmiş nafaka vermeyen kirada oturan kadınlara.yıllardır öyle br aileye yardım ederim.kadın 3 çocuğuna gül gibi bakıyor valla dağ gibi arkalarında.biri üniversite 3. sınıfta diğerleri ortaokul.annenin karakteri de sebep herkesin yardıma koşmasına bu arada.çalışmıyor kadın ama geçinebiliyor herkesin desteğiyle.

Çalışıp çalışmaması farketmez , nafakayı ödemeyene hapis cezası var .
Tamamda hapis cezası konu sahibine yaramaz gitsin tabi yine onada başvursun ama adam çalışmıyorsa malıda yoksa napacak bu durumda?kadına acil lazım para en mantıklısı dedede para var belliki asalak oğluna yediyor karı kızla gezsin diye gitsin onla güzellikle konuşsun sonra olmuyorsa gidip barodan destek alsın orada bir yol gösterirler zaten durumuna en uygunu neyse.

Cocuk yaparken elbette herkes kendi sorumluluğunu bilecek. Ama sırf çocuğu var diye de bir anne evladından elini çekmemeli, her türlü arkasında olmalı.

Böylelerini duyunca diyorum ki " acaba boyle mi oluyor ileride ? Bizim başımıza gelse biz de mi annesi gibi olacağız."

O anne hic mi yaşlanmayacak? Kızı ne halde
Kendi evlilik peşinde!

Tabii ısın aslını iyice bilmeden yargılamamak gerek ama Bilemiyorum...

Böyle tipler hapis yatmayı göze almaz , bulur buluşturur öder ya da ailesi öder .
Denemekten zarar gelmez , tabi ortada nafaka varsa.

Böyle tipler hapis yatmayı göze almaz , bulur buluşturur öder ya da ailesi öder .
Denemekten zarar gelmez , tabi ortada nafaka varsa.
Tedbir nafakası bağlamıştır hakim ben boşandılar sandım eğer boşanmadılarsa o şekilde bağlanmıştır dava açtılarsa.denemekten zarar gelmez ama sanırım karım yer diye düşünüp çalışmıyor adam hapisi duyunca cayarsa ne ala

Ay bi de üstüne "İnsanların başına çocukları cıkarma zaten bana bakıyorlar " falan diyormuş. Ettiğim küfürleri yazsam süresiz ban yerim.
O çocuklarda gökten indi sanki kadın meryem ana gibi kendi doğurdu erkek olmadan tövbe tövbe ya şu adamın yüzsüzlüğüne bakın

Aynen oyle 1. Tembel 2. eski karım yemesin diye
verse anca cocuklara gidecek aslında
bana değil
Ama bunu dusunemicek kadar beyin yoksunu

Bende şunu anlamıyorum evet gençken hatalar yapılıyor ama belli bir yaşa geldikten sonra biraz artık bu mantık devreye girmiyor mu annenin ne işi var evlendikten sonra onun evine çöreklenecek sevgili ile

%1000
Çulsuz herifi evine alıp besleyecek

Aynen oyle 1. Tembel 2. eski karım yemesin diye
verse anca cocuklara gidecek aslında
bana değil
Ama bunu dusunemicek kadar beyin yoksunu
Israrla cevap vermiyorsunuz ama siz resmî olarak boşandınız mı ?
Boşanma esnasında çocuklar için nafaka bağlanmadı mı?

İcraya verilebiliyorsa versin konu sahibi ya bunların canını anca para yakar.
Versin tabi ama para mal yoktur üstünde ancak hapis yatar o da uzun sürer zaten itiraz falan edecektir illaki.bizim büroda buna benzer birkaç dosya vardı.caydırıcı olabilir ama kafaya koyduysa çalışmamayı yine akıllanmaz.nafaka ödememek için gelip karısına yalvaran falan oluyordu sırf çok değişik kafalar o paraları kadın yiyor zannediyorlar ama zaten bağlanan nafakalar komik rakamlar genelde çocuğa zor yeter cinsten.

Şimdi dışarda kızlarla mızlarla rahat g.t gezdirmek varken neden hapse girsin. Ben icra davalarını bilmiyorum ama eger bu adamın hapse girme ihtimali varsa konu sahıbı burdan yürüsün, hapsi göze alamaz , şimdi nerden besleniyorsa ordan alır verir.

Ay bi de üstüne "İnsanların başına çocukları cıkarma zaten bana bakıyorlar " falan diyormuş. Ettiğim küfürleri yazsam süresiz ban yerim.

Bu hikayede yanan yine günahsız çocuklar hem de iki tane. Ne b*k yemeye bu kadar üreme meraklısı bu insanlar anlamıyorum. Bombok bir evlilik, kadın aldatmış, adam asalak bu iki sorumsuz insanın günahını çocuklar çekiyor. Çok öfkeliyim ve acıyamıyorum konu sahibine.

Ettikleri kendi aralarında. Şu an çocuklara konu sahibi ve annesi bakıyor. Çocuklarının hakkını bu heriften almalı, yarın o cocuklar bi şekilde büyüyüp kendini kurtarınca peşine düşmeyi bilir rezil herif.

annemin evi bi oda bi salon oraya sığmayız ki hem annem de ben de aynı evde surekli yapamayız
Çaresizliğimden bakıyo kadın yoksa 2 cocuga bakmak da istiyo gibi bi hali yok zaten zoraki bakıyo ben hissediyorum
Ah kıyamam ya iki çocuğa bakmak bizim için bile zor. Benim annem direk bakamam diyor bile napsın. Belediyeden yemek başvurusu yapabilirisiniz aşevleri erzak ya da yemek dağıtımı yapıyor burada. En azından annenizin evine 4 kişilik yemek gelsw hem masraf hem işgücü azalmış olur.

Bunun haricinde kaymakama gidip yardım taşep edebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Keşke bu iş yerleri de haftalık çalışma saatlerine uysa

Biz " Bacılar, bakabileceginiz kadar dogurun, kadınlar çalışmadan, kocalarına güvenip anne olmasın , olan hep çocuklara oluyor, annelik bu değil" dediğimizde … "sen doğuramadığın için kıskanıyorsun, çocuk düşmanısın , çok çocuklu ev kadınlarını çekemiyorsun" diye saldıran üyeler niye hiç uğramıyor acaba böyle konulara? Aşşşırı merak ediyorum....

Zaten dedenin asalak oğluna değil torunlara vermesi lazım ama kesin o da gelin yicek diyordur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…