- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Emin olmak için şimdi ben de baktım öyleymiş, olan arada çocuklara olmuş .Kendi yazdı üyenin buldum mesajlarını ama buraya alıntılayıp konu dışı yapmak istemiyorum. Konu sahibini kocasını aldatmış, evli adamla ve başkalarıyla beraberlik yaşamış, beni kandırdı boşanacam diye yazmıştı. Yani aslında konu sahibi de melek değil, eski koca da al birini vur ötekine. Ortada sefil iki çocuk var, çocuk tek başına oluşmadı, herkes elini çocukları için taşın altına koymalı.
Tabi ki öyle dediğim gibi 3 yıl uğraştı bikaç kuruş anca çıktı cebinden eski eşininDoğrudur ama bu ülkede mücadele etmeyene hiçbir şey yok. 500 TL de hiç yoktan iyidir. Daha sonra nafaka arttırma davası açıp yükseltebilir. Aynı yollardan geçtiğim için biliyorum, insan yokluktayken 5 tl'nin bile önemi oluyor. Ama harekete geçmek şart. Sadece şikayet etmekle olmaz bu iş.
Eski konularınıza bakmadım bile,çocuk konusunda haklısınız bizde çok söyledik ettik kızdık küstük ama yatak odalarına müdahale edemiyorsun bi de biz sırtımızı dönmek istemedik olmuşlar artık bından sonrasına bakacağız,herkesin sıkıntıları var benim de var kimseyi bi şeylerden vurmam hayat zaten vurmuş vuracağına,Sezar’ın hakkı da sezera haklısınız çocuk konusundaBu kadınlar da ne salak be.çocuk bu çocuk ya. Ben 28 yaşında karşıma çok iyi adamlar da çıkmasına rağmen güvenip evlenemedim.can bu cann. Ne gamsız be bu millet. Sonra ukala olan biz oluyoruz.demek ki bu işler böyle yürüyor biz mi kabullensek. Bu tipler olmasa soyumuz tükenecek heralde sağolsunlar bizim için kendilerini feda ediyorlarablan da dahil. Insan 4 çocuğa kadar uyanmaz mı mevzuya yuh yani.bu arada kendi konularımla ilgili laf çakacak olursa sinirlenecek değilim.boşa uğraşmayın aştım artık.
herifin gözünün korkması icradan sonraki hapis aşaması içinHerifin gözünü korkutacak bir sistemimiz yok ben de onu yazıyorum. En fazla icraya gidilir, adamın maaşı yok, kendine ait evi yok, bankada parası yok neyinden alınacak. En fazla o çocuklar babaya bırakılılır, öyle bir durumda burda yine taşlanıyor kadınlar. Ama baba da anne gibi gayet de bakmakla yükümlü çocuklarına.
Anneanneye de yazık, ben çocukların büyük anneler tarafından bakılmaısna karşı biriyim, ama böyle bir durumda elden başka ne gelir. 20 bin lira maaşı olan çalışanlar ev arkadaşı buluyor artık kendilerine, insanlar aile yanına dönüyor bu ekonomik krizde. Artık ev değil oda kiralama sistemine geçeceğiz yakında, böyle bir durumda bu kadın başka yollara gitmek zorunda kalsa kim ne diyebilir. Tek seçenek o gibi geldi çünkü iki koli erzakla bu iş sürdürülebilir değil.
O zaman çocukları almaları lazımdı bence onların derdi sorumluluk almamaktır aldatma olmasada vermeye gönüllü olacaklarını hiç sanmıyorum.çocuklar aldatmadı ki oğullarını sonuçta ben olsam torunlarımı yanıma almak isterim böyle bir durum varsa konu sahibi vermek istemiş ama adam istememiş.Birkaç üye konu sahibinin eşini 2 kişi ile aldattığını yazmıştı yorumlarda eğer doğruysa ex eşe ve ailesine bu yüzden gitmediğini , yardım istemediğini / isteyemediğini düşünüyorum.
Zaten eş ailesi ilgisizmiş sorumluluk almak istememişler.O zaman çocukları almaları lazımdı bence onların derdi sorumluluk almamaktır aldatma olmasada vermeye gönüllü olacaklarını hiç sanmıyorum.çocuklar aldatmadı ki oğullarını sonuçta ben olsam torunlarımı yanıma almak isterim böyle bir durum varsa konu sahibi vermek istemiş ama adam istememiş.
Bana bak derdim basımdan askın eski konuları deşip durmaKendi yazdı üyenin buldum mesajlarını ama buraya alıntılayıp konu dışı yapmak istemiyorum. Konu sahibi kocasını aldatmış, evli adamla ve başkalarıyla beraberlik yaşamış, beni kandırdı boşanacam diye yazmıştı. Yani aslında konu sahibi de melek değil, eski koca da al birini vur ötekine. Ortada sefil iki çocuk var, çocuk tek başına oluşmadı, herkes elini çocukları için taşın altına koymalı.
Suriyelilere devlet market kartı falan veriyor sanırım burada sürekli o kartla alışveriş yapıyorlar bir sürüde çocuk yapmışlar onlara giden yardım önce kendi insanımıza gitse daha iyi olur.zaten ekonomiyide bozdular iyice çalışsanda geçinemiyorsun mutlaka destek şart.muhatara falan gitmek lazım bazen muhtarlarda ilgili oluyor bu tür yardımlarla.habersiz değiliz
asgari ücret kaznaıyorsa 500 TL nafaka
onu da kaznamıyorsa 300 filan...
300 lirayı bozdurup bozdurp harcamayacak zten konu sahibi. amaç sadece herifin gözü korksun.
zaten bana kalsa asgari ücret düzeyinde kazananların hiç çocuk yapmaması lazım. ben bunu dedim "benim etrafımda asgari ücretli olup çocuk yapan birebir bildiğim yok" (uzaktan bildiklerime de ya aileden ya etrafta mutlak destek olanlar oluyor) diye "ay zen zenginsin konuşmaaa" dediler bana
ayrıca annesiyle aynı evde yaşasa o anneye yazık değil mi? kadın zaten haftada 6 gün bu kadının çocuklarına ücretsiz olarak bakıyor. burada zaten sürekli verilen öneri bu. yani sen etmişsin bi hata gitmiş itin birinden 2 çocuk yapmışsın. senin yanman yetmez annen de yanmalı. ne güzel ya. yansın kadınlar...suç sadece kadınlarda değil ama tek kadınlar yansın.
burada devletten yardım filan dendikçe ben de dedim "benim bildiğim asgari de olsa sigortalı işi olana devlet yardım etmiyor", diye. en azından eskiden böyleydi. ama çeşitli örnekler veirlmiş yardım alan da varmış. denemekten zarar gelmez. mesela koca ramazanda ben erzak kolisi verecek kimse bulamadım, annem buluyor birilerini oraya yolluyorum....kadın biraz muhtarlığa sağa sola başvursa yardım etmek isteyenlere bir şekilde ulaşır belki. devlat suriyelilerden dolayı ne kadar ediyor gerçekten bilmiyorum ama birey dernek belki belediye olur mu olur...
Ben konulara bakmadım çünkü çocuk meselesi olduğu için öncelik onların iyiliği olmalı ama kimse yapması gerekeni yapmamış anlaşılan bu noktaya gelinmiş çocuklara baya üzüldümZaten eş ailesi ilgisizmiş sorumluluk almak istememişler.
Adamda kadınlarla gezmek varken neden cocuk baksın ?
Eski konularına da baktım , kendisi yazmış.
Napım cocuk esirgeme yi bırakıyımBu kadar sayfa düşünülmüş ama çözüm yok böyle durumlarda aslında çocukları devletin alıp guzelce yetiştirmesi lazım
Hayır bırakma tabiki güvenilir yer değil bırakmayacak duruma getir bilmiyorum faydası olur mu önceki yorumumda farkli öneri sunmustum cevap yazmadiniz.. sosyal yardıma başvurabildiniz mi?Napım cocuk esirgeme yi bırakıyım
Cozum bu mu
Bunu ilk yazan blackswan değil ki , iki üç üye de yazdı eski sayfalarda var .Bana bak derdim basımdan askın eski konuları deşip durma
ortalıgı kızıstırıp polemik yaratmaya calısıyosun sen yazma lutfen bana istemiyorum tmm
BENIM KONUM GECINEMEMEK !
İşte malesef bizim toplumuzun çoğu kesimi erkeğin yaptığını görmezden gelip kadına yükleniyor .
Ben konulara bakmadım çünkü çocuk meselesi olduğu için öncelik onların iyiliği olmalı ama kimse yapması gerekeni yapmamış anlaşılan bu noktaya gelinmiş çocuklara baya üzüldüm
Sana yuklenmek istemiyorum cunku anlıyorum eşim terkettikten sonra çocuklarla aile evine sığınmak zorunda kalınca
Yasadıklarımın acısını ağırlığını taşıyamadım boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Cok dikkat et derim ortalık bosanan kadından yararlanmaya calısan avcı erkek dolu
Ohff senle ugrasamicamtontriko gel bak beğendim attığın hanımın marifetlerine. Sırf muhalefet yapmak için (pardon trollük mü desem) savunduğun zihniyet beni benden alıyor her gün.
Şu atarın yarısını git eski kocanın ailesine yap , dayan kapılarına , bi şenlik çıksın , ele güne rezil et , o çocukları ananın evinden getirmedin diyoruz ona da yanaşmıyorsun. Artistliğin bi anana bi bize zaten. Bu kafayla hiçbir yere varamazsın , o çocuklarını da devlet alır eninde sonunda elinden . Kendine gel.Bana bak derdim basımdan askın eski konuları deşip durma
ortalıgı kızıstırıp polemik yaratmaya calısıyosun sen yazma lutfen bana istemiyorum tmm
BENIM KONUM GECINEMEMEK !
Alamaz, alamadılar.Şu an adam resmen işsiz. Yine nafaka bağlanır mı, hali hazırda çocukların velayeti annede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?