Asgari ucretle gecim derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlarla görüşmüyorum ogulları calısmıyo onlar ogullarına bakıyo torun falan dertleri degil bir kez para vermislikleri yoktur bakmıslıkları da
Niye konuşmuyorsun ki, gurur yapmanın ne faydası var? Çık karşılarına söyle, o şerefsizi besleyeceğinize ortada bıraktığı torunlarınıza sahip çıkın de. Ne kaybedeceksin ki? Sen ses çıkarmayınca onların canına minnet. Seni gününü gün ediyor sanıyorlardır belki de. Ağlamayana süt vermezler

Tamam dogru diyorsunuz da yapmayan yapmiyor. Evini de yiksa ne care? Adam olan zaten kendi arar sorardi. Bu kadin onlarin kapısına dayaninca bir sey kazanacak mi? Sikayet etseler belki su anki isinden de olacak. Siz bu onerinin ise yarayacagini dusunuyor musunuz? Onlari yardim etme konusunda baglayan bir kanun yok, baba isi olmadigi icin gelirim yok diyip siyrilmis, suc iste kadini boyle caresiz birakan adalet sisteminde.

Benim bu yasta yok ama Annemin yaslı yasında gorustugu bi adam var hatta pazar gunleri cıkıp onla bulusuyo
Torunlar cıkmasa basıma evlenecektim ben sunlar bi buyuseler de kurtulsam diyo sinirlenince bize
Adamın onu alacağı yoktur zaten , evlenecek adama torun mu batar? Benım kaynana da vaktinde böyleymiş , şimdi gitti o kıymetli herif, vaktinde uğruna evden attıgı kızının eline kaldı.

Aynen oyle. Gidip guzelce konus, anlat. Yarin cocuklar buyuyunce evlat, torun sahibi olurlar. Simdi bir faydalari olsun bari.

Kesinlikle oyle. Iyi bir dövmek lazim boylelerini. Kendi zevkine cocuk yap, sonra da dönüp bakma.
Cocuklar ortaokula gecince kendi baslarina kalabilirler artik en azindan.
Bizler çocukken kalırdık ama şuan ne çevreye ne çocuğa güvenilip bırakılmıyor.
Aklıma gelenlerden biri de iki çocuğu öğlenci yapıp, anne sadece sabah devrede olsun, onlar okula gidince çıksın gitsin evine hayatına.
O da biraz rahatlasın, çocuklar bir seneye kendileri de gidebilir böylelikle.

Adam tatlı geliyo nefsine
Biz yük geliyoz kadına tabii
Durumunuzu anlıyorum ancak kendinizi annenize karşı doldurmayın. Emin olun birçok anne onun şu yaptığını yapmaz. Söyleniyor falan ama yine de gönlü elvermemiş sizi zor durumda bırakmaya.

Onlarla görüşmüyorum ogulları calısmıyo onlar ogullarına bakıyo torun falan dertleri degil bir kez para vermislikleri yoktur bakmıslıkları da
En azından orta yere lafını koy, belki elalemden utanırlar.

Iste oglenci yapamayabilir. Benim calistigim ilkokul oglenci, ortaokul sabahci. Hic degismiyor bu. Okulun sistemi oyleyse degistiremez.

Ben eski kocaya dedim zaten geçinemiyoruz iste onlardan dedim
Ben kendi ihtiyaclarım icin zaten onlardan para alıyorum bide cocuklar icin vermezler dedi
Ne zaman para sorsam cocuklar icin aldıgım cevap “calısmıyorum bende de yok napıyım bosanmayı bildigine gore calısıp bakacan bosanmadan once dusuncektin bunları
sen
Bakamıyosan ver kızları biz bakarız “

O pislik öyle der tabii. Zıkkımlandığı kaynağı paylaşmak istememesi gayet normal. Sen bizzat annesiyle babasının karşısına çıkmalısın.

yahu o bir birey
bir insan
belki kadın evlenecek, belki evinde oturmak istiyor
belki kendi evinde bir misafirini ağırlamak istiyor
belki o da diyor ki e bunlar bebek değil zaten okullu bir iki sene sonra artık kendi kendilerini idare etsinler...
belki iyi kötü akşama evine gidiyor diye bir parça katlanabiliyor o da bu duruma?

benim annem/babam evime geliyorlar da 1 haftadan fazla durmuyorlar
-bekarım, ev geniş, çocuk yok-
koca kadına ne kolay gelsin sizinle birlikte kalsın deniyor burada.

Versenize bir, Allah aşkına ne olur verin.
Haftaya okul kapanıyor.
Sabah götürün bırakın, akşam alın.
Ha yanaşmıyorlar mı, tatilde kalacaklar diye bırakın, size aylık para vermezlerse ne olayım.
Reste rest, tehdite tehdit.
Sizin burnunuzu sürtmeye çalışanınkini siz sürtün.

Iste oglenci yapamayabilir. Benim calistigim ilkokul oglenci, ortaokul sabahci. Hic degismiyor bu. Okulun sistemi oyleyse degistiremez.
Ne kadar saçma yahu, bizler okurken böyle değildi.
Neden zorunlu yani?
Hiç mi düşünmüyorlar herkesin iş güç saati ayrı, bazısı sabah bazısı akşam çalışıyor.
Gerçi ne düzgün ki, neyi sorguluyorsam…

Sen boşandın sonra bişeyler oldu falan girmeyeceğim şu an oralara, dönmek istedin o kabul etmedi . Etse şu an evliydiniz zaten, tatava yapmasın. Neyse, sen bu sünepeyi neden muhatap alıyorsun zaten, git ailesine onlara söyle, onun da mamasını ailesi veriyor, söz ve tasarruf sahibi olacak konumda değil ki.

Biz okurken 8 yil zorunluydu ya, simdi ilkokuldaki ogretmen ayri kadro aliyor, ortaokuldaki ayri. Ayni binada egitim yapiyorsun ama ikisi ayri kurum gibi dusun. Zaten ikili egitim en basindan sacma ama yeterli okul yok iste

Ablacım aclık sınırında yasayan cocuklar var ya ortada.
Yapmayın gozunuzu seveyım.Suan orda degiliz.Ortada 2500 tl ıle cocuk okutup,fatura ödeyıp,dogalgaz odeyıp karın doyurmaya calısıyorlar.
Hıc bakmasa tmm ama zaten 6 gun ordaymıs.
Verırler bı oda aksm gecer odasına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…