- 23 Ağustos 2012
- 51.863
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.542
- 898
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Yok umrunda bile değil cocuklar gecenlerde aradım cocukları al gotur gezdir biraz da sen bak yoruldum artık dedim
Benim isim yok param yok biliyon babamdan para isteyemem bu yastan sonra dedi
O zaman verin baksınlar görsünler sizin haliniziBen eski kocaya dedim zaten geçinemiyoruz iste onlardan dedim
Ben kendi ihtiyaclarım icin zaten onlardan para alıyorum bide cocuklar icin vermezler dedi
Ne zaman para sorsam cocuklar icin aldıgım cevap “calısmıyorum bende de yok napıyım bosanmayı bildigine gore calısıp bakacan bosanmadan once dusuncektin bunları
sen
Bakamıyosan ver kızları biz bakarız “
Geçen hafta hastaydım, şu salgından kaptık ben ve çocuklar.Ne diyeyim sen de haklısın. Doğru dürüst bir çare yok ki. İşe yarayacağını bilsem ben de yapardım.
hımm çok zenginimTmm cekılebılırsınız o zmaan konudan.Zengınmıssınız sız demek.
ALlahım ya kadına köyden tarhana gelmıyor dıye atar yapmak nedır?
Ex esı dovdur falan nasıl dahıyane fıkırler
Ben de böyle bir konuda tartışmaya girmemek için çok yumuşak yazmıştım ama laf söylemek ve söyletmek normalse hep beraber söyleriz sorun yok.Tartısmaya girmicem oyuzden size cevap vermemeyi seciyorum
annenizi size tasiyip annenizin evini kiraya verin, bir birimizle gecinemeyiz demeyin oda zor durumdaymıs saniirm.Annem kiracı değil 1+1 evi var babamla ayrılınca almıstı evi
Ben kiradayım
aslında buraya bilen yazarsa belki başka kişilere de yardımı olurİkinci el siteler var evdeki üç beş eşyayı satıp ucuza ihtiyaçlarınızı satın alabilirsiniz şu an zaten asgariden yüksek alanlar bile ihtiyaçlarını ikinci el olarak karşılıyor...
Bir de eski eşinizi şikayet edemiyor musunuz?
Söylemişler gerçi ama sosyal yardıma da başvurun e devletten basvurulabiliyor surilerden sıra gelirse belki biraz oradan yardım alabilirsiniz
Kendi cabasıyla ev almadı babamla evliyken aldıkları ev satıldı bosanınca o sekilde aldı 1 odalı eviArkadaşlar anne kötü bir evlilik sonrası bir şekilde kızını büyütmüş, kendi çabasıyla bir göz de olsa bir ev almış, torunlarının bakımı için de elinden geleni yapıyor, kızabilir, kafası kaldırmayabilir, onun da anlaştığı biri varsa bir ilişki yaşamak torunlarına baktıktan sonra evde kafasını dinlemek tabii ki hakkı, bu ne ayıp ne absürt. Düzenini bozmak konusu onun inisiyatifinde, istemezse de konu sahibinin annesine yüklenilmesi doğru değil.
Ben olsam ne kocamı rahat bırakırım ne de ailesini, babanne büyükbaba da gerekirse destek olsun. Konu sahibi zaten çalışıyor elinden geleni yapıyor, annesi çocuklarla ilgileniyor. O çocukları sadece konu sahibi yapmadı. Yetebilse ne âlâ, canı cehenneme kocası da parası da ama açlık sınırında yaşayan çocuklar söz konusuysa yırtık olunmalı.
Görüştüğü adamın evi var mı?Kendi cabasıyla ev almadı babamla evliyken aldıkları ev satıldı bosanınca
o sekilde aldı evi
vicdan yoksunu igrenc insanlarBoşanırken belirli bi nafaka bağlanmadı mı?
Parasının olmaması sizi ilgilendirmez eğer belirlenen bir nafaka varsa ve ödemiyorsa icraya verin . Bu durumlarda hapis cezası mı ne çıkıyordu , iyice araştırın önce . Hapse girmektense ödemeyi tercih eder herhalde .
Ex kayınpederi arayın , eşek değil ya bunlar .
Anlatın durumunuzu belki bir miktar yardımcı olurlar . Gurur falan yapmayın su durumda . Üzücü biliyorum ama elden başka birsey gelmiyor.
E devletten mutlaka sosyal yardımlaşmaya başvurun , valiliğe , kaymakamlığa falan da gidin başvurun.
Anneniz de kendince haklı , kaç yaşında kadın.
Anneniz evlense adamın evinde mi yaşayacaklar ? Eğer öyleyse evlensin , siz onun evine geçin .
Ex eşin ailesini tehdit etsen üstü kapalı , ben bakamıyorum artık alın siz bakın torunlarınıza , size vereceğim deseniz , o zaman belki bakmamak için çocuklara yardımcı olurlar. (verin diye demiyorum yanlış anlaşılmasın)vicdan yoksunu igrenc insanlar
Durumu biliyolar
Bile bile hicbisey yapmadılar yapmıyolar
Anneniz evini kiraya versin , hep beraber üç odalı bir eve kiraya çıkın, herkesin odası olur kendine ait , kafa dinlemek isteyen odasına çekilir
Annenizin kira geliri , emekli maaşı, sizin maaşınız bir şekilde daha rahat gecinirsiniz
Ex eşin ailesini tehdit etsen üstü kapalı , ben bakamıyorum artık alın siz bakın torunlarınıza , size vereceğim deseniz , o zaman belki bakmamak için çocuklara yardımcı olurlar. (verin diye demiyorum yanlış anlaşılmasın)
Anne düzenini bozmak istemiyormuş , zaten haftada 6 gün bedava bakıcılık yapıyorum, torunlar olmasa evlenecektim diyormuş. Yani işin özü gönülsüz bakıyor . Anneye birsey demek artık fazla olur bence .İyi güzel ama adamlar sorumsuz, laftan sözden anlamayan tiplerse yine konu sahibinin eline bir şey geçmez. En iyisi annenin evi kiraya verip birlikte yaşamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?