Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi dengelidengesiz
-
Ev arkadaşı bulsan cnm öğrencilerden ev daha uyguna gelirdiMerhaba. Ben asgari ücretli bir işte çalışıyorum, İstanbul'da oturuyorum. Tek başıma 1+0 bir eve çıkmak istesem sizce geçinebilir miyim? Kiralar 800 lira civarı, ekstra harcamalarım olmazsa idare eder gibi geliyor.
Bahsettiğim şey kaliteli yaşamak değil, mecburi bir durumdan bahsediyorum. Hayatımı sürdürebilecek kadar kendi kendime ayakta kalmak zorundayım. Benimle aynı durumda olan var mı?
Merhaba. Ben asgari ücretli bir işte çalışıyorum, İstanbul'da oturuyorum. Tek başıma 1+0 bir eve çıkmak istesem sizce geçinebilir miyim? Kiralar 800 lira civarı, ekstra harcamalarım olmazsa idare eder gibi geliyor.
Bahsettiğim şey kaliteli yaşamak değil, mecburi bir durumdan bahsediyorum. Hayatımı sürdürebilecek kadar kendi kendime ayakta kalmak zorundayım. Benimle aynı durumda olan var mı?
Merhaba. Ben asgari ücretli bir işte çalışıyorum, İstanbul'da oturuyorum. Tek başıma 1+0 bir eve çıkmak istesem sizce geçinebilir miyim? Kiralar 800 lira civarı, ekstra harcamalarım olmazsa idare eder gibi geliyor.
Ev arkadaşı bulsan cnm öğrencilerden ev daha uyguna gelirdi
800 kira 300 alisvers desek 200 faturalar + aidatinz da olucak 50 de o desek 250 lira 1 ay sizi idare edermi
Kaç yaşındasınız ve mesleğiniz nedir ona göre yorum yapacağım
25 yaşımdayım, tezgahtarlık yapıyorum.
Yaşını genç olması güzel bir avantaj, ek işler de yapabilirsin böylece çıkabilecek ekstralara paran olur
Ev geçimi kolay değil, her zaman hesap tutmuyor o yüzden diğer arkadaşların dediği gibi barınmaya ne kadar az verirsen o kadar rahat geçinirsin, şimdi kış giriyor yakıtı var ona göre masrafı var. İmkansız değil geçinmen ama tabi zorlanacağın bir dönem olacaktır. Eşyan var mı bu arada, yoksa evini yeni mi döşeyeceksin
facede ozgur donusum istanbul sayfasi var oraya uye olun ihtiyaci olmayan urunleri elden ucretsiz veriyorlar cokta iyi is gorur seyler cikiyorEşyam yok ama birkaç uygun şey alabilecek az bir param var şu an
O halde 2. El eşya satan yerleri önerebilirimEşyam yok ama birkaç uygun şey alabilecek az bir param var şu an
Ev arkadaşı tavsiye etmem, tek başına olmak hem kafa rahatlığı hem de bana göre aslında daha ekonomik olur. Kirayı, faturaları paylaşmak sanki ekonomik olacak gibi düşünülse de yabancı biriyle aynı evde yaşayınca başka yerlerden bu masraflar fazlasıyla çıkıyorev arkadaşı olarak güvenebileceğim kimse yok etrafımda malesef. Keske olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?