2 sene boyunca sadece 1 kere kan tahlılı vermek ıcın hastaneye cıktımSizin gibi olanlara tabiki saygiliyiz. Sizin gibi aşı olmayıp bu sekilde davrananlar bas taci bence. Kizdiklarimiz aşı olmayıp butun kuralları ihlal edip baskalarinin haklarına girenler
2 senedır kızım ve ben asla evden cıkmıyoruz esımınde kendı ıs yerı evden ıse ısten eve ve cogunlukla evden calıstı
market alısverısını bıle netden ayda 2 kere yaptık kı esım market market gezmesın dıye
hıc kımseyle gorusmedık hıc ama kapıya komsum bıle gelmedı arayan oldu kusura bakmayın dedım
sehır dısından akrabam geldı gorusemem ben bu konularda hassasım dedım
tum bunlara ragmen
yıne de ası olucam cunku bu asının gelıstırılmesı gerekıyorsa bırılerının asıyı olması gerek cocuklarımızın gelecegı , nasıl kı zamanında verem kızamık asısı olduk cocugumuza oldurduk o asılar da bu sebeplerle cıktı ve gelıstı corona asısı da aynı sekılde ... o zamanı yasayanlar da ınsandı bızler ıcın oldular bızde gelecek nesıller ıcın olacagız
omur boyu kımse evde kalamaz sonucta ıllakı dısarı mecbur cıkılacak
o yuzden aşı karsıtlıgına ben saygı duyamıyorum maalesef aşılar ınsanların saglıgı toplumun saglıgı ıcın uzmanlar tarafından kafa patlatılarak yapılıyor
saglık soz konusu ve dunya bunun ıcın buyuk mucadele verdı mılyonlarca kısı aylarca cocuguna sarılamadı bunlar nasıl dusunulmuyor cok uzucu