Aşı- iyice delirdim, kafayı yiyorum

Yasadiklarinizin psikolojik oldugunu hic sanmiyorum. Gercek bu agrilar. Bende aşı karşıtıyım sonuna kadar. Evet kimisinde hic bi etki olmuyo ama kimisinde boyle kalici etkiler birakabiliyor. Herkesin bunyesine gore halam asi olduktan sonra yemeden icmeden kesildi ve 1 ay sonunda öldü. Sapasaglam biriydi. Ve sizin gibi agri ceken insanlarda taniyorum. Cok gecmis olsun umarim duzelir

Ben aşı karşıtı değilim, yapılması gereken tüm aşılarımı oldum, çocuklarımın hepsine de yaptırdım. Ama bu aşılar yıllarca ne olduğu belli olmuş, riskin çok az olduğu aşılara dönüşmüştü artık. kovit aşısıyla ilgiliyse doğal olarak şüphelerim vardı, çünkü yeterince uzun üzerinde çalışılmamıştı ve yan etkilerinin neler olacağını birebir bizler test edecektik. Bir de bende olmadı sende de olmamıştır demek çok mantıklı değil herkeste etkisi farklı olabilir. Yan etkiler konusunda haklı da olabilirsiniz ama olan olmuş artık, çare bulmaya bakın.geçmiş olsun.

Merhaba sizinle aynı durumdayım aşı olduktan sonra nabzım cok yükseldi ve beni acile aldılar aynı gün , o gunden sonra sol tarafımda ara ara yoklayan bir ağrı ve sık sık yaşadıgım çarpıntılarım var malesef bende hastane ve ilaçlara karşı anksiyete oluştu terapi aldım ve şuan antidepresan kullanıyorum

Ben de yurtdisinda yaşıyorum canim.ve hiç asi olmadım.ve etrafımda çok fazla aşı olmayan insanlar var.seni cok iyi anlayabiliyorum.cunku cok baskı altında kaldık bizde.kardeslerimle bile tartıştığım olmuştur. Pişmanmiyim hiç değilim. Cunku o kadar asi savunup bizi manupule etmeye çalışan insanların şu an siz kazandınız keske sizi dinleseydik söylemlerini duyuyorum.

Herkes psikolojik olduğunu söylemiş ama bence dikkat et.cok fazla kalp problemi yaşayan var asilardan sonra.kontrollerini ihmal etme.

Not: Bilime tapmayıp neye tapicaz diye yorumlar olmuş. İşte ben de bi tane vücudunuz var sakın olmayın diyen doktorlarımızi dinlediğim için olmadım.
Ayrıca asi karşıtı değilim.cocuklarim olması gereken bütün aşılarını olmuştur.ben henüz ne olduğu bilinmeyen Kovid sıvısı karsitiyim...

Aşı korona mikronunun zayıf versiyonu. Yani aşının yan etkilerini yaşayanlar hastalığı çok daha ağır geçirir veya geçiremez. Ben bağışıklığı çok güçlü biriyim kolay kolay hasta olmam ama hamilelik ve emzirme nedeni ile aşıyı ertelediğim sırada aşısız korona oldum. Resmen yerlerde süründüm. Korkunçtu. Aşısız yakalandığım için çok pişman oldum

Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum , bilim karşıtı durumuna düşürüldük ama aslında bilim yanlısı insanlarız ,ilacı dozunda alırsan şifa , dozunu kaçırırsan zehirdir ... tedavisini bile bilmedikleri bir hastalığın aşısını çıkardılar ( sabah 8 akşam 8 ilaç verdiler ) ve o kadar aşılar olduk hiç birinde imza atmadık sorumluluk almadık , şimdi neden bütün sorumlulukları aşı olanlar alıyor ? neden diye sorgulayınca bilim karşıtı oluyoruz aşı olmadım ve covid pozitif çıktım ve yoğun olduğu süre içindeydi :) burun tıkanıklığı dışnda her hangi bişey yaşamadım, babamın kalbinde pil olan biri ( %20 kalbi çalışıyr ) ve normal grip gibi geçirdi .... bilemiyorum aile olarak sağlıklı beslenmenin ekmeğini mi yedik acaba ? şimdi ise maske yok korunma yok ve hiç pozitif kimse de yok

Anksiyete de nefes darlığı ve kalp ağrısı yapabilir, o sebeple kafanız meşgul olduğunda kendinizi iyi hissettiğinizde bu belirtiler var mı yok mu bi yoklayın kendinizi. Yoksa aşıdan değildir, endişeli anlarınızda çıkıyorsa yoğunlaşıyorsa anksiyetedir.

Fakat aşı konusunda da katılıyorum. Bende de ciddi tansiyon düşüklüğü, ağır bir kalp sıkışması olmuştu aşıdan sonra ilk 6 ay. Sonra sonra geçti kendi kendine. Hatta iki kez baygınlık geçirdim. 2. Dozu olmadım.

Daha kötüsü ise; 3. doz sonrası eşime lösemi teşhisi koyuldu, araştırdığımda aşıların kanser vakalarını tetiklediğini okudum. Tedavideyiz 8 aydır… Aşı sebepli mi değil mi bunu kimse ispatlayamaz tabii. Tahmin edebiliyoruz sadece ve can acımızla acaba diyoruz?

Vücuttan atılır mı atılmaz mı bilmiyorum, sağlıklı beslenerek vücudunuzun direncini yüksek tutun. Aşılardan çok zarar gördüğümüzü düşünüyorum ama şu an modern dünyada aşılar kadar zararlı bir çok şey var. Sigara, tarım ilaçları, katkı maddeleri, koruyucular… Kendinizi yıpratmanın bi anlamı yok, şu an elinizden ne geliyorsa ona odaklanın

Hemmmmen bu verilerle uluslararası dergilere makale yazın sayın Müfettiş Gadget.

Nerede yaşadığınızı merak ettim

Korona asisimi yaptı bunları size. Dört tane oldum hiç biri olmadı bende. Bence sizinkisi psikolojik geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…