- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Çok iyi fikir Türk aşısı için gönüllü Olmayı isterim nevreste ablacımTürk aşısı için gönüllü olabilirsiniz
E-nabızdan talepte bulunabilirsinizÇok iyi fikir Türk aşısı için gönüllü Olmayı isterim nevreste ablacım
Teşekkür ederim hemen bu akşam bakacağım neden olmasınkiE-nabızdan talepte bulunabilirsiniz
Şakacı kizO çubukla beynimize virüs sokuyorlarmis
O çubukla beynime elleşemezler kimse hakkımıza tecavüz edemez. Aşı zorunlu derlersede Anayasanın 17.maddesini yok sayarak alenen korku ve baskı yayma suçu işler lerO çubukla beynimize virüs sokuyorlarmis
8doz aşıyı hiç bir guvvet bana vurduramaz. Aşı olanların aklından zaten şüphe ediyorum neidüğü belirsiz aşıyı neden zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar acaba. Keşke biraz araştırmacı ruhlu bi toplum olsakk ahh neler dönüyor nelerr podyuma daha çok aşı çıkarDun diger topiktede paylastim ama 8. Doza kadar cikaracaklarmis..yani once 2 doz
Dendi simdi 4. Bile cikti.. ne zamana kadar surecek bu?
8doz aşıyı hiç bir guvvet bana vurduramaz. Aşı olanların aklından zaten şüphe ediyorum neidüğü belirsiz aşıyı neden zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar acaba. Keşke biraz araştırmacı ruhlu bi toplum olsakk ahh neler dönüyor nelerr podyuma daha çok aşı çıkar
İçeriğinde ne var peki siz açıklayın???bacim linc tayfasi gelir birazdan bilmedikleri bir asiyi oyle savunuyolarki akla zarar kp e 4. Doz asi daveti gelmis sanirim öldürene kadar dewamke
Iceriginden ziyade test asamasinda henuz bu yeterli degilİçeriğinde ne var peki siz açıklayın???
Geldiler bile ama bu benim ve bizim düşüncemiz. Herkese saygım vardır. Olanlarda hakiki anzer balı yediklerinimi düşünüyorlar acaba. Linçlemeyin kızbacim linc tayfasi gelir birazdan bilmedikleri bir asiyi oyle savunuyolarki akla zarar kp e 4. Doz asi daveti gelmis sanirim öldürene kadar dewamke
Olan olsun nasilsa tedbirlerini almis oluyolar korona olsa bile ölmeyecekler, garantiliyolarGeldiler bile ama bu benim ve bizim düşüncemiz. Herkese saygım vardır. Olanlarda hakiki anzer balı yediklerinimi düşünüyorlar acaba. Linçlemeyin kız
İyiliğinizi düşünüyorum şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?