Aşı olanlar yada olmayanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Monica Bellucci

Neydi ya dur dilimin ucuna gelsinde söylim
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
1.718
15.882
138

Türkiye'de 6 Eylül'den itibaren aşı olmayan kişilerin, konser, sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu yerlere gidebilmeleri, uçak ve otobüsle seyahat edebilmeleri için PCR testi yaptırmaları zorunlu olacak.(Alıntıdır)​

Aşı olmayan varmı hanımlar
Pcr testi hakkından ne düşünüyorsunuz

Dun diger topiktede paylastim ama 8. Doza kadar cikaracaklarmis..yani once 2 doz
Dendi simdi 4. Bile cikti.. ne zamana kadar surecek bu?
8doz aşıyı hiç bir guvvet bana vurduramaz. Aşı olanların aklından zaten şüphe ediyorum neidüğü belirsiz aşıyı neden zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar acaba. Keşke biraz araştırmacı ruhlu bi toplum olsakk ahh neler dönüyor nelerr podyuma daha çok aşı çıkar

bacim linc tayfasi gelir birazdan bilmedikleri bir asiyi oyle savunuyolarki akla zarar kp e 4. Doz asi daveti gelmis sanirim öldürene kadar dewamke

bacim linc tayfasi gelir birazdan bilmedikleri bir asiyi oyle savunuyolarki akla zarar kp e 4. Doz asi daveti gelmis sanirim öldürene kadar dewamke
Geldiler bile ama bu benim ve bizim düşüncemiz. Herkese saygım vardır. Olanlarda hakiki anzer balı yediklerinimi düşünüyorlar acaba. Linçlemeyin kız
İyiliğinizi düşünüyorum şurda

Iceriginden ziyade test asamasinda henuz bu yeterli degil
Mi? Yani suan herkes bir kobay.. yoksa herhlde 8 doza kadar cikarmak istemezlerdi dimi? Deniyorlar iste biseyler
Çocuğuna asi yapiliyor mu? Tüm aşıların 3. Fazi denemedir...

Kazen ve Mune başlığı iyi analiz eder..

Geldiler bile ama bu benim ve bizim düşüncemiz. Herkese saygım vardır. Olanlarda hakiki anzer balı yediklerinimi düşünüyorlar acaba. Linçlemeyin kız
İyiliğinizi düşünüyorum şurda
Olan olsun nasilsa tedbirlerini almis oluyolar korona olsa bile ölmeyecekler, garantiliyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…